X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    A ja mam jakiegoś guzka w lewym płacie tarczycy,ale podobno jest nawet ładny..lekarze są dziwni,ładne jajniki,ładny guzek tarczycy :D
    Mamy go obserwować jak na razie :)
    Ja mam jakieś ognisko zapalne przy Hashi. Ale nie rośnie toto więc się nie przejmuje

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    No nie ma rano wyjechał wraca jutro wieczorem.
    Coś tam wczoraj podziałaliśmy na pożegnanie, może bez szaleństw ale zawsze coś xd
    W aktualnym stanie to chyba wszystkie bez szaleństw :) chyba że są tu jakieś bardzo giętkie :) mi libido nie spadło ale możliwości się zmieniły :D i co jakiś czas tylko męża pytam czy za ciężka nie jestem :) co najmniej 9 kg, nie w kij dmuchal :D

Wiewióreczka, B_002, Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to na męża nie wchodzę bo jeszcze przycisnę a zanim wstanę to niedotlenienia chłopak się nabędzie.
    Ale jakoś się radzi. Brzuszek na poduszki i heja na pieska ;) na plecach też już nie da rady bo oddychać nie idzie to niebezpieczne bo ja dostanę spazmow bez oddechu a on pomysli ze wije się z rozkoszy. Ale na boczku też daje rade;) a najlepiej to jest pod prysznicem. Pocholona idealnie deszczownica masuje mi krzyze ;)

Karollinax26, Wiewióreczka, espoir, MamaAga85, B_002, Lolka30, estrella, DorotaAnna, Paula 90, Fasolka77, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    To nam Kaśka do*ebała...:D Z racji, że w pełni sobie zasłużyłam, to już Ci opowiadam, Moja Droga :P
    To samo mówiłam mężowi, że łeb mam sprawny i nie służy mi tylko do czesania...no i tak w zeszłym tygodniu po długich namowach (bo boi się mnie tknąć), zgodził się... Z racji że mogę leżeć tylko na plecach, wyglądało to jak parodia....co próbowałam lekko na bok się przekręcić, to macica stawiała się boleśnie, a ten mi brzuch maca czy twardy zamiast się skupić, co bardzo wydłużyło cały proceder... Poza tym, z racji wyjścia z prawy, dostałam tak potężnego szczękościsku, że myślałam, że albo odgryzę, albo już nigdy paszczy nie zamknę ;)
    Hahaha, siedzę i śmieje się w głos 0rofl.gif

Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Karollinax26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    My mieliśmy z sex shopu od znajomka :)

A M dostał od szefa, on nałogowo to wykupuje na receptę :D nie chciał bo mówił, że mu to niepotrzebne, no ale jedna wypróbowana, resztę mu zwrócił :D

Wiewióreczka, MamaAga85 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Daffi - no teraz taaaaak. 0% Heineken smakuje jak zwykle piwo.
    Wina 0% jeszcze mi się nie udało dostać. Ale wiem że są :-)
    Ja dorwalam takiego grzanca :) ale to jednak nie to samo :)

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    ja już dawno stwierdziłam, że kolejki byłyby o połowę mniejsze gdyby trzeba było płacić 5 zł za każdą wizytę.. wtedy te babcie 100x by się zastanowiły czy się wybrać do lekarza..a tak to łażą, grzeją ławy w poczekalniach, obczajają, komentują... szkoda gadać
    Mój mąż też ma taki pomysł na naszą służbę zdrowia :) dokładnie ta sama kwota :D

Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem wam, że sex w ciąży ma swój urok. Mimo tego sapania, wiecie to mi duszno tu tętno szybsze a on myśli że ledwo wsadził a już orgazm haha Ale doznania są lepsze to na pewno

Wiewióreczka, espoir, malutka_mycha, B_002, DorotaAnna, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Jak urodze i bede wychodzic ze szpitala to w domu ma juz czekac na mnie taki deser z toffi.
    M dostanie przykaz zrobic go najlepiej jak potrafi.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fe22b8aebd1.jpg
    Obledny 036.gif!!!!

Daffi lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem troszkę przerażona pierwszym sexem po porodzie. O ile bym nie była szyta to się nie obawiam ale po szyciu to jednak przeraża mnie to.
    Przyjaciółka mówi że nadal czuję się tam luźniej ona akurat nie była szyta ani nic więc dość szybko wspolzyli po porodzie. A ja pewnie że strachu to po roku się zdecyduje :p

• stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Mój mąż też ma taki pomysł na naszą służbę zdrowia :) dokładnie ta sama kwota :D
    U nas to wprowadzili 5zeta za wizyte 5za recepte i 15 za wizyte na pogotowiu moze ze 2lata wytrzymalo.....babcie tak protestowaly ze musieli od tego odejsc i zostala tylko oplata za pogotowie....

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili90 wrote:

A na koniec powiem wam jaką inteligencją się dzisiaj popisałam. Rano czytałam jak Daffi pisala że ma 30°na słońcu. Tylko zamiast śłońcu przeczytałam stolcu i dluższa chwilę zastanawialam się po co ona sprawdza temperaturę stolca.
    I znowu się rechocze :D też zaraz skurczy dostanę przez Was.
    Lili Ty się nigdzie nie wybieraj, śmiech to podobno zdrowie więc nie może Ci zaszkodzic

Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    Co tu dużo mówić :)
    Była młodość -było wszystko :) A seks po ... jak dla mnie KOSMOS :)
    Ooo popatrz. To może po połogu sobie coś takiego zafundujemy :) ja jeszcze nie probowalam

Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franka2104 wrote:
    No nieźle, nadrabiałam Was półtorej godziny i muszę przyznać że lodowy watek skutecznie przykrył przykry aromat porannej afery ;)
    Teraz o żarciu, dziś wpadła do mnie siostra i przyniosła na przekaskę z Pizza Boys pizze z pulpa z mango I swieża kolendra. I to było taaaakie dobre!!!
    Co do lodów, to ja mam wersję leniwa tzn jak nie chce mi sie ruszyć tyłka do maka to robie tak - na lody śmietankowe wylewam podgrzane w rondelku mrożone wiśnie I posypuje płatkami migdałów.

Z rzeczy porzytecznych I produktywnych udało mi sie dzis wstawic ostatnie pranie I od jutra bede walczyć z prasowaniem. Nie wiem jak...spróbuję na leżaco bo na sama myśl o staniu przy desce robi mi sie duszno. Ja mam ten proszek Dzidzius I on tak ładnie delikatnie pachnie.

Dzieć od wczoraj jest hiperaktywny I niemiłosiernie się rozpycha do tego stopnia że googlowałam dziś czy były przypadki żeby dziecko złamało mamie żebro. Były.... jeśli to prawda z że ten temperament dzieci można zaobserwować już w okresie ciaży, to soundrackiem dla najbliższych kilku lat będzie u nas muzyczka z benny hilla
    Poważnie może złamać zebro?????? To ja to chyba mam, a przynajmniej mocno stluczone. Nawet jak się troszkę odsunie to i tak przy zmianie pozycji boli. Szkoda że teraz nie mogę przestwietlenia zrobić żeby wszystkim udowodnić że mnie na prawdę BOLI!!!!!

Franka2104 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Ty idź spać a nie będziesz jadła :D lekarz Ci powie to co mi i bedzie przykro :P
    A co Ci powiedział?

f1d9680377.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Na przełomie skończonego 31 i 32 tygodnia. Zależy kogo zapytasz i które źródło weźmiesz w ręce ;-)
    Mi suwak juz pokazuje ale skoro termin z om mam 21 a ten przyjmuje za wlasciwy to 21 lutego przyjmuje ze 8 miesiąc i po klopocie.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma :) od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku
    A ja jeszcze dodam że termin porodu się zmienia z każdym usg. Każdy dzieciaczek rośnie w swoim tempie a oblicza to tylko komputer. Patrzysz tylko na termin z om i/lub usg w 12 tc. Teraz te wyniki są już niemiarodajne. Inaczej u mnie o przeszło tydzień by się już przesunelo

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh pewnie dzisiaj w nocy zadne zgagi i bezsenność większości tutaj nie straszne bedae bo będą zajęte swoimi partnerami po takich dyskusjach ;)

malutka_mycha, Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Ja jestem troszkę przerażona pierwszym sexem po porodzie. O ile bym nie była szyta to się nie obawiam ale po szyciu to jednak przeraża mnie to.
    Przyjaciółka mówi że nadal czuję się tam luźniej ona akurat nie była szyta ani nic więc dość szybko wspolzyli po porodzie. A ja pewnie że strachu to po roku się zdecyduje :p
    Może być różnie :)
    Jak najdzie Was ciśnienie i będziesz czuła się gotowa to może będziesz hardcorem jak ja i po jakiś 3 tygodniach już pomalutku coś tam działane było-zawsze mówię, że to był nasz drugi pierwszy raz :)

Wiewióreczka, Karmelllka90 lubią tę wiadomość

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Ja to na męża nie wchodzę bo jeszcze przycisnę a zanim wstanę to niedotlenienia chłopak się nabędzie.
    Ale jakoś się radzi. Brzuszek na poduszki i heja na pieska ;) na plecach też już nie da rady bo oddychać nie idzie to niebezpieczne bo ja dostanę spazmow bez oddechu a on pomysli ze wije się z rozkoszy. Ale na boczku też daje rade;) a najlepiej to jest pod prysznicem. Pocholona idealnie deszczownica masuje mi krzyze ;)
    Haha, to u mnie dziwna sprawa. W nocy na plecach nie potrafię leżeć bo się duszę ale podczas seksu jakoś mi to nie przeszkadza. I dopiero jak to napisałaś to się zorientowałam :D

Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
‹‹ 1809 1810 1811 1812 1813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ