Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarmeLoVe pragnę Ci powiedziec że Cie nie nawidze!!! Zniose kazdrgo pancake'a, gofra i inne cuda ale loda z mc nie wybacze Ci.
Ale serio laski my z cukrzyca oblizujemy sie na te widoki... Ja mam ciagle slinotok! Oblizuje ekran tel zeby choc troche poczuć to co wy. Ale wszystko dla maluszka.. Odbije sobie jak urodze.
Btw
U nas tragedia.. Rodzice z 2 latkiem mieszkajacym niedaleko mnie byli z dzieckiem w szpitalu bo maly zle sie czul chory itp. Lekarz nic nie stwierdzil odesłał do domu i po 2 godz dziecko zmarlo. Tragedia ogromna nie wyobrazam sobie... Nasuwa mi się tylko sepsa meningokokowa. Ale nie znam zadnych szczegółów. Mam tylko nadzieję ze rodzice wobec tego lekarza beda chcieli wyciągnąć konsekwencje.. Bo ja z Julka trafilam kiedyś z silnymi bolami glowy i on majac wywiad ze dziecko mialo powazny uraz glowy rowniez uznal ze nic sie nie dzieje.. Dociagnal jej brode do szyi po czym dal paracetamol hasco i tyle. Zero podejscia i odpowiedzialności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:45
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola ja wiem, że no z sexem masz jakby pod górkę. Ale wiesz zawsze są mozliwi sztuczni kochankowie. Lepszy rydz niż nic ( tak to się chyba mówi). No chyba że twoje libido poszybowało na dolne wartości , co ja bym akurat chciala. Bo obecnie i tak ograniczam się jak mogę ale całkiem to jednak nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy Wy zdajecie sobie sprawę że chyba żaden miesiąc na 2019 nie ma tyle stron naszrajbowane? U nas przeszło 1800stron.
Ciekawe czy jakbyśmy tak się dosiadały przy kawie i gofrach to też by się nam tak rozmowy nakręcałymysla.nieskalana, Syska2202, DorotaAnna, Wiewióreczka, B_002, Kasiulka90, Fasolka77, KarmeLoVe, Lolka30, martusiawp, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEstrella może musimy sztuczne głowy sobie kupić...kurde to jest myśl!
Daffi ja sobie szukam na Instagramie wyczesnach lodów takich na maksa niedostępnych w PL biorę jogurt naturalny patrzę na ten telefon jem i wyobrażam sobie jak to smakuje hahahahhaestrella, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:KarmeLoVe pragnę Ci powiedziec że Cie nie nawidze!!! Zniose kazdrgo pancake'a, gofra i inne cuda ale loda z mc nie wybacze Ci.
Ale serio laski my z cukrzyca oblizujemy sie na te widoki... Ja mam ciagle slinotok! Oblizuje ekran tel zeby choc troche poczuć to co wy. Ale wszystko dla maluszka.. Odbije sobie jak urodze.i co też zrecie już te lody?
Mieliśmy iść Kulturka do kawiarni ale tak długo siedziałam i czekałam na wizytę że mc Donald był szybciej
Daffi, Wiewióreczka, KarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Karola ja wiem, że no z sexem masz jakby pod górkę. Ale wiesz zawsze są mozliwi sztuczni kochankowie. Lepszy rydz niż nic ( tak to się chyba mówi). No chyba że twoje libido poszybowało na silne wartości , co ja bym akurat chciala. Bo obecnie i tak ograniczam się jak mogę ale całkiem to jednak nie mogę
Kasia, ja odkąd pamiętam byłam mega zboczona
Teraz gdybym tylko mogła ... ale jak się nie może i się nie ma, to się nie myśli -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Dziewczyny czy Wy zdajecie sobie sprawę że chyba żaden miesiąc na 2019 nie ma tyle stron naszrajbowane? U nas przeszło 1800stron.
Ciekawe czy jakbyśmy tak się dosiadały przy kawie i gofrach to też by się nam tak rozmowy nakręcałyale co ja mam robić jak mi się nic nie chce. Przynajmniej nie szukam głupot w necie i nie wkręcam sobie haha
Paula 90, Fasolka77, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:No to, Extra wszystkie umiecie kłosy dobierańce a mi zwykla kitka na dziecka głowie wychodzi krzywo
-
Karmelllka90 wrote:A tak a propo sexu, mi ciąża spowodowała że jestem nienasycona. I zdecydowanie bardziej otwarta
i jestem pewna że to hormony ciążowe to powodują. Nawet zaczęłam szukać w necie i nie tylko ja tak mam. I mąż mowi, że musi korzystać haha
A anala sie boiszespoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:A co to jest seks ?
Ja już pisałam, że jestem dziewicą wtórnąmysla.nieskalana, Karmelllka90, Karollinax26, DorotaAnna, KarmeLoVe, Lili90, Lolka30, martusiawp, AniaKJ, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A na wizycie wszystko ok
mała rosnie, dziś tak kopie cały dzień jak niewirm
12 marzec mam już USG 3 trymestru i wtedy powie mi ile mała waży itd bo to już u mojego doktorka prywatnie w gabinecie u niego bo te w przychodniach jakieś lipne:-D także tego Lodzik w mc był zasłużony bo wszystko ok
mysla.nieskalana, estrella, Daffi, Wiewióreczka, Tunia76, Fasolka77, Mama36, Lolka30, martusiawp, AniaKJ, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Estrella może musimy sztuczne głowy sobie kupić...kurde to jest myśl!
A żebyś wiedziała że o tym myślałamjest taka chyba duża głowa Barbie, córka koleżanki dostała
ja chcę kupić niby córce na prezent a tak na prawdę to będę sama ćwiczyć fryzury haha
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Wpadaj do mnie na nauki. Robie corce rozne cuda ale zolza tak nie lubi sie czesac że pierwsze co zrobila po komunii to obciela wlosy i stwierdziła ze ma teraz spokoj od moich "wspanialych fryzur".
-
Syska2202 wrote:Hahaha to byłam ja
i co też zrecie już te lody?
Mieliśmy iść Kulturka do kawiarni ale tak długo siedziałam i czekałam na wizytę że mc Donald był szybciej
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Haha ! Ale jak się uczyłaś? YouTube tube?
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:No wlasnie syska to bylas ty. Ale karmelove tez cos dzis pisala chyba ze wpadnie na jakies zarlo i sie machnelam!! Wybacz. Obie okrutne jesteście.
za całe 9 miesięcy odwet na nas