Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiewióreczka o tym jak ja źle w szpitalu traktowali i,że za późno podjęli decyzję o cesarce i przez to jej dziecko ma jakieś problemy bo doszło do niedocenienia mózgu.
I wiesz już myśli o mojej malej,że ona ma to tętno wysokie że jak ten poród na nią wpłynie, no już mam takie myśli że masakra. -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Bo ja mam schize, że mała nie zareagowała na głośny trzask butelki jak nad brzuchem ja gniotlam
i już myśli czy z jej słuchem jest wszystko w porządku
A słuch na pewno ma idealny!
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka o tym jak ja źle w szpitalu traktowali i,że za późno podjęli decyzję o cesarce i przez to jej dziecko ma jakieś problemy bo doszło do niedocenienia mózgu.
I wiesz już myśli o mojej malej,że ona ma to tętno wysokie że jak ten poród na nią wpłynie, no już mam takie myśli że masakra.Misiabella, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Bo ja mam schize, że mała nie zareagowała na głośny trzask butelki jak nad brzuchem ja gniotlam
i już myśli czy z jej słuchem jest wszystko w porządku
Nie wszystkie tony są słyszalne ponoć. Jak chcesz być małpą, jak ja, to wypróbuj metodę z wydarciem się, ale nie wiem czy to humanitarnemartusiawp lubi tę wiadomość
-
Wiewiórka, mnie boli strasznie w pachwinach ale to jest ból nasilniejszy przy przewracaniu się z boku na bok. No i jeszcze doły brzucha, po dwóch stronach, czuje takie ciągniecie.
Nasilił mi się ten ból w pachwinach, po czwartkowym wojażu do ZUSu i po wózek, trochę się nachodziłam. Tego dnia miałam nawet kilka takich bolesnych skurczy wieczorem.
Aż boję się poniedziałku -
Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Kiwona, Tunia76, martusiawp, Misiabella, MamaAga85, Franka2104, AniaKJ, Daffi, Fasolka77, Kasiulka90, KarmeLoVe, DorotaAnna, Anete, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Wiewiórka, mnie boli strasznie w pachwinach ale to jest ból nasilniejszy przy przewracaniu się z boku na bok. No i jeszcze doły brzucha, po dwóch stronach, czuje takie ciągniecie.
Nasilił mi się ten ból w pachwinach, po czwartkowym wojażu do ZUSu i po wózek, trochę się nachodziłam. Tego dnia miałam nawet kilka takich bolesnych skurczy wieczorem. -
Wiewióreczka wrote:Podpytuję, bo od dwóch dni mam taki ból na dole z lewej strony - blisko pachwiny, ale nie w samej pachwinie, tylko 2 cm od niej. Straaaaasznie to bolesne, ciągły ból, ale nasila się przy jakimkolwiek ruchu, nie jestem w stanie się obrócić wtedy. Przechodzi zazwyczaj po 10-30 min. I się zastanawiam czy to to, co Ty masz, bo nigdy tego nie doświadczyłam.
Być może kochana. Mi się ostatnio nasilił ale po prawej stronie, po kilku dniach ulżyło ale nadal lekko ćmi. Mnie się wydaje, że to ma związek ze wzrostem albo uciskanie na coś.
Pamiętam jak byłam u znajomej na paznokciach i przyszła jej klientka, to właśnie skarżyłam się na ból i ona wtedy powiedziała, że przez całą ciąże praktycznie tak miała, po prostu było to uciskanie na jakiś nerw, po ciąży przeszło.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Ja pierniczę
Ty masz Karol 163 wzrostu a Mateusz ponad 200, tak? Wyglądacie niemożliwie
Marcepan będzie minimum 175 cm, więc modelka murowana!
A Mateusz 200
Ja ubranek na 56 mam mało ale mam nadzieję, że po porodzie w 62 się zmieściWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewióreczka ja tam absolutnie na SN się nie upieram. Jak ustala lekarze tak ja to przyjmę. Ale właśnie zaczyna mnie to stresować. Ten cały przebieg. Te próźnociagi jak przeczytałam na marcówkach...
Ja ostatnie 3 dni dla. Aktywne miałam to i spojenie łonowe się odezwało i przy ruszaniu pobolewa. -
Misiabella wrote:A mi jeszcze clexane dzis dodali, bez zadnych badan. Ale to chyba bezpieczne prawda?
Ile dostajesz i dlaczego?