Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anete wrote:Dziewczyny będziecie szczepić w 1 dobie dzieciaczki refundowaną szczepionką, która jest w szpitalu czy kupujecie tą nierefundowaną?
Anete, Mama36 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
ooo to w takim razie zapisze sie bez obaw do kosmetyczki na pedicure. po zimie sie przyda zwlaszcza ze w domu ciagle boso chodze i mam ogrzewana podloge i skora jest bardzo sucha...
Franka ja rozjasniam.. i robie to od zawsze.. w 8tc tez bylam u fryzjera..
kobieta w ciazy tez chce sie czuc kobieta a do porodu tez chce sie czuc swieza.. zrobie wloski i stopki tylko paznokcie u rak beda przezroczyste.. jakos to przeboleje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 21:40
Franka2104, Kasiulka90, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Jak modelka na wybiegu
Anetee pije 1,5 litra samej wody plus herbaty wiec mysle ze nie malo....stresant lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Lolka30 wrote:Mieliśmy jeden wykład na SR z neonatologiem pracującym w szpitalu i mówiła że obecnie podawana szczepionka ta NFZ w niczym nie ustępuje tej nierefenundowanej i wg niej lepiej te pieniądze przeznaczyć na inne szczepienia nierefundowane później.
a z kalendarza szczepien lece podstawe plus meningokoki, pneumokoki 13 walentną i rotawirus.
a i bede prosic lekarza by szczepienie tezec blonica krztusiec byly robione tą szczepionka bezkomórkowa.. mam dosc NOPów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 21:41
-
Karolinka na nodze to lapacz snów?
-
Mama36 wrote:Karolcia takie lato już mi się marzy... Tylko ja w te lato to chyba tylko buzię z góry będę fotografować hihi...
Akcja wieloryb na plaży jak nic. :pWiewióreczka, AniaKJ, martusiawp, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Lolka, u mnie Rennie codziennie leży na stoliku przy łóżkuStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Franka2104 wrote:Mnie korci, żeby iść do fryzjera i jakoś się ogarnąć. Rozjaśniacie włosy w ciąży?
Także luzik. Byle farby nie miały amoniaku. Pytałam lekarkę i ona też nie widzi przeciwwskazań.
Franka2104 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Ja w ciąży zdążyłam raz rozjaśnić i po 2 miesiącach pofarbować
Także luzik. Byle farby nie miały amoniaku. Pytałam lekarkę i ona też nie widzi przeciwwskazań.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
stresant wrote:Przepraszam ale nie zapamietalam ktora z Was miala dusznosci?
Mecze sie juz pare dni a dzis apogeum jakbym 100kilo miala na klatce piersiowej polozone...puls ponizej 100 mi dzis nie schodzi....
Czy leze czy siedze ciezko powietrza nabrac ....nejlepiej jeszcze jak stoje...to lzej wtedy......normalne to jest ? -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Misiabella, a tak z innej beczki. Masz jakieś ubezpieczenie u pracodawcy lub prywatne?
Ja leżałam tydzień w szpitalu w święta i dostałam prawie 5 stów
Pamiętajcie o tym dziewczyny, wiele z nas już leżało w szpitalu. -
Franka2104 wrote:Mnie korci, żeby iść do fryzjera i jakoś się ogarnąć. Rozjaśniacie włosy w ciąży?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też idę na pedi przed porodem, sąsiadka z góry wprowadzają się w niedzielę otworzyła swój salon więc po znajomości będzie mi raźniej jak będzie gilać lub nie wysiedzę, tak to się wstydzę :p chcę też zaliczyć fryzjera przed porodem ale boje się bo ostatniej porażce
i nie wiem czy chce zmieniać kolor czy wrócić do chłodnego blondu. W tej chwili mam mega giga odrost i żółty blond bo się zżółcił. No generalnie ch*jowo to wygląda
mani też pykne ale chyba sama zrobię tylko baza proteinowa....
-
Karmelllka90 wrote:What? Ja też leżałam i nic nie dostałam bo nie wiedziałam ja pierdziu