X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Ty idź spać a nie będziesz jadła :D lekarz Ci powie to co mi i bedzie przykro :P
    Co Ci powiedział ?:-D

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dałaś sobie już "w żyłę"? :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiora tez tak mysle z Ta Valeta :) dajmy im jeszcze ze 2dni niech sie naciesza potem Kasionka wyslemy bo chyba najblizej mieszka niech kuknie co tam sie dzieje ;)

Wiewióreczka, DorotaAnna lubią tę wiadomość

• Kasionek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jak nadrobić? A ci zaleta rodzi? Czy Po prostu jej nie ma? Mąż wrócił to się dziewczyna cieszy.Ale jak co to mogę podjechać na zwiady:)

stresant lubi tę wiadomość

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma :) od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku

Fasolka77, Wiewióreczka, Kasiulka90, Misiabella, Lolka30, Karmelllka90, malutka_mycha, Mama36, estrella, Paula 90, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Ja zamówiłam też bobini i bobini pachnie bardziej, ale w butelce. Nie wiem jeszcze jak na ubrankach.
    Ja mam zamiar do pół roku prac w loveli np a potem persil albo Ariel sensitive. I tak mały będzie noszony na naszych rękach więc będzie miał styczność z innymi detergentami niż tylko lovela
    Właśnie to samo mówiła nam położna na SR. Ze pierwsze pranie dzidziusiowym a od drugiego mozna już zacząć w normalnym jeżeli widzimy że dobrze reaguje na nasze ubrania. Będzie przez nas przytulny, noszony więc jeżeli coś go ma uczulic to już po kontakcie z nami.

Wiewióreczka, KarmeLoVe, Mama36, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Wiecznie na głodzie :p
    Jeszcze nas posądzą o zażywanie :D

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo dziewczyny, nie jest tak kolorowo z tymi żłobkami! Pisałam Wam, że 490 zł + 12 dziennie za wyżywienie, ale tak naprawdę pełny koszt to 1290 zł czesnego + 12 zł za dzień, tyle że ten żłobek akurat dostał dwa różne dofinansowania i dlatego jest taniej. Jedno dofinansowanie z Urzędu Miasta Opola, a drugie z programu Maluch +. Szukajcie i pytajcie w różnych żłobkach, bo może też macie opcję skorzystać z takich ulg.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Franka2104 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma :) od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku

No pewnie, że sa skoki, I to nie tylko “całego” dziecka, ale też poszczególnych części ciała. U nas kość udowa była zawsze 10-15 centyl, a reszta pomiarów wysoko ponad 50. Na ostatnim USG okazało się, że nóżki doganiaja resztę i już sa na 50 centylu

Wiewióreczka, stresant lubią tę wiadomość

tb739vvj5r83d9nz.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    Nie mam jak nadrobić? A ci zaleta rodzi? Czy Po prostu jej nie ma? Mąż wrócił to się dziewczyna cieszy.Ale jak co to mogę podjechać na zwiady:)
    Hihi nie rodzi, zniknęła, bo wrócił mąż i zazdrościmy - tym bardziej, że dziś były tematy erotyczne ;)

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    U mnie najgorzej jest jak dojdę do świeczek :D one tak pięknie pachną! W domu mam już cała szufladę ale kupuje dalej. A potem mąż wyzywa bo nie pozwalam mu ich zapalać... bardzo się boje że coś się spali, serio
    Haha, ja też mam fiola na punkcie świeczek :D ale mój się na szczęście nie buntuje. Tylko jakoś sobie zakodowal że jak zapalam świeczkę to na pewno chce seksu :D i jak go później z błędu wyprowadzać? :D

f1d9680377.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po drodze od lekarza bylam w Ikea i kupilam fajny plastikowy pojemnik z klapka na gorze .....na pieluchy bedzie jak znalazl ( najpierw myslalam ze na obierki do kompostu ale malz stwierdzil ze szpeci przy zlewie) wiec sie niebronilam na pieluchy sie przyda :) i jeszcze 2poduszki wzielam (do karmienia beda zebym nie nosila z gory na dol) no i te slynne zamykane woreczki polecane przez Was :)

martusiawp lubi tę wiadomość

• Kasionek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Hihi nie rodzi, zniknęła, bo wrócił mąż i zazdrościmy - tym bardziej, że dziś były tematy erotyczne ;)
    No właśnie tak wyrywkowo czytam was "zboczone baby ".A ja jestem takim typem co duża gada a mało robi.Bo teksty zboczone to norma a nie pamiętam kiedy seks uprawiałam.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    To powiem ci że dobrze robisz nie paląc ich. Bo w ogóle nie pachną.
    Ja mam takie co pachna04icon_rotfl.gif

f1d9680377.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze forum tryska radoscia,dobrze ze sie "oczyscilo" po ranu :)

Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga, piona! Zapasy picia obowiązkowo! :D jakby ktoś potrzebował takich tabletek mogę podać nazwę :D

Valetta może też się jakos bawi :D

Wiewiórka, Twoje namiętne sceny są przekozak! Uwielbiam Cię! :D

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    jak 42 to pikuś to 33 to już w ogóle :) wiek Chrystusowy ;)
    Fasolka no 42 to pikuś :)od kilku lat na imprezy jeździ z nami typ mający 47lat i daje równo z Nami:)

Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    No właśnie tak wyrywkowo czytam was "zboczone baby ".A ja jestem takim typem co duża gada a mało robi.Bo teksty zboczone to norma a nie pamiętam kiedy seks uprawiałam.
    Ja tam dokladnie pamietam cos pod koniec lipca :) jezu to bylo tak dawno ze za chwile zapomne, ale sny erotyczne to prawie noc mam wiec jak sie to robi to raczej zapomniec sie nie da :)

Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    MamaAga, piona! Zapasy picia obowiązkowo! :D jakby ktoś potrzebował takich tabletek mogę podać nazwę :D

Valetta może też się jakos bawi :D

Wiewiórka, Twoje namiętne sceny są przekozak! Uwielbiam Cię! :D
    My mieliśmy z sex shopu od znajomka :)

31ba25b915.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Paula dałaś sobie już "w żyłę"? :)
    co prawda nie do mnie pytanie ale ja już po strzale-dziś 24j i zobaczymy co będzie rano :)

wczoraj dosłownie umierałam z głodu ok.1 w nocy i wstałam zjeść kanapkę małą ...
    ja mam Levemir na noc i w sumie nie wiem czy po mozna cokolwiek jeść ale wczoraj jakbym nie zjadła to bym nie zasnęła ani nic bo aż w łóżku mi się jakoś słabo robiło...

Fasolka77 lubi tę wiadomość

31ba25b915.png
‹‹ 1808 1809 1810 1811 1812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ