Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam w pierwszej ciąży przez brzuch, ale w sumie byłam bardzo szczupła. Brzuch pojawił się dopiero koło 18 tc. Teraz nie wiem jak będzie ale wolałabym przez brzuch, chciałam zabrać syna i mojego. Nic zobaczę jak to będzie. Gin już na wizycie 27.09 chciał zrobić usg przez brzuch, ale w tej ciąży nie jestem taka szczupła jak w poprzedniej.
-
Witam z rana. Dziś dzień wizyty u mnie, stres jest ogromny, ale co ma być to będzie, nie mam na to wpływu. Nie mogę spać od 5:00 przez to wszystko. Tydzień temu aż tak się nie stresowałam, ale wtedy nie wiedziałam o krwiaku i o tym, że mam torbiel. Trzymajcie kciuki proszę! Miłego i spokojnego dnia Wam życzę!
Wojna, DoCelu 3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia powodzenia. Czekamy na wieści.
-
Wiewióreczka wrote:Miałam wewnętrzne i lekarz powiedział, że do 12 tygodnia takie będzie robić.
A teraz pewnie głupie pytanie - prenatalne są przez brzuch?
I tak i tak. Ja miałam w poprzedniej ciąży przez brzuch a moja przyjaciółka tydzień temu miała wewnętrzne, bo lekarz powiedział, że lepiej widać wtedy -
Natalia-tosia wrote:Witam z rana. Dziś dzień wizyty u mnie, stres jest ogromny, ale co ma być to będzie, nie mam na to wpływu. Nie mogę spać od 5:00 przez to wszystko. Tydzień temu aż tak się nie stresowałam, ale wtedy nie wiedziałam o krwiaku i o tym, że mam torbiel. Trzymajcie kciuki proszę! Miłego i spokojnego dnia Wam życzę!
Powodzenia :*
Będzie wszystko dobrze -
Wiewióreczka wrote:Miałam wewnętrzne i lekarz powiedział, że do 12 tygodnia takie będzie robić.
A teraz pewnie głupie pytanie - prenatalne są przez brzuch?Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem czy nie za wcześnie mnie na to usg zapisali, ale nie proponowali innego terminu tym bardziej że to za darmo w gyn centrum.
jak będę na usg to będzie 11t6d. myślicie że wszystko będzie dobrze widać?
w poprzedniej ciąży byłam tydzień później. -
nick nieaktualny
-
KasiaMamaPatryka wrote:Ja miałam w pierwszej ciąży przez brzuch, ale w sumie byłam bardzo szczupła. Brzuch pojawił się dopiero koło 18 tc. Teraz nie wiem jak będzie ale wolałabym przez brzuch, chciałam zabrać syna i mojego. Nic zobaczę jak to będzie. Gin już na wizycie 27.09 chciał zrobić usg przez brzuch, ale w tej ciąży nie jestem taka szczupła jak w poprzedniej.
-
nick nieaktualny
-
Pojechalam do lekarza po tygodniu od ostatniej kontroli....nie byl zachwycony moja wizyta, ale wymówiłam sie na te plamienia i swedzenie.....zrobil usg.....serduszko bije mowil ze to 7 tyg.
swedzeniem wogole sie nie zajal, Lakovaginal mam brac jak mi pomaga(ten biore raz w tygodniu nawet bez jego rady)
na plamienia wzruszył ramionami i powiedział ze z moim wywiadem (4 poronienia) to moze oznaczac cos zlego ale wcale nie musi
Pobral krew na badania ktore maja okreslic ryzyko poronienia....w poniedzialek wyniki.....
Mam jedno pytanie...na obrazie usg widzialam taka wieksza kropke w ktorej byl dzidzius z serduszkiem a obok tego byla taka mała kropka......nie zapytałm sie co to i dlaczego tam jest....ale pierwszy raz w moich ciazach cos takiego widzialam.....na usg tydzien temu byla tylko jedna kropka.....spotkałyscie sie z takim obrazem? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dostałam skierowanie na cito do endokrynologa, jakiś tydzień temu dzwoniłam pytać czy mnie przyjmą, powiedzieli że tak, żeby przyjechać ze skierowaniem, zapiszą i lekarz w ciągu tygodnia przyjmie. Mój M. w tym tygodniu był żeby mnie zapisać to go babka odesłała, bo nie ma pieczątki przy „cito” a i tak mogą mnie zapisać na przyszły rok ...
-
nick nieaktualny