X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ja mam do prania mleczko lovela ale tak mysle wlasnie nad jakims plynem. Ktory ładnie pachnie z tych dla maluszkow?
    Oglądałam na stronie rossmana ale nic nie wpadło mi w oczy... Jak będziesz mieć jakiś pomysł to podrzuć! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamandra1 wrote:
    Można wiedzieć na kiedy masz termin i czy planujesz poród na Kopernika? Podejrzewam że możemy spotkać się. ..☺
    Kochanie termin jak na suwaczkach. Ale tak jak już pisałam. Od 1 kwietnia jestem gotowa rodzić :p. Absolutnie nie chce rodzić na Koperniku. Powiem ci szczerze, że już pomijam to, że procedury okołoporodowe mi się nie podobają. To ja się boje tego szpitala. Przysięgam boje sie, w sobotę jak mnie na IP chciał zostawic w szpitalu na początku, to już w głowie miałam plan żeby go uprosić że pojadę na Ujastek lub niech mnie karetka zawiezie jak się boi z ucieknę hehe. Ten szpital przypomina mi szpitale z horrorów boje się go. Chce rodzić na żeromskim, i każdy komu o tym mówię utwierdza mnie że dobry wybór. Nawet taksowkarz dzisiaj który mnie z Kopernika wiózł do domu. Jego żona dwa razy tam rodziła w grudniu drugi raz więc ma świeże zdanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 15:46

• KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Kochana świeże powietrze? W Krk mój pies jak wyjdzie siku na ogródek to jak wraca śmierdzi jak cap
    Chciałabym żeby na forum była opcja zamiast lubię to, to :hahaha :D tak jak na fb :D

Karmelllka90, DorotaAnna, ago91, espoir lubią tę wiadomość

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • czekoladowa201 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sprobujcie sobie jak macie ochote plyn do prania BAMBI koszt ok.7zl w supermarkecie do tego jest plyn do plukania po ktorym ubranka sa jak jedwab, rewelacyjnie zmiekcza. Pachnie hmm tak dzidziusiowo ale bardzo delikatnie bo w zasadzie takie plyny dla maluchow nie powinny wogole pachniec. Przy 1 dziecku mialam yelpa po ktorym sypal sie bialy pyl a do tego nas uczulil, zmienilam na ten bambi i jestem zadowolona moze ktorejs z was podpasuje.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Oglądałam na stronie rossmana ale nic nie wpadło mi w oczy... Jak będziesz mieć jakiś pomysł to podrzuć! :*
    Ja zamówiłam też bobini i bobini pachnie bardziej, ale w butelce. Nie wiem jeszcze jak na ubrankach.
    Ja mam zamiar do pół roku prac w loveli np a potem persil albo Ariel sensitive. I tak mały będzie noszony na naszych rękach więc będzie miał styczność z innymi detergentami niż tylko lovela

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Dziewczyny są tu mega! Bardzo się lubimy, czyż nie ? :)
    To prawda! :D Ale z tym zdjęciem deseru to przegięłaś....i Ty Kasionek też! Normalnie język do d... ucieka, tak mi się teraz słodkiego chce :P

KarmeLoVe lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że ten wątek powinien nazywać się „Nienażarte kwietniówki” :D

Wiewióreczka, martusiawp, KarmeLoVe, Paula 90, DorotaAnna, Syska2202, Fasolka77, estrella, Tunia76, Lili90, Lolka30, Franka2104, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jaka w Niemczech jest mocna chemia? Nie te siki co w Polsce, moja sistra małej ubrania pierze w normalnym proszku. Nie ma żadnych problemów skórnych. Zastanawiam się kiedy ja mam odstawić te dzidziusiowe proszki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mam wyniki. Hemoglobine sobie podniosłam!! Wow!! Ale się cieszę.. W każdej ciazy problem... A teraz cud malina... Mocz supcio.. Toxo nie ma..
    Po kiłe i HIV muszę drałowac osobiście. Jak zawsze u Nas.. Jutro sobie spacerek zrobię.

martusiawp, Wiewióreczka, Fasolka77, mysla.nieskalana, estrella, Tunia76, Kasiulka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Wydaje mi się, że ten wątek powinien nazywać się „Nienażarte kwietniówki” :D
    Wiecznie na głodzie :p

Karollinax26, martusiawp, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Już mam wyniki. Hemoglobine sobie podniosłam!! Wow!! Ale się cieszę.. W każdej ciazy problem... A teraz cud malina... Mocz supcio.. Toxo nie ma..
    Po kiłe i HIV muszę drałowac osobiście. Jak zawsze u Nas.. Jutro sobie spacerek zrobię.
    Nie tylko u was. Wszędzie. Dlatego dobrze, że jak robiłam w pierwszym trymestrze to mnie pani uprzedziła bo inaczej bym miała zawał że wiecie mam HIV czy coś. Jak leżałam w Ujastku w 24 tc to też mi robili , więc ja mężowi mówię że sprawdzam na bieżąco czy się puszcza ;);p

Wiewióreczka, Fasolka77, mysla.nieskalana, Tunia76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze tego Bambi nie ma w rossmanie ale będę teraz namierzac intensywnie.

czekoladowa201 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Basia ja mam pomysł!!! Bo ty masz termin porodu troszkę przede mną więc spotkajmy się tak po środku tej donoszonej ciąży... Urodzimy sobie razem

• Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:
    Proponuje zmienic temat

np. na JEDZONKO :D

no nie wiem czy to dobry pomysł bo ja mam dziś mega gastrofazę i zrobiłam sobie cheat day... masakra...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Kochana świeże powietrze? W Krk mój pies jak wyjdzie siku na ogródek to jak wraca śmierdzi jak cap

Oo no tak :( współczuje

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam wyników wciąż ups, mam nadzieje ze będą do 17 ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    no nie wiem czy to dobry pomysł bo ja mam dziś mega gastrofazę i zrobiłam sobie cheat day... masakra...
    Ja też strasznie. Japa mi się nie zamyka

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    No właśnie dobrze to ujelas!! Może masz rację.. Lepiej poczekać.. Zresztą jak pomyślę że miałabym prac jescze raz.. Boże nie!!

cieszę się, że pomogłam :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie o jedzeniu tyko o piciu tak dla odmiany:
    Mąż zrobił i przyniósł właśnie kawę z toną bitej śmietany na wierzchu :D
    MNIAAAAAAMMM

Mama36, Wiewióreczka, Fasolka77, mysla.nieskalana, estrella, Tunia76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Nie tylko u was. Wszędzie. Dlatego dobrze, że jak robiłam w pierwszym trymestrze to mnie pani uprzedziła bo inaczej bym miała zawał że wiecie mam HIV czy coś. Jak leżałam w Ujastku w 24 tc to też mi robili , więc ja mężowi mówię że sprawdzam na bieżąco czy się puszcza ;);p
    To wyobraź sobie że przez moje gadulstwo mnie Panie nie uprzedziły bo zapomniały na początku ciazy.juz wiesz co przeżywałam. Cała noc nie spałam!! CZYTAJĄC objawy kiły i HIV.. I dlaczego jestem na bank chora a nie ma objawów. Schiza na Maxa!

‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ