Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Paula 90 wrote:No dokładnie. Dla dobra naszych dzieci mogłybyśmy i temperaturę stolca mierzyć.
easy... już za momencik Polskie Towarzystwo Proktologiczne wprowadzi normy temperatury stolca i na pewno znajdą się badania, które wykażą, że za niska i za wysoka źle wpływa na płód bo jak za niska to płód się wyziębia a jak za wysoka to grzejemy dziecko.. przecież jelita od macicy rzut beretemFasolka77, Lili90, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Pojechałam na zakupy... Wracajac nadrabiałam mężowi w głos
ale jak przeczytałam o lodzie Wiewiórki to się posikalam!!!
Karola z tą tabletka to żeście odjebali
KarmeLove dobra wygrałaś !!! Hahahaah
A fasolka z tą extasy, to ja jestem za murzynami gdzieś.... A zaczęło się od Fasolki Anala !!
mówię Cispróbuj
a co kupiłaś ciekawego?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStressant dziewczyny ci piszą prawdę, nasze dzieciaczki już nie będą szły równo centyl w centyl. Co wizyta moja Leonka ma inny centyl a że mam czasto USG to uwierz że widać te skoki. A twój synek ma na prawdę dobry centyl. A gdyby cos było nie tak z mega waga lekarze by ci to powiedzieli. Tak jak ci od razu powiedzieli o złym przepływie! A kontrola co 1,5 tygodnia to coś na prawdę dobrego w twoim przypadku bo są w stanie wszystko monitorować .
Mama36 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Niekoniecznie. Ale jak leżę to jest ok. Jak wstaje to trochę gorzej. Buscopanu nigdy nie brałam, nawet nie mam.
Liczę że do jutra się wyciszy.AniaKJ, Wiewióreczka, Paula 90, Karollinax26 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
No nieźle, nadrabiałam Was półtorej godziny i muszę przyznać że lodowy watek skutecznie przykrył przykry aromat porannej afery
Teraz o żarciu, dziś wpadła do mnie siostra i przyniosła na przekaskę z Pizza Boys pizze z pulpa z mango I swieża kolendra. I to było taaaakie dobre!!!
Co do lodów, to ja mam wersję leniwa tzn jak nie chce mi sie ruszyć tyłka do maka to robie tak - na lody śmietankowe wylewam podgrzane w rondelku mrożone wiśnie I posypuje płatkami migdałów.
Z rzeczy porzytecznych I produktywnych udało mi sie dzis wstawic ostatnie pranie I od jutra bede walczyć z prasowaniem. Nie wiem jak...spróbuję na leżaco bo na sama myśl o staniu przy desce robi mi sie duszno. Ja mam ten proszek Dzidzius I on tak ładnie delikatnie pachnie.
Dzieć od wczoraj jest hiperaktywny I niemiłosiernie się rozpycha do tego stopnia że googlowałam dziś czy były przypadki żeby dziecko złamało mamie żebro. Były.... jeśli to prawda z że ten temperament dzieci można zaobserwować już w okresie ciaży, to soundrackiem dla najbliższych kilku lat będzie u nas muzyczka z benny hilla
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:dokładnie!!! tylko Aga co to za tekst "była młodość"?!!!! ja tam stara nie jestem jeszcze
pixy dawały radę, nie?
Testy były i niczego nie żałuję
Źle się wyraziłam - ja też się staro nie czuję i jeszcze kilka grubych eventów przede mną :)p.s.dopiero w październiku 33 na liczniku to co to jestFasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Karolinka co do tabletek na to by konar płonął niczym niczym ognisko na obozie harcerskim -możemy sobie pionę przybić
On w wiecznej gotowości przez kilka godzin ciągiem; bez finału i co kończył to mógł od nowa a ja po jakiś 3 godzinach miałam naprawdę dość ale daliśmy radę
maraton seksu zaliczony. Sprawa konieczna - zapasy żelu nawilżającego i picia
martusiawp, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Karollinax26, malutka_mycha, Daffi, B_002 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:No dawały
Testy były i niczego nie żałuję
Źle się wyraziłam - ja też się staro nie czuję i jeszcze kilka grubych eventów przede mną :)p.s.dopiero w październiku 33 na liczniku to co to jest
jak 42 to pikuś to 33 to już w ogólewiek Chrystusowy
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Syska2202 wrote:A ja bym zjadła pieguski
kto zajedzie ?
lekarz Ci powie to co mi i bedzie przykro
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:od kiedy zaczyna się 8 miesiąc? bo dokładnie za 2 miesiące mam termin a suwaczek nadal na "7" ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:13
Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość