Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolinka, w końcu nam pokazałaś swojego Matea
Kurczę, cały czas mi przykro, że się tak nieodpowiedzialnie zachował
Oby Marcelka odziedziczyła wzrost po Tobie, bo 2 metry dla kobiety to strasznie dużo
My na pewno będziemy mieć wysokie dzieci, bo ja 174 (a jestem niższa od mamy, ojca i brata), mąż 182.
Wiewióreczka, ja też mam od kilku dni takie bóle na dole po lewej stronie, nad pachwiną. I nasilają się właśnie od zrywów, tj. przy wstawaniu, skręcaniu ciała itp. Bardzo to nieprzyjemne
Urządziłam sobie dzisiaj tłustą sobotę - before przed czwartkiemMiałam takiego mega mega mega smaka na pączka, że nie wytrzymałam. Goszczę mamę i brata i ciągnęłam ich o 18:00 do centrum miasta do wytwórni pączków, ale czuję się teraz spełniona i pełna szczęścia
Mała rzecz a cieszy
Bardzo przepraszam cukrowe mamy!
Zjadłam 1 z ananasem i 1 z kokosemA jeden pączek był duży jak rozłożona dłoń xD Taka chcica była.
Fasolka77, Karollinax26, mysla.nieskalana, Lolka30, Tunia76, Wiewióreczka, Franka2104, Misiabella, Kasionek, martusiawp, AniaKJ, B_002, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Fasolka, czuje sie fizycznie dobrze, jestem na lekkim wkurwie za ta igle i za to ze dbaja o procedury, ale juz nie o ich jakosc i bezpieczenstwo. Przeplywy podobno wszystkie mialam dobre, chyba ze mnie oszukali z tym jednym ktory byl ponac bledem pielegniarki ktora przepisala nie ta wartosc. Jesli mnie oszukali to tym bardziej chce opuscic ten szpital.
nie no Misia.. na pewno Cię nie oszukują.. spróbuj może porozmawiać z ordynatorem, powiedz mu o swoich obawach...Fasolka77
-
Jeszcze co do zamienników.
Na lekach się nie znam, ale na odczynnikach chemicznych już tak.
Akredytowane laboratoria nie kupią tańszych zamienników, chociaż to przecież "to samo".
A różnica cen jest również szokująca.Misiabella, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Fasolka zdjecia superowe
kupie se nowy aparat ten co Basia polecila to pstrykne pare ...mam nadzieje ze jeszcze przed porodem zdaze
bo ta ciaza to mega biedna jezeli chodzi o zdjecia...jakies selfi w lustrze i to wszystko .......
Karmelka gdzie kupujesz truskawki? w Lidlu? nie boisz sie ze niezdrowe pryskane itp? bo ja mam ochote ale troche sie boje kupic......
Pytanie do dziewczyn co biora ACARD.....kiedy macie odstawic? ja mam brac do 36tc.....dzis przecielam sobie troche palec i krwi nie szlo zastawic, leciala jak glupia...boje sie ze sie wykrwawie po porodzie...jak urodze wczesniej a acard bedzie jeszcze nieodstawiony.......wiem glupie pytanie i glupie myslenie...ale wole zapytac.......co myslicie? -
Kasiulka90 wrote:Karolinka, w końcu nam pokazałaś swojego Matea
Oby Marcelka odziedziczyła wzrost po Tobie, bo 2 metry dla kobiety to strasznie dużo
My na pewno będziemy mieć wysokie dzieci, bo ja 174 (a jestem niższa od mamy, ojca i brata), mąż 182.
Wiewióreczka, ja też mam od kilku dni takie bóle na dole po lewej stronie, nad pachwiną. I nasilają się właśnie od zrywów, tj. przy wstawaniu, skręcaniu ciała itp. Bardzo to nieprzyjemne
Urządziłam sobie dzisiaj tłustą sobotę - before przed czwartkiemMiałam takiego mega mega mega smaka na pączka, że nie wytrzymałam. Goszczę mamę i brata i ciągnęłam ich o 18:00 do centrum miasta do wytwórni pączków, ale czuję się teraz spełniona i pełna szczęścia
Mała rzecz a cieszy
Zjadłam 1 z ananasem i 1 z kokosemA jeden pączek był duży jak rozłożona dłoń xD Taka chcica była.
ja też mam ból w pachwinie.. z prawej strony.. głównie rano i jak sa mięśnie nie rozruszane...
pączki.... wsunęłabym... chodziły za mną lody ale jakoś się powstrzymałam.. czekam do przyszłego czwartku i jak mnie guru usg uspokoi to nie pączkom nie odpuszczę!Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Fasolka, już nie, nie mam na to siły
funkcjonuje jak robot, także wiesz ...
Poza tym Wasza sesja jest piękna, taka magiczna, jesteście razem
no przykro mi, że u Was jest inaczejzwłaszcza w takim cudnym okresie dla kobiety
ale Karola nie znasz dnia ani godziny!!!! Zakochasz się szybciej niż myśliszFasolka77
-
Karollinax26 wrote:Kasiulka, oby nie miała jego stopy
bo o szpilki w rozmiarze 47 może być trudno
Ach, co Ty, nie przejmuj się. Marcelka będzie śliczna, mądra i idealna!
Obojętnie jak wysoka!
Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Moja mama ma 178 cm wzrostu i stopę 41 i całe życie narzeka, że jest za wysoka i ma za wielkie stopy. Wieczny problem z ubraniami i z butami. Także życzę Marcelce max. 175 cm i buta 39
Ach, co Ty, nie przejmuj się. Marcelka będzie śliczna, mądra i idealna!
Obojętnie jak wysoka!
ja mam 179 i noszę buty 40-41! Tragedii nie ma! Ba! Nawet szpilki zakładam! uważam,że jak ktoś ma z tym problem, że jest niższy to jego problem a nie mójTakże Karola luz! wysocy mają lepiej
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Karolinka, w końcu nam pokazałaś swojego Matea
Mała rzecz a cieszy
Ja mam 170cm mąż 180cm, a syn 192cm. Ten tego dziecię przegoniło rodzicow.
Ale mi narobiłaś ochoty. Nigdy nie jadłam takich pączków. Teraz przekopie szafki, może chociaż coś słodkiego znajdę.
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ja mam 179 i noszę buty 40-41! Tragedii nie ma! Ba! Nawet szpilki zakładam! uważam,że jak ktoś ma z tym problem, że jest niższy to jego problem a nie mój
Także Karola luz! wysocy mają lepiej
Moja mama całe życie zakompleksiona i pewnie dlatego narzeka
Ja też uważam, że fajnie być wysoką!Choćby teraz - ważę 11 kg więcej, a wszyscy mnie pytają, gdzie ja to mam. Na większym ciele inaczej się rozkłada i tak tego nie widać hehe
Wiewióreczka, Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Kasiulka, oby nie miała jego stopy
bo o szpilki w rozmiarze 47 może być trudno
Ale to chyba niemożliwe żeby kobieta miała taką stopę. Ja mam 42 i nie jest łatwo, a co dopiero większe. -
Kurcze ale dziwnie z tym ACARDEM kazda inaczej.....bede w czwartek u leakrza na wizycie to zapytam o to...wolalabym juz odstawic ale z drugiej strony jak odstawie to krew w tej tetnicy macicznej juz wogole nie bedzie przeplywac i zaraz moge isc rodzic.....wiec chyba lepiej brac prawie do konca.......
chociaz nie wiem czy czytalyscie o tym przewodzie Botala i wplywie acadru .....mama ginekolog ma artykul na ten temat......ale moze lepiej nic nie czytac i sluchac sie lekarzy i myslec pozytywnie.....
co do niskiego brzucha to ja mam calkiem na dole....maly glowa wcisniety w kanal...ostatnio na usg lekarz jezdzil glowica po mojej pachwinie po kosci lonowej, za chwile to by do " dziury" wpadl.....a malemu glowy nie szlo zmierzyc, bo tak nisko......ale rodzic jeszcze nie zamierzam
Karola ale wysoki jest M szok.....ale nie boj sie niekoniecznie Marcelina bedzie wysoka, podobno geny po dziadkach przechodza......u nas i u znajomych by sie to sprawdzilomy mali a dzieci wysokie
(bo dziadkowie wysocy) znajomi wysocy a dzieci "karly" po dziadku
-
Nadrobilam cały dzień, na szczęście dziś nie było aż tyle stron hihi.
Fasolka cudna sesja, pięknie wyglądacie. Ja zaczęłam się wahać czy robić sesję ciążowa ale twoje zdjęcia mnie znów do niej przekonały
.
Co do torby to ja kupowałam na alli i są dołączone takie zaczepy na rączkę wózka.
Acard będę brała do końca 34tc.
I też jadłam dziś pysznego pączka, a co!hihiKasiulka90, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Karola a jaki Ty masz rozmiar płetwy?
Ja MAŁE 35...wiecie jak trudno mi kupić buty? Prawie wszędzie są od 36.
Misia, ja myślę, że to nie tak, że Cię oszukali. Nawet jeśli przepływy były cały czas dobre, to oni chcą jeszcze bardziej je usprawnić, żeby lepiej odżywić dziecko. To raczej na plus, że Ci je dali
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Aha, jeszcze chciałam poruszyć temat tego rzekomego 500+. Mój mąż przekopał temat i oczywiście nic nie dostaniemy
Jak ktoś ma jakiekolwiek "normalne" dochody, to niech nie liczy na pomoc od państwa.
Ja też na nic się nie łapię.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Fasolka, pewnie że nie znam! Czas pokaże, może trafię na kogoś stworzonego dla mnie, chociaż myślałam że już trafiłam ...
Na razie najważniejsza jest Marcela
Kasiulka
Wiewiórka, 37-38 także bez problemumatko, jaką masz maleńką stopkę, a ile wzrostu ?