Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:Wiesz co sprawdzałam w aplikacji wpisałam dobrze czyli 11.04.
Kiwona ja tez bym się wkurzyła na twoim miejscu, ciekawe jak tacy ludzie szanują swoje rzeczy skoro cudzych nie potrafią. A jak w ogóle można coś pożyczyć i nie oddać? Masakra
Dorota jak to sprawdzić? wydaje mi się, że się rejestrowałam... ale nie wiem gdzie szukać w komórce daty porodu...Fasolka77
-
Kasionek wrote:Ciężko mi powiedzieć bo ja nie miałam problemu z oddychaniem.Czytalam, że zgaga ustępuje to fakt bo od paru dni nie mam. Mam wizytę w poniedzialek to się zobaczy. Ale jestem zestrachana.
to dobrze, ze w poniedziałek masz wizytę! na razie odpoczywaj i pełen relaks!Fasolka77
-
Fasolka sliczne zdjęcia
cudna sesja i Ty jaka jestes kobita z pazurem
Karola wygladacie fajnie:) Twoj rzeczywiscie wysoki.
Moja szwagierka ma 150 w kapeluszu a jej partner Holender 2m. Wygladaja bardzo smiesznie:) nawet moj M jak założył bluzke Jespera to sie w niej topil:p
A ja podejrzewam ze to jednak przepuklina.mam taka gulke nad pepkiem a mialam juz kiedys przepukline okolopepkowa. Mysle ze moglo znow sie cos zrobic jak sie te miesnie porozchodzily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 19:22
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które kupowały torbę do wózka - proszę o poradę.
Mam w wózku X-lander takie zapadki, żeby wpiąć oryginalną torbę, ale taka kosztuje 200 zł i jest brzydka.
Czy torby dokupione z innej firmy są na rzepy? Bo nie wiem na co zwracać uwagę, żeby montaż był stabilny. -
Fasolka zdjecia superowe
kupie se nowy aparat ten co Basia polecila to pstrykne pare ...mam nadzieje ze jeszcze przed porodem zdaze
bo ta ciaza to mega biedna jezeli chodzi o zdjecia...jakies selfi w lustrze i to wszystko .......
Karmelka gdzie kupujesz truskawki? w Lidlu? nie boisz sie ze niezdrowe pryskane itp? bo ja mam ochote ale troche sie boje kupic......
Pytanie do dziewczyn co biora ACARD.....kiedy macie odstawic? ja mam brac do 36tc.....dzis przecielam sobie troche palec i krwi nie szlo zastawic, leciala jak glupia...boje sie ze sie wykrwawie po porodzie...jak urodze wczesniej a acard bedzie jeszcze nieodstawiony.......wiem glupie pytanie i glupie myslenie...ale wole zapytac.......co myslicie?Fasolka77, Lili90, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Dziewczyny, które kupowały torbę do wózka - proszę o poradę.
Mam w wózku X-lander takie zapadki, żeby wpiąć oryginalną torbę, ale taka kosztuje 200 zł i jest brzydka.
Czy torby dokupione z innej firmy są na rzepy? Bo nie wiem na co zwracać uwagę, żeby montaż był stabilny.
Wiewiórka ja kupiłam taką
https://allegro.pl/oferta/makaszka-torebka-do-wozka-organizer-maly-ksiaze-7261301106?reco_id=f782178d-2aa1-11e9-84a6-000af7f61b00&sid=041047f9c36843e364ecb91b45c568a2755aa386fe7e14ee7421a14291fbf951
i były dołączone te zaczepyFasolka77
-
Tunia76 wrote:Misiabella
Na zamienniki uważaj.
Nawet w telewizji ostatnio słuchałam, że każdy zamiennik należy konsultować z lekarzem prowadzącym. A nie brać co farmaceuta zaproponuje.
Jak już pisałam mi lekarz zabronił zamienników clexany aż do końca ciąży. -
Stresant, ja mam Acard odstawić na tydzień przed CC. Krew mi z nosa ciągle leci, ale biorę dalej
Ja też nie kupuję owocków niesezonowych...alergikiem jestem i bym się zadrapała po takich. Więc cierpliwie czekam na czerwiec...mmm...truskawki...stresant lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka zdjecia superowe
kupie se nowy aparat ten co Basia polecila to pstrykne pare ...mam nadzieje ze jeszcze przed porodem zdaze
bo ta ciaza to mega biedna jezeli chodzi o zdjecia...jakies selfi w lustrze i to wszystko .......
Karmelka gdzie kupujesz truskawki? w Lidlu? nie boisz sie ze niezdrowe pryskane itp? bo ja mam ochote ale troche sie boje kupic......
Pytanie do dziewczyn co biora ACARD.....kiedy macie odstawic? ja mam brac do 36tc.....dzis przecielam sobie troche palec i krwi nie szlo zastawic, leciala jak glupia...boje sie ze sie wykrwawie po porodzie...jak urodze wczesniej a acard bedzie jeszcze nieodstawiony.......wiem glupie pytanie i glupie myslenie...ale wole zapytac.......co myslicie?
Stresant ja biorę acard, prof. zalecił do 34tc ale czytałam, że można nawet do 37 tc i moja ginka mówiła coś własnie o 36tc...stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Kasiulka, a ten twardy brzuch to bezbolesny masz ? A skurcze BH ?
-
Fasolka77 wrote:Stresant ja biorę acard, prof. zalecił do 34tc ale czytałam, że można nawet do 37 tc i moja ginka mówiła coś własnie o 36tc...
stresant lubi tę wiadomość
-
Kasionek wrote:Ja wiem, że Tobie lekarz zabronił. Ale czy konsultowalas to z innym? Wstawię Ci pytanie zadane do lekarza na grupie. Pytałam też 3 innych lekarzy i każdy mowil,ze to jest to samo. A wiadomo, że różnica w kasie duża. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b349f3092443.jpg . https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ddee40542d.jpg
Ale fakt, że roznica cen jest szokujaca.
Aha. Przy czym u mnie to nie jest profilaktyka. Ja mam zdiagnozowaną zakrzepice żył głębokich kończyny dolnej.Misiabella lubi tę wiadomość
-
Fasolka, czuje sie fizycznie dobrze, jestem na lekkim wkurwie za ta igle i za to ze dbaja o procedury, ale juz nie o ich jakosc i bezpieczenstwo. Przeplywy podobno wszystkie mialam dobre, chyba ze mnie oszukali z tym jednym ktory byl ponac bledem pielegniarki ktora przepisala nie ta wartosc. Jesli mnie oszukali to tym bardziej chce opuscic ten szpital.