X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe pragnę Ci powiedziec że Cie nie nawidze!!! Zniose kazdrgo pancake'a, gofra i inne cuda ale loda z mc nie wybacze Ci. :D
    Ale serio laski my z cukrzyca oblizujemy sie na te widoki... Ja mam ciagle slinotok! Oblizuje ekran tel zeby choc troche poczuć to co wy. Ale wszystko dla maluszka.. Odbije sobie jak urodze.

Btw
    U nas tragedia.. Rodzice z 2 latkiem mieszkajacym niedaleko mnie byli z dzieckiem w szpitalu bo maly zle sie czul chory itp. Lekarz nic nie stwierdzil odesłał do domu i po 2 godz dziecko zmarlo. Tragedia ogromna nie wyobrazam sobie... Nasuwa mi się tylko sepsa meningokokowa. Ale nie znam zadnych szczegółów. Mam tylko nadzieję ze rodzice wobec tego lekarza beda chcieli wyciągnąć konsekwencje.. Bo ja z Julka trafilam kiedyś z silnymi bolami glowy i on majac wywiad ze dziecko mialo powazny uraz glowy rowniez uznal ze nic sie nie dzieje.. Dociagnal jej brode do szyi po czym dal paracetamol hasco i tyle. Zero podejscia i odpowiedzialności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:45

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja wiem, że no z sexem masz jakby pod górkę. Ale wiesz zawsze są mozliwi sztuczni kochankowie. Lepszy rydz niż nic ( tak to się chyba mówi). No chyba że twoje libido poszybowało na dolne wartości , co ja bym akurat chciala. Bo obecnie i tak ograniczam się jak mogę ale całkiem to jednak nie mogę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    No to, Extra wszystkie umiecie kłosy dobierańce a mi zwykla kitka na dziecka głowie wychodzi krzywo

Ja też nie potrafię a mój niecierpliwiec nie daje mi się nauczyć :)

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy zdajecie sobie sprawę że chyba żaden miesiąc na 2019 nie ma tyle stron naszrajbowane? U nas przeszło 1800stron.
    Ciekawe czy jakbyśmy tak się dosiadały przy kawie i gofrach to też by się nam tak rozmowy nakręcały :-)

mysla.nieskalana, Syska2202, DorotaAnna, Wiewióreczka, B_002, Kasiulka90, Fasolka77, KarmeLoVe, Lolka30, martusiawp, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella może musimy sztuczne głowy sobie kupić...kurde to jest myśl!

Daffi ja sobie szukam na Instagramie wyczesnach lodów takich na maksa niedostępnych w PL biorę jogurt naturalny patrzę na ten telefon jem i wyobrażam sobie jak to smakuje hahahahha

estrella, KarmeLoVe lubią tę wiadomość

• Syska2202 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    KarmeLoVe pragnę Ci powiedziec że Cie nie nawidze!!! Zniose kazdrgo pancake'a, gofra i inne cuda ale loda z mc nie wybacze Ci.
    Ale serio laski my z cukrzyca oblizujemy sie na te widoki... Ja mam ciagle slinotok! Oblizuje ekran tel zeby choc troche poczuć to co wy. Ale wszystko dla maluszka.. Odbije sobie jak urodze.
    Hahaha to byłam ja :-D i co też zrecie już te lody? :-D Mieliśmy iść Kulturka do kawiarni ale tak długo siedziałam i czekałam na wizytę że mc Donald był szybciej :-D

Daffi, Wiewióreczka, KarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valetta halo!/wiemy, ze mezus juz w domku z Wami ale daj znaka, ze wszystko jest ok ;)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Karollinax26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Karola ja wiem, że no z sexem masz jakby pod górkę. Ale wiesz zawsze są mozliwi sztuczni kochankowie. Lepszy rydz niż nic ( tak to się chyba mówi). No chyba że twoje libido poszybowało na silne wartości , co ja bym akurat chciala. Bo obecnie i tak ograniczam się jak mogę ale całkiem to jednak nie mogę

Kasia, ja odkąd pamiętam byłam mega zboczona :D
    Teraz gdybym tylko mogła ... ale jak się nie może i się nie ma, to się nie myśli :)

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Dziewczyny czy Wy zdajecie sobie sprawę że chyba żaden miesiąc na 2019 nie ma tyle stron naszrajbowane? U nas przeszło 1800stron.
    Ciekawe czy jakbyśmy tak się dosiadały przy kawie i gofrach to też by się nam tak rozmowy nakręcały :-)
    U nas chyba najwięcej dziewczyn na dlugich L4 haha :) ale co ja mam robić jak mi się nic nie chce. Przynajmniej nie szukam głupot w necie i nie wkręcam sobie haha

Paula 90, Fasolka77, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    No to, Extra wszystkie umiecie kłosy dobierańce a mi zwykla kitka na dziecka głowie wychodzi krzywo
    Wpadaj do mnie na nauki. Robie corce rozne cuda ale zolza tak nie lubi sie czesac że pierwsze co zrobila po komunii to obciela wlosy i stwierdziła ze ma teraz spokoj od moich "wspanialych fryzur".

b2ujp2.png

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    A tak a propo sexu, mi ciąża spowodowała że jestem nienasycona. I zdecydowanie bardziej otwarta ;) i jestem pewna że to hormony ciążowe to powodują. Nawet zaczęłam szukać w necie i nie tylko ja tak mam. I mąż mowi, że musi korzystać haha

A anala sie boisz ;)

espoir lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    A co to jest seks ? ;)
    Stowarzyszenie Ekspedientek Katowicko-Sosnowieckich :P

Ja już pisałam, że jestem dziewicą wtórną :P

mysla.nieskalana, Karmelllka90, Karollinax26, DorotaAnna, KarmeLoVe, Lili90, Lolka30, martusiawp, AniaKJ, espoir lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Kasia, ja odkąd pamiętam byłam mega zboczona :D
    Teraz gdybym tylko mogła ... ale jak się nie może i się nie ma, to się nie myśli :)
    Tiaaa nie myśli. Ja to jak mi mówią nie wolno myślę jeszcze więcej .... :-D

• Syska2202 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na wizycie wszystko ok ;-) mała rosnie, dziś tak kopie cały dzień jak niewirm ;-) 12 marzec mam już USG 3 trymestru i wtedy powie mi ile mała waży itd bo to już u mojego doktorka prywatnie w gabinecie u niego bo te w przychodniach jakieś lipne:-D także tego Lodzik w mc był zasłużony bo wszystko ok :-D

mysla.nieskalana, estrella, Daffi, Wiewióreczka, Tunia76, Fasolka77, Mama36, Lolka30, martusiawp, AniaKJ, espoir lubią tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Estrella może musimy sztuczne głowy sobie kupić...kurde to jest myśl!

A żebyś wiedziała że o tym myślałam :) jest taka chyba duża głowa Barbie, córka koleżanki dostała :) ja chcę kupić niby córce na prezent a tak na prawdę to będę sama ćwiczyć fryzury haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Wpadaj do mnie na nauki. Robie corce rozne cuda ale zolza tak nie lubi sie czesac że pierwsze co zrobila po komunii to obciela wlosy i stwierdziła ze ma teraz spokoj od moich "wspanialych fryzur".
    Haha ! Ale jak się uczyłaś? YouTube tube?

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska2202 wrote:
    Hahaha to byłam ja :-D i co też zrecie już te lody? :-D Mieliśmy iść Kulturka do kawiarni ale tak długo siedziałam i czekałam na wizytę że mc Donald był szybciej :-D
    No wlasnie syska to bylas ty. Ale karmelove tez cos dzis pisala chyba ze wpadnie na jakies zarlo i sie machnelam!! Wybacz. Obie okrutne jesteście.

KarmeLoVe lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Haha ! Ale jak się uczyłaś? YouTube tube?
    Wiesz co ja za dzieciaka juz to lubilam. Trenowałam gimnastykę i często miałysmy rozne występy to w miescie to w tv czy tez zawody i zawsze wazne było miec dobrze upiete wlosy a jeszcze jak byly ładnie to juz w ogole jak sie na gali po medale wychodziło. Takze spotykalan sie z 2 godz szybciej i kolejka ustawiona i jechalam z fryzurami. Teraz duzo na fejsie sie przewija z ciekawosci kukam i testuje na mlodej. Ona ma rzadkie drobne wlosy ale zawsze cos zmienie by bylo ok.

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczta ją ... Fasolka jakaś ty wyzwolona!
    Albo się okaże zaraz że tylko ja jakas mało postępowa hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:53

Wiewióreczka, B_002, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość

• Syska2202 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    No wlasnie syska to bylas ty. Ale karmelove tez cos dzis pisala chyba ze wpadnie na jakies zarlo i sie machnelam!! Wybacz. Obie okrutne jesteście.
    Ja już nie chce widzieć co Ty tu po porodzie będziesz wrzucać za zarelko :-D za całe 9 miesięcy odwet na nas :-D

qdkke6yd1ouxxkf6.png
‹‹ 1799 1800 1801 1802 1803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ