Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistella wrote:Inna sprawa ze Orłowskiego jest bardzo dobry, jeśli trzymają Cię maja powód wg mnie. Bez potrzeby nikt by Cię nie trzynal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 19:14
Szonka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ale mam schize. Zaczęłam się drapać po brzuchu i normalnie w jednym miejscu po prawej stronie brzucha od pępka jakbym nie czuła ...jakbym dotykała nie swój brzuch
Teraz gdzie się nie dotknę to czuję. Spokojnie, przejdzie Ci
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Misiabela a czy te pomiary robia Ci zawsze na tym samym sprzecie? Jak mi ostatnio maly z 87 centyla spadl na 55 to lekarz twierdzil ze to moze byc wina innego sprzetu lub jednego pomiaru (kosci udowej ktora byla krotsza niz reszta)
Ja lewy przeplyw mam zly a dziecko rosnie i nie ma to na niego wplywu.... -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Karmelka, ja też to u siebie jakiś czas temu zauważyłam. Drapię się i w ogóle nie mam czucia! I to w różnych miejscach na brzuchu. Miałam tak już kilka razy na przestrzeni ostatnich tygodni. To chyba nic niepokojącego
Teraz gdzie się nie dotknę to czuję. Spokojnie, przejdzie Ci
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Misiabela oczywiście, że nie można podejmować pochopnych decyzji. Tylko dziwne się wydaje to,że tak z ich strony poważnie wygląda sytuacja a badają cię rezydenci. No umówmy się ale w twoim przypadku USG powinien robić spec bo kazdy 1g jest na wagę złota.
Mamaville urodziła hipotrofika, który byl na 2 centylu ale jej synek chyba nie ważył nawet 1,5 kg może któraś pamięta dokładnie? -
nick nieaktualny
-
Kurcze u nas wymiary z aparatu usg nie sa recznie przepisywane do programu tylko bezposrednio z usg przesylane i automatycznie zapisywane w programie ktory wszystko wylicza....nie ma mowy o pomylce....a w pomiarach liczy sie kazdy milimetr wystarczy ze sie troche machnie....powinien ci robic ten sam lekarz i na tym samym usg przynajmniej ze 3 pomiary zeby to bylo wiarygodne
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Mistella wrote:Misiabella umów się w premium medical do profesora Wielgosia na wizytę, myśle ze będzie w stanie przeprowadzić Cię przez ciąże
-
Przepraszam ale nie zapamietalam ktora z Was miala dusznosci?
Mecze sie juz pare dni a dzis apogeum jakbym 100kilo miala na klatce piersiowej polozone...puls ponizej 100 mi dzis nie schodzi....
Czy leze czy siedze ciezko powietrza nabrac ....nejlepiej jeszcze jak stoje...to lzej wtedy......normalne to jest ? -
nick nieaktualnyMisiabella wrote:A w ktorym tc urodzony? Moj maly wazyl 1300g w 30 tc i 6 dniu. Tylko brzuch i kosc udowa odstaje o 2 tygodnie do tylu.
Ale nie pamiętam czy ona urodziła 31 czy 33 tcFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Niestety w to watpie. Tutaj chcieli wypuscic dziewczyne dopiero jak wskoczyla na 15 centyl, ale wtedy blizna po cesarce sie jej zaczela rozchodzic...Tak ze jak ktos tu trafi to szybko nie wychodzi
Sa wolne lozka czasem, wiec nikt sie o miejsce szczegolnie mocno nie bije.
mimo wszystko bądźmy dobrej myśli!! a jak dieta cukrzycowa?Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Lolka30 wrote:Oj dokładnych proporcji to ci nie dam bo ja wszystko robię na oko hihi. A składniki najprostsze tzn. Jajka na twardo ze 2-3, rzodkiewka, szczypiorek siekam, dodaje trochę majonezu, sól, pieprsz albo czarnuszke, mieszam i wsio
.
jaja ugotowane, rzodkiewka umytarano będzie jak znalazł do pasty!
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:Przepraszam ale nie zapamietalam ktora z Was miala dusznosci?
Mecze sie juz pare dni a dzis apogeum jakbym 100kilo miala na klatce piersiowej polozone...puls ponizej 100 mi dzis nie schodzi....
Czy leze czy siedze ciezko powietrza nabrac ....nejlepiej jeszcze jak stoje...to lzej wtedy......normalne to jest ?
Ja! Ale w sumie już dzisiaj lepiej. Ciężko mi się oddycha jak zjem porządniei mam wrażenie, że moje cycki to z 5kg ważą
stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:No jak maz miał urlop to miałam raj
a teraz muszę faxami jeździć i taka taxa mnie kosztuje 50 zł w dwie strony. Jak mam apogeum wizyt to mi oczy krwawią jak patrze na konto hahaha
Karmellka Ty nie masz prawka? ja jeżdżę sama jeszczei do Łodzi.. a to 40 km... a to badania a to lekarz a to jakaś konsultacja... no ze 3 x tydzień muszę jechać
Fasolka77
-
stresant wrote:Przepraszam ale nie zapamietalam ktora z Was miala dusznosci?
Czy leze czy siedze ciezko powietrza nabrac ....nejlepiej jeszcze jak stoje...to lzej wtedy......normalne to jest ?