Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Syska2202 wrote:Ja już nie chce widzieć co Ty tu po porodzie będziesz wrzucać za zarelko
za całe 9 miesięcy odwet na nas
Zdarzało się ze nieraz podjadlam jakis kawałek ciasta ale na wiele wiedzialam ze nie mogę pozwolic.. Dlatego pieklam te ciasta bez cukru albo minimalna ilosc tam gdzie konieczne. Ale jak dowale to z 10kg od razu przytyje. -
Karmelllka90 wrote:A tak a propo sexu, mi ciąża spowodowała że jestem nienasycona. I zdecydowanie bardziej otwarta
i jestem pewna że to hormony ciążowe to powodują. Nawet zaczęłam szukać w necie i nie tylko ja tak mam. I mąż mowi, że musi korzystać haha
A te porządniejsze z nas pojechały do Maca lub poszły po Magnum hihi...
Karmelllka90, KarmeLoVe, martusiawp, AniaKJ, espoir, B_002 lubią tę wiadomość
-
A te najbardziej pozadne popatrzyły tylko na zdjecia i oblizaly sie na sama mysl.
Wiewióreczka, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySię porządne znalazły ... Srutu tu tu. I wyjdzie że Gray'ka się we mnie odezwała
ale coś czuje że Fasolka cicha woda. Że sexu od lipca nie tykała a ona się dobrze potrafi zorganizowac
Już nie mówię o Pauli! Ta dostała pozwolenie i od tamtej pory i szyjka ruszylai wieczorami znika z forum w ogóle przerwy jakies dłuższe robi.
Ty wiewiórka a ty to chyba kołnierza ortopedycznego na szyję założonego nie masz nie? To chyba nie tylko mój mąż takim szczęściarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:05
Paula 90, Wiewióreczka, Fasolka77, KarmeLoVe, Lili90, Lolka30, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:A ja mam jakiegoś guzka w lewym płacie tarczycy,ale podobno jest nawet ładny..lekarze są dziwni,ładne jajniki,ładny guzek tarczycy
Mamy go obserwować jak na razie
Kochana ja mam całą tarczycę w tych guzach, czyli cała do wycięcia i rzucenia psu na pożarcie -
Karollinax26 wrote:Kochana ja mam całą tarczycę w tych guzach, czyli cała do wycięcia i rzucenia psu na pożarcie
-
Karollinax26 wrote:Jak wyciszyć tego bejbika w brzuchu ?! Help!
Skopała mi żebro i żołądek aż mnie mdli ...u mnie działa cisza jak makiem zasiał jak tak robię
Wiewióreczka, Fasolka77, Lili90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Się porządne znalazły ... Srutu tu tu. I wyjdzie że Gray'ka się we mnie odezwała
ale coś czuje że Fasolka cicha woda. Że sexu od lipca nie tykała a ona się dobrze potrafi zorganizowac
Już nie mówię o Pauli! Ta dostała pozwolenie i od tamtej pory i szyjka ruszylai wieczorami znika z forum w ogóle przerwy jakies dłuższe robi.
Ty wiewiórka a ty to chyba kołnierza ortopedycznego na szyję założonego nie masz nie? To chyba nie tylko mój mąż takim szczęściarzem.
Łahahaha! Wiewióra! To Ci Karmelka odpowiedziała
Opowiedz nam! Twój mąż też jest takim szczęściarzem ?Karmelllka90, Wiewióreczka, KarmeLoVe, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny