Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:A może jak się rejestrowałaś w klubie Rossnę to wpisywałaś inny termin który potem ci się przesunął?
Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.
Wiesz co sprawdzałam w aplikacji wpisałam dobrze czyli 11.04.
Kiwona ja tez bym się wkurzyła na twoim miejscu, ciekawe jak tacy ludzie szanują swoje rzeczy skoro cudzych nie potrafią. A jak w ogóle można coś pożyczyć i nie oddać? MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 14:53
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kiwona szkoda nerwów na takich ludzi. Ja aż takich przebojów jak Wy nie miałam ślę książki mi poznikaly, np cały cykl Harrego Pottera. Dobrze ze mąż ma drugi komplet
Tylko najgorzej że ja kompletnie nie potrafię sobie przypomnieć komu to pozyczalam więc nie mam jak się upomniec
Smyk to zło. Pojechałam tam po prezent dla syna przyjaciółki i myślałam że nie wyjdę. Nigdy więcej, muszę się od takich sklepów trzymać z daleka -
A ja właśnie byłam dzisiaj w smyku i chyba pierwszy raz wyszłam z niczym xd wszystko takie przebrane już na tej wyprzedaży👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny a mi się mega obniżył brzuch. Dosłownie jest tak że jeszcze dwa dni temu ledwo mogłam dopiąć stanik a teraz zamykam go na pierwszą haftke i jeszcze mam luz. Pachwiny też pobolewają. Kurde trochę się boję że lada dzień urodzę.
-
martusiawp wrote:Kasionek a po tym obniżeniu lepiej się oddycha? Miejmy nadzieję że to nie zapowiedź porodu.
Kiwona współczuję sytuacji z koleżanką. -
nick nieaktualnyKasionek a nie boli Cie przy tym brzuch??
Ja poszłam dzisiaj do łazienki i nagle w lustrze takie co jest?? Jakoś nisko brzuch mam. W dodatku caly dzień boli mnie tak na samym dole i co jakiś czas czuje kłucia w szyjce. Oczywiście w madrych internetach wyczytałam, że to rozwierająca się szyjka i panika już, aby co wizyta w tablecie to sprawdzam czy tam czop gdzieś się nie pojawia. -
Lili90 wrote:Kasionek a nie boli Cie przy tym brzuch??
Ja poszłam dzisiaj do łazienki i nagle w lustrze takie co jest?? Jakoś nisko brzuch mam. W dodatku caly dzień boli mnie tak na samym dole i co jakiś czas czuje kłucia w szyjce. Oczywiście w madrych internetach wyczytałam, że to rozwierająca się szyjka i panika już, aby co wizyta w tablecie to sprawdzam czy tam czop gdzieś się nie pojawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 16:08
-
nick nieaktualny
-
Mnie się też już brzuch obniżył. Ale jakoś tak czuję, że to nie zapowiedź rychłego porodu. Brzuch mam nadal całe dnie twardy, wieczorem już głaz że aż ledwo chodzę. Mimo końskich dawek magnezu i luteiny. W ogóle jakoś tak z dnia na dzień słabnę
Staram się spędzać czas aktywnie, ale od kilku dni po takich wojażach dwa razy dłużej potem muszę odpoczywać. Uroki 3 trymestru
-
nick nieaktualny
-
Karmelka, a co mówili w tym programie? Ja niestety znam dużo takich historii z otoczenia, które wydarzyły się teraz, jak jestem w ciąży, ale zwykle one nie wypływają na światło dzienne. Też się obawiam...
Dermablend stosuję od 10 lat i jeszcze nigdy nic mi na twarzy nie wyskoczyłoAle o ile róż czy tusz można brać w ciemno, to podkład warto przetestować, na allegro pełno próbek sprzedają.
Lili, jak się czujesz? Dalej duszności cały czas na leżąco?
Faktycznie, część z nas ma za dwa tygodnie ciąże donoszone i może bez strachu rodzić...dziewczyny, ja wciąż w szoku jestem, że to już!
Karolcia, a jak Cię bolą te więzadła, to gdzie dokładnie jest ten ból?
Kasionek, Lili brzuch ma prawo już się tak obniżyć teraz. To normalne. Mama18 chyba pisała, że też tak ma, a ma młodszą ciążę niż Wy. A kłucia Lili o niczym nie świadczą, już bym sto razu urodziła, tak mnie szyjka kłuła. -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Mnie się też już brzuch obniżył. Ale jakoś tak czuję, że to nie zapowiedź rychłego porodu. Brzuch mam nadal całe dnie twardy, wieczorem już głaz że aż ledwo chodzę. Mimo końskich dawek magnezu i luteiny. W ogóle jakoś tak z dnia na dzień słabnę
Staram się spędzać czas aktywnie, ale od kilku dni po takich wojażach dwa razy dłużej potem muszę odpoczywać. Uroki 3 trymestru
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy wasze maluchy reagują na dźwięki z zewnątrz ??
martusiawp, Kasiulka90, mysla.nieskalana, Tunia76, Fasolka77, malutka_mycha, ago91 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kasiu a czy tobie lekarz nie mówił, że masz leżeć? Brzuch twardy non stop to nie jest normalne