X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Ty idź spać a nie będziesz jadła :D lekarz Ci powie to co mi i bedzie przykro :P
    Co Ci powiedział ?:-D

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dałaś sobie już "w żyłę"? :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiora tez tak mysle z Ta Valeta :) dajmy im jeszcze ze 2dni niech sie naciesza potem Kasionka wyslemy bo chyba najblizej mieszka niech kuknie co tam sie dzieje ;)

Wiewióreczka, DorotaAnna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jak nadrobić? A ci zaleta rodzi? Czy Po prostu jej nie ma? Mąż wrócił to się dziewczyna cieszy.Ale jak co to mogę podjechać na zwiady:)

stresant lubi tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma :) od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku

Fasolka77, Wiewióreczka, Kasiulka90, Misiabella, Lolka30, nick nieaktualny, malutka_mycha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Ja zamówiłam też bobini i bobini pachnie bardziej, ale w butelce. Nie wiem jeszcze jak na ubrankach.
    Ja mam zamiar do pół roku prac w loveli np a potem persil albo Ariel sensitive. I tak mały będzie noszony na naszych rękach więc będzie miał styczność z innymi detergentami niż tylko lovela
    Właśnie to samo mówiła nam położna na SR. Ze pierwsze pranie dzidziusiowym a od drugiego mozna już zacząć w normalnym jeżeli widzimy że dobrze reaguje na nasze ubrania. Będzie przez nas przytulny, noszony więc jeżeli coś go ma uczulic to już po kontakcie z nami.

Wiewióreczka, KarmeLoVe, nick nieaktualny, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Wiecznie na głodzie :p
    Jeszcze nas posądzą o zażywanie :D

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo dziewczyny, nie jest tak kolorowo z tymi żłobkami! Pisałam Wam, że 490 zł + 12 dziennie za wyżywienie, ale tak naprawdę pełny koszt to 1290 zł czesnego + 12 zł za dzień, tyle że ten żłobek akurat dostał dwa różne dofinansowania i dlatego jest taniej. Jedno dofinansowanie z Urzędu Miasta Opola, a drugie z programu Maluch +. Szukajcie i pytajcie w różnych żłobkach, bo może też macie opcję skorzystać z takich ulg.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Franka2104 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma :) od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku

No pewnie, że sa skoki, I to nie tylko “całego” dziecka, ale też poszczególnych części ciała. U nas kość udowa była zawsze 10-15 centyl, a reszta pomiarów wysoko ponad 50. Na ostatnim USG okazało się, że nóżki doganiaja resztę i już sa na 50 centylu

Wiewióreczka, stresant lubią tę wiadomość

tb739vvj5r83d9nz.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    Nie mam jak nadrobić? A ci zaleta rodzi? Czy Po prostu jej nie ma? Mąż wrócił to się dziewczyna cieszy.Ale jak co to mogę podjechać na zwiady:)
    Hihi nie rodzi, zniknęła, bo wrócił mąż i zazdrościmy - tym bardziej, że dziś były tematy erotyczne ;)

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    U mnie najgorzej jest jak dojdę do świeczek :D one tak pięknie pachną! W domu mam już cała szufladę ale kupuje dalej. A potem mąż wyzywa bo nie pozwalam mu ich zapalać... bardzo się boje że coś się spali, serio
    Haha, ja też mam fiola na punkcie świeczek :D ale mój się na szczęście nie buntuje. Tylko jakoś sobie zakodowal że jak zapalam świeczkę to na pewno chce seksu :D i jak go później z błędu wyprowadzać? :D

f1d9680377.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po drodze od lekarza bylam w Ikea i kupilam fajny plastikowy pojemnik z klapka na gorze .....na pieluchy bedzie jak znalazl ( najpierw myslalam ze na obierki do kompostu ale malz stwierdzil ze szpeci przy zlewie) wiec sie niebronilam na pieluchy sie przyda :) i jeszcze 2poduszki wzielam (do karmienia beda zebym nie nosila z gory na dol) no i te slynne zamykane woreczki polecane przez Was :)

martusiawp lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Hihi nie rodzi, zniknęła, bo wrócił mąż i zazdrościmy - tym bardziej, że dziś były tematy erotyczne ;)
    No właśnie tak wyrywkowo czytam was "zboczone baby ".A ja jestem takim typem co duża gada a mało robi.Bo teksty zboczone to norma a nie pamiętam kiedy seks uprawiałam.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    To powiem ci że dobrze robisz nie paląc ich. Bo w ogóle nie pachną.
    Ja mam takie co pachna04icon_rotfl.gif

f1d9680377.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze forum tryska radoscia,dobrze ze sie "oczyscilo" po ranu :)

Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga, piona! Zapasy picia obowiązkowo! :D jakby ktoś potrzebował takich tabletek mogę podać nazwę :D

Valetta może też się jakos bawi :D

Wiewiórka, Twoje namiętne sceny są przekozak! Uwielbiam Cię! :D

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    jak 42 to pikuś to 33 to już w ogóle :) wiek Chrystusowy ;)
    Fasolka no 42 to pikuś :)od kilku lat na imprezy jeździ z nami typ mający 47lat i daje równo z Nami:)

Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    No właśnie tak wyrywkowo czytam was "zboczone baby ".A ja jestem takim typem co duża gada a mało robi.Bo teksty zboczone to norma a nie pamiętam kiedy seks uprawiałam.
    Ja tam dokladnie pamietam cos pod koniec lipca :) jezu to bylo tak dawno ze za chwile zapomne, ale sny erotyczne to prawie noc mam wiec jak sie to robi to raczej zapomniec sie nie da :)

Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    MamaAga, piona! Zapasy picia obowiązkowo! :D jakby ktoś potrzebował takich tabletek mogę podać nazwę :D

Valetta może też się jakos bawi :D

Wiewiórka, Twoje namiętne sceny są przekozak! Uwielbiam Cię! :D
    My mieliśmy z sex shopu od znajomka :)

31ba25b915.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Paula dałaś sobie już "w żyłę"? :)
    co prawda nie do mnie pytanie ale ja już po strzale-dziś 24j i zobaczymy co będzie rano :)

wczoraj dosłownie umierałam z głodu ok.1 w nocy i wstałam zjeść kanapkę małą ...
    ja mam Levemir na noc i w sumie nie wiem czy po mozna cokolwiek jeść ale wczoraj jakbym nie zjadła to bym nie zasnęła ani nic bo aż w łóżku mi się jakoś słabo robiło...

Fasolka77 lubi tę wiadomość

31ba25b915.png
‹‹ 1808 1809 1810 1811 1812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ