Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna hehe chyba to ta firma bo tez jest kaczka na opakowaniu tylko ze za nia wisi sznurek z ubrankami dzieciecymi. Trafilam na promocje w carrefour i plyn do prania byl za 5zl z groszami a do plukania za 7. Mi on bardzo podpasowal i o dziwo spieral plamy po pierwszej marchewce wiec jakos daje rade.
-
Anete wrote:I sprawdza się? Bo tanie to nie jest i ma mniej funkcji niż te roboty, ale w sumie do gotowania dla dziecka wydaje się super. Słyszałam dobre opinie też o tym robocie z lidla a la thermomix
Anete lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny a co wy chcecie gotować w tych maszynach?Ja to myślałam że będę gotować warzywka i tyle w zwykłym garnku ewentualnie mam garczek parowy, nawet ma trzy poziomy mogę położyć na dole kawałek marchewki na środku kawałek brokuła i na samej górze kawałek ziemniaka
Warzywka + mięsko a wiadomo, że na parze lepsze. Moja siostra gotuje w garnku i co rusz narzeka, że odeszła na chwile do małej i się marchewka jej przypaliłataki parowar też myślę, że jest spoko
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny a co wy chcecie gotować w tych maszynach?Ja to myślałam że będę gotować warzywka i tyle w zwykłym garnku ewentualnie mam garczek parowy, nawet ma trzy poziomy mogę położyć na dole kawałek marchewki na środku kawałek brokuła i na samej górze kawałek ziemniaka
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualny
-
Anete wrote:Wy cały czas o tym chlebie probody a ja nie wiem nawet jak on wygląda i jak smakuje. Nie widziałam go w żadnej piekarni w Gdańsku. Chyba, że się za słabo rozglądam. Ciekawa jestem jak on smakuje
to jest nasz smakołyk! nasza delicja!!
Misiabella, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA widzisz karmelowe ja sobie Nie zdawałam sprawy jak wygląda życie w Belgii co prawda wiem jak wygląda w Anglii czy w Niemczech bo tam mam siostry. Dlatego teraz już wiem czemu chcecie wracać.
co do warzywek moja Leonka też będzie miała właśnie ze wsi tyle że będę przywozić od rodziców mięsko też będzie miała eco ha ha . Ale ja raczej papek nie będę robiła, na razie przekonuje mnie BLW no ewentualnie musy ale to się robi w blendrze. -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:ja mam sześciokąt
Taki o:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc01e98350ae.jpg
Mój tez tak wyglada. I ja tez go nigdzie nie widziałam dopoki nie zaczęłam szukać xd👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Serio lody to moje hobby
[...] Więc tak lody tylko na ciepło aż do wiosny :p
Wiem, jestem zboczona.....
Błagam powiedzcie, że ktoś jeszcze ma skojarzeniaKarollinax26, Fasolka77, estrella, martusiawp, Tunia76, AniaKJ, Lili90, Lolka30, Franka2104, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Paula, przynajmniej ładnie wyglada ten Twój chleb
Matko dziewczyny, jak mnie plecy bolą ... która zrobi masaż za gofra ?
Nam na szkole rodzenia pokazywano jak masowac plecy rodzacej zeby ulzyc w bolu - chodzi o te bole krzyzowe przy skurczach. Moj maz troche nie zrozumial i mysli, ze to tak caly czas na codzien trzeba masowac te plecy
No i mi teraz tak masowal wczoraj i dzisiaj rano
edit. a tak wogole to za pierwszym razem przeczytalam 'kto mi zrobi loda za gofra'Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:10
Wiewióreczka, martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość