Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma
od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku
Fasolka77, Wiewióreczka, Kasiulka90, Misiabella, Lolka30, Karmelllka90, malutka_mycha, Mama36, estrella, Paula 90, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Ja zamówiłam też bobini i bobini pachnie bardziej, ale w butelce. Nie wiem jeszcze jak na ubrankach.
Ja mam zamiar do pół roku prac w loveli np a potem persil albo Ariel sensitive. I tak mały będzie noszony na naszych rękach więc będzie miał styczność z innymi detergentami niż tylko lovelaWiewióreczka, KarmeLoVe, Mama36, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Oooo dziewczyny, nie jest tak kolorowo z tymi żłobkami! Pisałam Wam, że 490 zł + 12 dziennie za wyżywienie, ale tak naprawdę pełny koszt to 1290 zł czesnego + 12 zł za dzień, tyle że ten żłobek akurat dostał dwa różne dofinansowania i dlatego jest taniej. Jedno dofinansowanie z Urzędu Miasta Opola, a drugie z programu Maluch +. Szukajcie i pytajcie w różnych żłobkach, bo może też macie opcję skorzystać z takich ulg.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia od Was to lepszego lekarza nie ma
od razu humor wrocil wogole nie wiedzialam ze sa jakies skoki wzrostowe....oby tylko siedzial jak najdluzej w srodku
No pewnie, że sa skoki, I to nie tylko “całego” dziecka, ale też poszczególnych części ciała. U nas kość udowa była zawsze 10-15 centyl, a reszta pomiarów wysoko ponad 50. Na ostatnim USG okazało się, że nóżki doganiaja resztę i już sa na 50 centyluWiewióreczka, stresant lubią tę wiadomość
-
Kasionek wrote:Nie mam jak nadrobić? A ci zaleta rodzi? Czy Po prostu jej nie ma? Mąż wrócił to się dziewczyna cieszy.Ale jak co to mogę podjechać na zwiady:)
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:U mnie najgorzej jest jak dojdę do świeczek
one tak pięknie pachną! W domu mam już cała szufladę ale kupuje dalej. A potem mąż wyzywa bo nie pozwalam mu ich zapalać... bardzo się boje że coś się spali, serio
ale mój się na szczęście nie buntuje. Tylko jakoś sobie zakodowal że jak zapalam świeczkę to na pewno chce seksu
i jak go później z błędu wyprowadzać?
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Po drodze od lekarza bylam w Ikea i kupilam fajny plastikowy pojemnik z klapka na gorze .....na pieluchy bedzie jak znalazl ( najpierw myslalam ze na obierki do kompostu ale malz stwierdzil ze szpeci przy zlewie) wiec sie niebronilam na pieluchy sie przyda
i jeszcze 2poduszki wzielam (do karmienia beda zebym nie nosila z gory na dol) no i te slynne zamykane woreczki polecane przez Was
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Hihi nie rodzi, zniknęła, bo wrócił mąż i zazdrościmy - tym bardziej, że dziś były tematy erotyczne
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:jak 42 to pikuś to 33 to już w ogóle
wiek Chrystusowy
Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasionek wrote:No właśnie tak wyrywkowo czytam was "zboczone baby ".A ja jestem takim typem co duża gada a mało robi.Bo teksty zboczone to norma a nie pamiętam kiedy seks uprawiałam.
jezu to bylo tak dawno ze za chwile zapomne, ale sny erotyczne to prawie noc mam wiec jak sie to robi to raczej zapomniec sie nie da
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:MamaAga, piona! Zapasy picia obowiązkowo!
jakby ktoś potrzebował takich tabletek mogę podać nazwę
Valetta może też się jakos bawi
Wiewiórka, Twoje namiętne sceny są przekozak! Uwielbiam Cię!Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Paula dałaś sobie już "w żyłę"?
wczoraj dosłownie umierałam z głodu ok.1 w nocy i wstałam zjeść kanapkę małą ...
ja mam Levemir na noc i w sumie nie wiem czy po mozna cokolwiek jeść ale wczoraj jakbym nie zjadła to bym nie zasnęła ani nic bo aż w łóżku mi się jakoś słabo robiło...Fasolka77 lubi tę wiadomość