Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Ciężka noc chyba przede mną, dziś czuję kopanie pierwszy raz po lewej stronie, pod żebrem i na moje nieszczęście w dole brzucha, gdzieś przy szyjce, jest to dla mnie paskudne uczucie.
-
Fasolka77 wrote:Ania a jaki to był lekarz w Łodzi? jesteś w stanie mi powiedzieć? i gdzie rodziła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 20:23
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ja tak czasem mam,,,, wtedy też brzuch twardy... i mam wrażenie jakby mi ktoś na klatę kamień położył.. spróbuj się położyć na lewym boku
albo stanąć przy oknie, na balkonie i powdychać świeżego powietrza.. o ile takowe masz
Na balkonie nie polecam. Żeby przez barierkę nie fiknac.
Ja dziś źle się czuje. Jest mi niedobrze i ogólnie słabo. Czekam na 22 jak na zbawienie, insulina i spać. -
A tak na rozluznienie atmosfery, polecam buty z gumy do szpitala, nieodzowne jak zapomnisz wziasc do lazienki klapki pod prysznic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53e2b75e11b1.jpg
Anete, Kasiulka90, Fasolka77, martusiawp, Franka2104, mysla.nieskalana, estrella, Wiewióreczka, AniaKJ, Lolka30, Tunia76, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:A tak na rozluznienie atmosfery, polecam buty z gumy do szpitala, nieodzowne jak zapomnisz wziasc do lazienki klapki pod prysznic
eeee na wypasie!!! dama w każdej sytuacji!Fasolka77
-
Misiabella wrote:A tak na rozluznienie atmosfery, polecam buty z gumy do szpitala, nieodzowne jak zapomnisz wziasc do lazienki klapki pod prysznic
Anetee pije 1,5 litra samej wody plus herbaty wiec mysle ze nie malo.... -
Misiabella, a tak z innej beczki. Masz jakieś ubezpieczenie u pracodawcy lub prywatne?
Ja leżałam tydzień w szpitalu w święta i dostałam prawie 5 stów
Pamiętajcie o tym dziewczyny, wiele z nas już leżało w szpitalu.Misiabella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy robila któraś sobie w ciazy pedicure u kosmetyczki? Kurde chcialam isc przed porodem zeby lepiej sie poczuc z girkami chociaz zrobionymi.. Ale sie zastanawiam czy to w czym moczy sie stopy na poczatku jest bezpieczne?
-
Daffi wrote:Dziewczyny czy robila któraś sobie w ciazy pedicure u kosmetyczki? Kurde chcialam isc przed porodem zeby lepiej sie poczuc z girkami chociaz zrobionymi.. Ale sie zastanawiam czy to w czym moczy sie stopy na poczatku jest bezpieczne?
dzisiaj byłamja moczę w wodzie z mydłem...
Fasolka77
-
Daffi wrote:Dziewczyny czy robila któraś sobie w ciazy pedicure u kosmetyczki? Kurde chcialam isc przed porodem zeby lepiej sie poczuc z girkami chociaz zrobionymi.. Ale sie zastanawiam czy to w czym moczy sie stopy na poczatku jest bezpieczne?
Ja idę na początku marca. -
Wiewióreczka wrote:Misiabella, a tak z innej beczki. Masz jakieś ubezpieczenie u pracodawcy lub prywatne?
Ja leżałam tydzień w szpitalu w święta i dostałam prawie 5 stów
Pamiętajcie o tym dziewczyny, wiele z nas już leżało w szpitalu.ale i tak szpital wolę omijać.
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Lolka, muszę pamiętać o tej wodzie i przekąskach.. Chodź woda jest faktycznie ważna!
Ja już nic nie zjem dziś ale jakbym miała zjesc.. Mam ochotę na chrupiąca bagietke z dużą ilością masła i serkiem żółtym. I kabanosy. Mam na szczęście wszystko.. Zobaczymy jak ochota rano bedzie zrobię jeszcze rano domowe maselko szybko. Mniam!!
Karolcia. Ja też się bardzo boję nocy.. Raz to powtórki z rozrywki z zebrami.czekam żeby melise wypić przed snem jak radzi moja mama. Dwa to zlapalam nagle jakiś wielki katar i boję się zatkanego nosa i budzenia się.
Ale może się zaskoczymy i rano dopiero się przywitamymysla.nieskalana, martusiawp, Mama36 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnystresant wrote:Za tydzien w czwartek mam wizyte to zglosze dusznosci i zobaczymy....na pewno nie jest to spowodowane wielkoscia brzucha i uciskiem bo brzuch maly i do tego bardzo nisko dziecko glowa w kanal wcisniete ...wiec to nie z tego
No nie byłabym taka przekonan do tego. Ja dużego brzucha też nie mam, maly zawsze głowkę ma niziutko, a jakoś pojawiaja się te uciski i dusznosci.
W każdym razie koniecznie trzeba to zglosic lekarzowi. Moj stwierdził, że martwią go tw moje dusznosci na bokach i zaleca wizyte u kardiologa.