Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:O kurcze,no właśnie mówił,że i tak dobrze,że tylko jeden.Chociaż spory bo 2cm. Na razie do obserwacji ,mówił,że endokrynolog może po porodzie zlecić biopsje. A Twoje też na razie tylko do obserwacji?
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
No nie ma rano wyjechał wraca jutro wieczorem.
Coś tam wczoraj podziałaliśmy na pożegnanie, może bez szaleństw ale zawsze coś xdKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Moje zamówienie z Gemini dotarło
Przed zrobieniem zdjęcia nie mogłam się powstrzymać i rozpakowałam pieluszkiFaktyczne te bambusowe z Texpolu cudowne
Myślałam, że jedna wolna półka w łazience wystarczy na to wszystko, ale gdzie tam
Jeśli chodzi o płyny do płukania, ja mam już wypróbowany na swoich rzeczach i bardzo mi się spodobał taki:
https://lawendowaszafa24.pl/pl/p/Ekologiczny-skoncentrowany-plyn-do-plukania-dla-niemowlat-z-ekstr.-Rumianku-1000ml-4600104030536/4505
Z tej strony od dawna zamawiam różne kosmetyki i rzeczy do sprzątania do domu. Wysyłają mega szybko, jeszcze się nie zawiodłam, a wydałam tam spokojnie tysiaka przez ostatni rok.
Akurat chyba wykupiłam wczoraj ostatni ten płyn, więc nie zamówicie xD Ale może na jakiejś innej stronie się znajdzie. Polecam, bo jest dzidziusiowy, pachnie bardzo delikatnie, przyjemnie, a pranie jest po tym mięciutkie i przyjemne. Proszek będę stosowała tak jak już kiedyś wspomniałam z Klareko (100% naturalne) i tym sposobem nie będę miała osobnego zestawu dla dzidziusia.mysla.nieskalana, DorotaAnna, Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszę Was rozczarować ale u nas nici z seksu. Mąż stwierdził że jak tyle wytrzymał to wytrzyma jeszcze a jakby co to dostałby zawału że przez niego coś się stało.
No i tak sobie bujnelam parę orgazmów, ale samemu nudno. Moje wymarzone całonocne orgazmiczne maratony muszą poczekać.
Lody luuubie. Był czas że każdego dnia był. Przy staraniach szkoda było marnować materiał to się zmniejszyła częstotliwość.
Pobzykalabym trochę, no ale cóż zrobić jak jedyny dostępny kandydat ogłosił celibat.
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Syska2202, KarmeLoVe, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, Karmelllka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ty Daffi ty tak serio??? Bo leżę i się zanoszę a brzuch mi się napina jak cholera od śmiechu
Ok trzymajcie kciuki. Obiad zarlam o 17.15 będę mierzyc cukier. -
Karollinax26 wrote:Na patyku mówisz ? A śmietankowe ?
a takie wodne wyciskane ?
to tak w formie deietetycznej zeby jemu cukier skakal nie mi.
Karollinax26, DorotaAnna, Wiewióreczka, Fasolka77, Karmelllka90, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czułam różnice w smaku tylko jak facet pił alkohol. A tak to zawsze takie same. Nie działały soki ananasowe i inne cuda. Albo ja słaby koneser smaków.
W sumie to by się zgadzało. Smaki wina czerwonego też dla mnie podobne. Jak widzicie mnie w sklepie czytająca etykiety wina to nie dajcie się zwieść - nie znam się - szukam takiego, które ma minimum 13% alkoholu.mysla.nieskalana, Wiewióreczka, KarmeLoVe, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, AniaKJ, espoir, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Kochana tylko z pałkomatu. Zadnych innych. A smaki zależą od diety mojego lubego.. Jak chce chalwowe to je chalwe itp
to tak w formie deietetycznej zeby jemu cukier skakal nie mi.
To i palone masło karzesz mu jeść ?oh Ty!
Wiewióreczka, espoir lubią tę wiadomość
-
No i moj cukier uwaga... Po ziemniakach, kotlecie mielonym i surowce z kapusty pekinskiej z pomidorem i kukurydza oraz odrobina majonezu 121. Musze chyba zadzwonić do M bo pojechał do intermarche zeby mi rzeczywiście jakiegos lodzika zasponsorowal bo ja nadal pieniedzy nie dostalam i jestem utrzymanka
Ej a swoja droga to ja mam gardlo chore nie i jutro ide do lekarza?
Moze juz mi nie zaszkodzi bardziej? Krtan podobno dobrze schladzac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:32
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Ja czułam różnice w smaku tylko jak facet pił alkohol. A tak to zawsze takie same. Nie działały soki ananasowe i inne cuda. Albo ja słaby koneser smaków.
W sumie to by się zgadzało. Smaki wina czerwonego też dla mnie podobne. Jak widzicie mnie w sklepie czytająca etykiety wina to nie dajcie się zwieść - nie znam się - szukam takiego, które ma minimum 13% alkoholu.