Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na początku do Ikei chodziłam po wszystko, bo kupiłam naprawdę dużo mega fajnych rzeczy do domu za grosze, anie wiedzieliśmy ile będziemy chcieli zostać w Belgii więc nie kupowalismy niczego drogiego. Ale teraz... Niby niczego nie potrzebuje, ale będąc tam, świeca mi się oczka na niemalże każda rzecz haha
martusiawp lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z Ikea mam tak.. Ze nawet jak przejdę cała i nic nie kupie.. To przy końcu mam takie wyrzuty sumienia że jak to! Ze biorę cokolwiek z pierdół żeby z czymś wyjść
MY BABY jetsesmy choreKarmeLoVe, Paula 90, martusiawp, estrella, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
ago91 wrote:Zawsze jak do was zajrzę to narobicie mi smaka haha
codziennie, zazwyczaj słodkim
a niektóre, dasz wiarę... Nawet chcą patenty wydawać, na jogoletke
ale powiem Ci, że... Mniam
DorotaAnna, ago91, Fasolka77, Wiewióreczka, Lolka30 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
U mnie najgorzej jest jak dojdę do świeczek
one tak pięknie pachną! W domu mam już cała szufladę ale kupuje dalej. A potem mąż wyzywa bo nie pozwalam mu ich zapalać... bardzo się boje że coś się spali, serio
KarmeLoVe, martusiawp, Wiewióreczka, estrella lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka - noooo, luzujemy. Ja się nie nadaje na takie restrykcje bo mi palma wali po jakimś czasie. Ale obstawiam, że to normalny objaw.
Bardziej bym się martwiła gdyby mi probody i trawa posmakowała na tyle, że bym odrzuciła bitą śmietanę.
To by było mega podejrzaneFasolka77, AniaKJ, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Anete, ja mam babycooka z beaba, wersję oryginal. Gotowalam dla siebie, ale jak coś to pytaj
I sprawdza się? Bo tanie to nie jest i ma mniej funkcji niż te roboty, ale w sumie do gotowania dla dziecka wydaje się super. Słyszałam dobre opinie też o tym robocie z lidla a la thermomix -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:U mnie najgorzej jest jak dojdę do świeczek
one tak pięknie pachną! W domu mam już cała szufladę ale kupuje dalej. A potem mąż wyzywa bo nie pozwalam mu ich zapalać... bardzo się boje że coś się spali, serio
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Fasolka - noooo, luzujemy. Ja się nie nadaje na takie restrykcje bo mi palma wali po jakimś czasie. Ale obstawiam, że to normalny objaw.
Bardziej bym się martwiła gdyby mi probody i trawa posmakowała na tyle, że bym odrzuciła bitą śmietanę.
To by było mega podejrzaneFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a co wy chcecie gotować w tych maszynach?Ja to myślałam że będę gotować warzywka i tyle w zwykłym garnku ewentualnie mam garczek parowy, nawet ma trzy poziomy mogę położyć na dole kawałek marchewki na środku kawałek brokuła i na samej górze kawałek ziemniaka
-
nick nieaktualnyAnete wrote:I sprawdza się? Bo tanie to nie jest i ma mniej funkcji niż te roboty, ale w sumie do gotowania dla dziecka wydaje się super. Słyszałam dobre opinie też o tym robocie z lidla a la thermomix
także każdy tego typu jest petarda dla mnie.
Myśmy kupili tefala dlatego że ma największą mise 4,5 L a Nas będzie 5 zaraz... Ale ja nie jestem wariatka zaopatrzona na moje bo najlepsze. Wydaje mi się że wszystkie są dobre i spełniają swoje zadanie
Tak jak mówię z moja koelzanka jesteśmy tak samo zadowolone -
Paula 90 wrote:Fasolka - noooo, luzujemy. Ja się nie nadaje na takie restrykcje bo mi palma wali po jakimś czasie. Ale obstawiam, że to normalny objaw.
To by było mega podejrzane
dokładnieciężarna z cukrzycą też człowiek
mnie pociesza fakt, że nie najem tego słodkiego teraz... szybko mnie przesładza.. po tej szarlotce jeszcze myślałam, że może wieczorem zjem serek biały z dżemem ale teraz to bym jakiegoś ostrego hindusa opierdzieliła...
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Moja koleżanka ma ten z biedronki i uwierz mi ze chleb Nam wychodzi taki sam
także każdy tego typu jest petarda dla mnie.
Myśmy kupili tefala dlatego że ma największą mise 4,5 L a Nas będzie 5 zaraz... Ale ja nie jestem wariatka zaopatrzona na moje bo najlepsze. Wydaje mi się że wszystkie są dobre i spełniają swoje zadanie
Tak jak mówię z moja koelzanka jesteśmy tak samo zadowolone -
Karmelllka90 wrote:KarmeLove a czemu chcecie wracać? Nie żyje wam się tam lepiej?
Wiewióreczka, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Wy cały czas o tym chlebie probody a ja nie wiem nawet jak on wygląda i jak smakuje. Nie widziałam go w żadnej piekarni w Gdańsku. Chyba, że się za słabo rozglądam. Ciekawa jestem jak on smakuje