X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ja mam do prania mleczko lovela ale tak mysle wlasnie nad jakims plynem. Ktory ładnie pachnie z tych dla maluszkow?
    Oglądałam na stronie rossmana ale nic nie wpadło mi w oczy... Jak będziesz mieć jakiś pomysł to podrzuć! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamandra1 wrote:
    Można wiedzieć na kiedy masz termin i czy planujesz poród na Kopernika? Podejrzewam że możemy spotkać się. ..☺
    Kochanie termin jak na suwaczkach. Ale tak jak już pisałam. Od 1 kwietnia jestem gotowa rodzić :p. Absolutnie nie chce rodzić na Koperniku. Powiem ci szczerze, że już pomijam to, że procedury okołoporodowe mi się nie podobają. To ja się boje tego szpitala. Przysięgam boje sie, w sobotę jak mnie na IP chciał zostawic w szpitalu na początku, to już w głowie miałam plan żeby go uprosić że pojadę na Ujastek lub niech mnie karetka zawiezie jak się boi z ucieknę hehe. Ten szpital przypomina mi szpitale z horrorów boje się go. Chce rodzić na żeromskim, i każdy komu o tym mówię utwierdza mnie że dobry wybór. Nawet taksowkarz dzisiaj który mnie z Kopernika wiózł do domu. Jego żona dwa razy tam rodziła w grudniu drugi raz więc ma świeże zdanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 15:46

• KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Kochana świeże powietrze? W Krk mój pies jak wyjdzie siku na ogródek to jak wraca śmierdzi jak cap
    Chciałabym żeby na forum była opcja zamiast lubię to, to :hahaha :D tak jak na fb :D

Karmelllka90, DorotaAnna, ago91, espoir lubią tę wiadomość

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • czekoladowa201 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sprobujcie sobie jak macie ochote plyn do prania BAMBI koszt ok.7zl w supermarkecie do tego jest plyn do plukania po ktorym ubranka sa jak jedwab, rewelacyjnie zmiekcza. Pachnie hmm tak dzidziusiowo ale bardzo delikatnie bo w zasadzie takie plyny dla maluchow nie powinny wogole pachniec. Przy 1 dziecku mialam yelpa po ktorym sypal sie bialy pyl a do tego nas uczulil, zmienilam na ten bambi i jestem zadowolona moze ktorejs z was podpasuje.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Oglądałam na stronie rossmana ale nic nie wpadło mi w oczy... Jak będziesz mieć jakiś pomysł to podrzuć! :*
    Ja zamówiłam też bobini i bobini pachnie bardziej, ale w butelce. Nie wiem jeszcze jak na ubrankach.
    Ja mam zamiar do pół roku prac w loveli np a potem persil albo Ariel sensitive. I tak mały będzie noszony na naszych rękach więc będzie miał styczność z innymi detergentami niż tylko lovela

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Dziewczyny są tu mega! Bardzo się lubimy, czyż nie ? :)
    To prawda! :D Ale z tym zdjęciem deseru to przegięłaś....i Ty Kasionek też! Normalnie język do d... ucieka, tak mi się teraz słodkiego chce :P

KarmeLoVe lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że ten wątek powinien nazywać się „Nienażarte kwietniówki” :D

Wiewióreczka, martusiawp, KarmeLoVe, Paula 90, DorotaAnna, Syska2202, Fasolka77, estrella, Tunia76, Lili90, Lolka30, Franka2104, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jaka w Niemczech jest mocna chemia? Nie te siki co w Polsce, moja sistra małej ubrania pierze w normalnym proszku. Nie ma żadnych problemów skórnych. Zastanawiam się kiedy ja mam odstawić te dzidziusiowe proszki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mam wyniki. Hemoglobine sobie podniosłam!! Wow!! Ale się cieszę.. W każdej ciazy problem... A teraz cud malina... Mocz supcio.. Toxo nie ma..
    Po kiłe i HIV muszę drałowac osobiście. Jak zawsze u Nas.. Jutro sobie spacerek zrobię.

martusiawp, Wiewióreczka, Fasolka77, mysla.nieskalana, estrella, Tunia76, Kasiulka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Wydaje mi się, że ten wątek powinien nazywać się „Nienażarte kwietniówki” :D
    Wiecznie na głodzie :p

Karollinax26, martusiawp, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Już mam wyniki. Hemoglobine sobie podniosłam!! Wow!! Ale się cieszę.. W każdej ciazy problem... A teraz cud malina... Mocz supcio.. Toxo nie ma..
    Po kiłe i HIV muszę drałowac osobiście. Jak zawsze u Nas.. Jutro sobie spacerek zrobię.
    Nie tylko u was. Wszędzie. Dlatego dobrze, że jak robiłam w pierwszym trymestrze to mnie pani uprzedziła bo inaczej bym miała zawał że wiecie mam HIV czy coś. Jak leżałam w Ujastku w 24 tc to też mi robili , więc ja mężowi mówię że sprawdzam na bieżąco czy się puszcza ;);p

Wiewióreczka, Fasolka77, mysla.nieskalana, Tunia76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze tego Bambi nie ma w rossmanie ale będę teraz namierzac intensywnie.

czekoladowa201 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Basia ja mam pomysł!!! Bo ty masz termin porodu troszkę przede mną więc spotkajmy się tak po środku tej donoszonej ciąży... Urodzimy sobie razem

• Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:
    Proponuje zmienic temat

np. na JEDZONKO :D

no nie wiem czy to dobry pomysł bo ja mam dziś mega gastrofazę i zrobiłam sobie cheat day... masakra...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Kochana świeże powietrze? W Krk mój pies jak wyjdzie siku na ogródek to jak wraca śmierdzi jak cap

Oo no tak :( współczuje

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam wyników wciąż ups, mam nadzieje ze będą do 17 ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    no nie wiem czy to dobry pomysł bo ja mam dziś mega gastrofazę i zrobiłam sobie cheat day... masakra...
    Ja też strasznie. Japa mi się nie zamyka

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    No właśnie dobrze to ujelas!! Może masz rację.. Lepiej poczekać.. Zresztą jak pomyślę że miałabym prac jescze raz.. Boże nie!!

cieszę się, że pomogłam :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie o jedzeniu tyko o piciu tak dla odmiany:
    Mąż zrobił i przyniósł właśnie kawę z toną bitej śmietany na wierzchu :D
    MNIAAAAAAMMM

Mama36, Wiewióreczka, Fasolka77, mysla.nieskalana, estrella, Tunia76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Nie tylko u was. Wszędzie. Dlatego dobrze, że jak robiłam w pierwszym trymestrze to mnie pani uprzedziła bo inaczej bym miała zawał że wiecie mam HIV czy coś. Jak leżałam w Ujastku w 24 tc to też mi robili , więc ja mężowi mówię że sprawdzam na bieżąco czy się puszcza ;);p
    To wyobraź sobie że przez moje gadulstwo mnie Panie nie uprzedziły bo zapomniały na początku ciazy.juz wiesz co przeżywałam. Cała noc nie spałam!! CZYTAJĄC objawy kiły i HIV.. I dlaczego jestem na bank chora a nie ma objawów. Schiza na Maxa!

‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ