Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióreczka wrote:Widzisz, to podświadomość kolor podpowiedziała
Ja też robię w gacie...na ale heloł, kilka dziewczyn kończy 35 tc, Lili po 36 tc CC - zobaczycie, że ruszymy początkiem marca - tak jak Lutówki, Marcówki - tez były zdziwionePiszę to i pocą mi się ręce...serce szybciej bije...sucho w gardle...chciałam się z Wami podzielić moim strachem, co mam się sama bać
ja się wczoraj zaczęłam baćjak mi lekarka powiedziała, że położymy się w 38tc
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ooo pasta jajeczna!!!!! mniam.. daj Lolka przepis pls
.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Oj dokładnych proporcji to ci nie dam bo ja wszystko robię na oko hihi. A składniki najprostsze tzn. Jajka na twardo ze 2-3, rzodkiewka, szczypiorek siekam, dodaje trochę majonezu, sól, pieprsz albo czarnuszke, mieszam i wsio
.
se zrobię jutro na śniadanko! wszystkie składniki mam! nawet czarnuszkęna wierzch dam awokado!
Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Moj synek ze mna rozmawia, to wydaje sie wesoly, bo na razie w kratke ktos do niego przyjezdza, bawi sie, ale czasem o czyms rozmawiamy ion nagle mnie pyta, mamo a kiedy wrocisz zeby zobaczyc moja twierdze z lego dla zlodziejaszkow? I wtedy musze konczyc i sie zegnac choc mowie prawde ale nie chce by slyszal jak placze.
Fasolka77, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:z fejsem to wiem! ale jeśli chodzi o wyjście z domu to masz postępować zgodnie z zaleceniem lekarza.. jeśli masz depresję i lekarz zaleci zmianę miejsca, wyjazd nad morze etc to możesz jechać, jeśli lekarz zaleca spacery to możesz iść na spacer.. ja już to przerabiałam... wszystko zależy od choroby.. trudno grać w ciąży w tenisa.. jasne,że się ZUS przyczepi ale do spaceru nie ma podstaw.. chyba, że masz leżące.. to wtedy tak...
K. wrócił wcześniej z pracy .. akurat się szykowałam do robienia naleśników.. ale powiedział, ze sam zrobiwow.. dawno go w kuchni nie widziałam.. i cieszę się bo mi się tak nie chciało stać przy tej patelni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 17:54
-
Wiewióreczka wrote:Widzisz, to podświadomość kolor podpowiedziała
Ja też robię w gacie...na ale heloł, kilka dziewczyn kończy 35 tc, Lili po 36 tc CC - zobaczycie, że ruszymy początkiem marca - tak jak Lutówki, Marcówki - tez były zdziwionePiszę to i pocą mi się ręce...serce szybciej bije...sucho w gardle...chciałam się z Wami podzielić moim strachem, co mam się sama bać
Dziś w nocy dotrzymuj mi towarzystwa, bo teraz będę myśleć tylko o tym, że to już niedługo, będzie mi słabo i nie zasnę!Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:hmmm ale co oni mogą zaproponować w szpitalu? raz w tygodniu usg i ktg?
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Mi szkoda nerwów. Kolezanka z pracy jak wspominalam miala podany adres gdzie wynajmowala mieszkanie. Pozniej sie przeprowadziła i zapomniała by zmienić adres. Przyszla kontrol z zus w grudniu 2017 nie zastali i poszli. Dostala pismo o wstrzymaniu zasilku chorobowego na stary adred i jak sie zainteresowała co sie stalo to umowili jej wizyte. Musiala sie stawic.. Ale miesiac byc bez kasy z takiej glupoty.
ja jak wyjeżdżałam teraz na święta to wysłałam do pracodawcy info, że w tych i tych dniach będę przebywać pod takim adresem.... taki dupochronFasolka77
-
Misiabella wrote:Mowia ze robia mi ktg dwa razy dziennie no i usg 2 razy w tygodniu pod katem przeplywow. No rzeczywiscie tego sobie nie zapewnie prywatnie, najwyzej usg raz w tygodniu i ktg max dwa razy. Chyba ze znajde szpital ktory bedzie chcial mnie prowadzic ambulatoryjnie.
może jutro sie sytuacja wyjaśni, wszystko się poprawi i wymiary i przepływy i Cię wypuszczą do domkuMisiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:może jutro sie sytuacja wyjaśni, wszystko się poprawi i wymiary i przepływy i Cię wypuszczą do domku
Sa wolne lozka czasem, wiec nikt sie o miejsce szczegolnie mocno nie bije.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale mam schize. Zaczęłam się drapać po brzuchu i normalnie w jednym miejscu po prawej stronie brzucha od pępka jakbym nie czuła ...jakbym dotykała nie swój brzuch
Moja mama umyła okna i zaczął padać deszczgeneralnie jeszcze nie skończyła sprzątać ba! Sweter jutro będzie kończyć haha
Ja na podwieczorek miałam placuszki bananowe z mąką arachidowo-owsiana do tego dżem 100% yummeFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Kochana a co Ty prasowalas do tej torby??bo może czegoś ja nie ogarniam
Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Niestety w to watpie. Tutaj chcieli wypuscic dziewczyne dopiero jak wskoczyla na 15 centyl, ale wtedy blizna po cesarce sie jej zaczela rozchodzic...Tak ze jak ktos tu trafi to szybko nie wychodzi
Sa wolne lozka czasem, wiec nikt sie o miejsce szczegolnie mocno nie bije.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:se zrobię jutro na śniadanko! wszystkie składniki mam! nawet czarnuszkę
na wierzch dam awokado!
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyPojebało mi się w głowie. Mąż spakował torbę małej do szpitala. Ja kupiłam nowy rożek do szpitala i stwierdziłam do mojej mamy,że muszę przymierzyć czy outfity pasują do rozka, moja mama mówi że mam łożysko zamiast mózgu hahaa ... No lubię no oglądać macać przestawiać ahhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:15
mysla.nieskalana, Daffi, martusiawp, Mama36, Fasolka77, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Moje racuchy dziś też były na kefirze! Superpyszne wyszły.
Daffi..juz jest prawie piątek!!!
Niedawno dostalam smsa z przychodni ze mam odpowiedziec smsem czy potwierdzam jutrzejszą wizyte.. Odpowiedz byla chyba po 5 sek hahha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6a1b406cc40.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:20
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość