Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:A propo pampersow z rossmanna- ja dzisiaj dostałam @ a dokładnie dzisiaj mam 33+2
Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:34
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dzięki za objaśnienie
Dopisze do listy następnych zakupów
Kurde laski, muszę się wygadac. Napisałam do tej mojej eks przyjaciółki. Bo się wkurzylam, pozyczalam jej transporter dla kota niedawno i teraz się dopiero zorientowałam, jak znów z moimi jeżdżę, że oddała mi go z wylamanym bolcem od drzwiczek. Tam są 4 bolce, na których się trzymają drzwiczki. Na 3 się trzymają, spoko. Ale jak kot bardziej uparty, to może zrobić szpare i uciec. I pomyślcie tak, w aucie na przykład taki wydygany kot wam ucieka... No i się wkurzylam i napisałam jej to, że mi oddala taki transporter. A ta to skomentowała, że odkupi mi ten bolec (no kretynka) i że mam jej już dać spokój i że jestem chora. No czad. I zablokowała mnie na fb. Czaicie to? Napisałam jej jeszcze tylko SMS, że to w jej stylu w sumie... I też ją zablokowałam w telefonie. Co za człowiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:41
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:A może jak się rejestrowałaś w klubie Rossnę to wpisywałaś inny termin który potem ci się przesunął?
Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.
Basia, ja też wczoraj dostałam maila. Termin wpisałam taki jaki być powinien
Kiwona, nie cierpię takich ludzi, którzy coś pożyczą i jeszcze nie potrafią tego poszanować! Wrrr!
Dlatego ja nie jestem chętna do pożyczania swoich rzeczy, bo wszystkie mega szanuję, a już w życiu nie pożyczyłabym książek!
Paula, bardzo ładnie to wygląda! Ja nie mam takiego talentu, zazdraszczam!
U mnie na II śniadanie, donut kokosowy z biedry i bananPaula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Dzięki za objaśnienie
Dopisze do listy następnych zakupów
Kurde laski, muszę się wygadac. Napisałam do tej mojej eks przyjaciółki. Bo się wkurzylam, pozyczalam jej transporter dla kota niedawno i teraz się dopiero zorientowałam, jak znów z moimi jeżdżę, że oddała mi go z wylamanym bolcem od drzwiczek. Tam są 4 bolce, na których się trzymają drzwiczki. Na 3 się trzymają, spoko. Ale jak kot bardziej uparty, to może zrobić szpare i uciec. I pomyślcie tak, w aucie na przykład taki wydygany kot wam ucieka... No i się wkurzylam i napisałam jej to, że mi oddala taki transporter. A ta to skomentowała, że odkupi mi ten bolec (no kretynka) i że mam jej już dać spokój i że jestem chora. No czad. I zablokowała mnie na fb. Czaicie to? Napisałam jej jeszcze tylko SMS, że to w jej stylu w sumie... I też ją zablokowałam w telefonie. Co za człowiek...
Ja mam tak z żoną kuzyna mojego M. Pożyczyłam jej po Julce lozeczko turystyczne.. Do dzis mi nie oddala wiec kupilam Filipowi nowe. Jak corka jej sie pochorowala to Pożyczyłam jej aspirator.. To w ogole jakby przepadlo zero odzewu. A Teraz sie rozstali i sa w trakcie rozwodu to juz nawet nie smiem sie upominac mam ja zwyczajnie w d.. Mam nadzieje ze wiedzac ze jestem w ciąży przelecialo jej to chociaz przez glowe i glupio sie zrobilo. -
No masakra z tymi ludźmi. Ale szkoda nerwów, zostawiam to jej sumieniu, ja swoje mam czyste i to jest dla mnie ważne.
Robię 3 pranie, ale to nasze i kocie, w sensie koce, poduszki, legowiska. Może uda mi się w przyszłym tygodniu zabrać za pranie ciuszków. A teraz siadam z synem do uzupełniania braków szkolnych, jupi -
nick nieaktualny
-
Kiwona
Ludzie to mają tupet. Pożyczą, zepsute oddadzą i jeszcze się obrażą.
Dlatego ja nie lubię pożyczać. A książek to już w ogóle. Nie są tanie, a ludzie oddają pobrudzone albo kartki pozaginane. Poprostu krew mnie zalewa.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Matko! Jak ten czas leci! Jeszcze tydzień i powinnam dostać paczki od taty! Nie mogę się doczekać
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Paula
Zdolna bestia z Ciebie. Ja na szydełku robiłam w szkole okrągłą serwetke to mi się cała pofalowala Wyszła spodniczka dla małej laleczki.
A co to za wozek jesli można spytać. Ciągle szukam.ciągle się uczę.
A wózek to Bebetto Luca Pro.
Dokładnie ten:
http://baby-centrum.pl/luca-bebetto-nowosc
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Kiwona współczuje- ja już pisałam ze ubranka po córce dostałam zupełnie nie swoje i to głównie różowe zamiast unisexy które ja kupowałam także niezbyt przestane teraz.... ludzie nie myślą
Ja dostałam od koleznKi takiego bodziaka hahaha (dodam ze mąż nadal chodzi czasem w koszulkach zespołów rockowych wiec będą fajnie wyglądać)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcf903a87a8b.jpgDaffi, DorotaAnna, malutka_mycha, Kiwona, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość