X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Islandzkiego..i są naturalne! Pyszne :)
    No niech będzie islandzkiego. No u mnie było pięknie jeszcze tydzien temu ;) może jakbym nic nie dodawała do nich to byloby super...
    Sprawdzę

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

• Misiabella Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domu tez jadlam takie placki bez cukru no i bez maki pszennej i owsianej z jablkami i do tego jogurt np. i cukier byl 105 po godzinie. Ciekawe jakby bylo teraz, haha :)

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    A propo pampersow z rossmanna- ja dzisiaj dostałam @ a dokładnie dzisiaj mam 33+2
    A może jak się rejestrowałaś w klubie Rossnę to wpisywałaś inny termin który potem ci się przesunął?
    Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:34

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za objaśnienie :) Dopisze do listy następnych zakupów :)
    Kurde laski, muszę się wygadac. Napisałam do tej mojej eks przyjaciółki. Bo się wkurzylam, pozyczalam jej transporter dla kota niedawno i teraz się dopiero zorientowałam, jak znów z moimi jeżdżę, że oddała mi go z wylamanym bolcem od drzwiczek. Tam są 4 bolce, na których się trzymają drzwiczki. Na 3 się trzymają, spoko. Ale jak kot bardziej uparty, to może zrobić szpare i uciec. I pomyślcie tak, w aucie na przykład taki wydygany kot wam ucieka... No i się wkurzylam i napisałam jej to, że mi oddala taki transporter. A ta to skomentowała, że odkupi mi ten bolec (no kretynka) i że mam jej już dać spokój i że jestem chora. No czad. I zablokowała mnie na fb. Czaicie to? Napisałam jej jeszcze tylko SMS, że to w jej stylu w sumie... I też ją zablokowałam w telefonie. Co za człowiek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:41

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszła mnie wena i zrobiłam swoją pierwszą maskotkę na szydełku.
    Chwalę się :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed9dc054dc7d.jpg

Kiwona, mysla.nieskalana, B_002, Karollinax26, martusiawp, AniaKJ, Misiabella, Lolka30, Tunia76 lubią tę wiadomość

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    A może jak się rejestrowałaś w klubie Rossnę to wpisywałaś inny termin który potem ci się przesunął?
    Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.

Basia, ja też wczoraj dostałam maila. Termin wpisałam taki jaki być powinien :)

Kiwona, nie cierpię takich ludzi, którzy coś pożyczą i jeszcze nie potrafią tego poszanować! Wrrr!
    Dlatego ja nie jestem chętna do pożyczania swoich rzeczy, bo wszystkie mega szanuję, a już w życiu nie pożyczyłabym książek!

Paula, bardzo ładnie to wygląda! Ja nie mam takiego talentu, zazdraszczam! :)

U mnie na II śniadanie, donut kokosowy z biedry i banan :D

Paula 90 lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko! Jak ten czas leci! Jeszcze tydzień i powinnam dostać paczki od taty! Nie mogę się doczekać ;)

Kiwona, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona - od takich ludzi to na kilometr najlepiej. Ja niczego nie pożyczam. Poginęły mi książki już i nigdy więcej nie pożyczę.

• Misiabella Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwonia, wspulczuje tak sie zawiesc. Informujesz kogos normalnie jaka sprawa, a ten od razu Cie oczernia, zamiast przeprosic i zaproponowac rozwiazanie.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    Dzięki za objaśnienie :) Dopisze do listy następnych zakupów :)
    Kurde laski, muszę się wygadac. Napisałam do tej mojej eks przyjaciółki. Bo się wkurzylam, pozyczalam jej transporter dla kota niedawno i teraz się dopiero zorientowałam, jak znów z moimi jeżdżę, że oddała mi go z wylamanym bolcem od drzwiczek. Tam są 4 bolce, na których się trzymają drzwiczki. Na 3 się trzymają, spoko. Ale jak kot bardziej uparty, to może zrobić szpare i uciec. I pomyślcie tak, w aucie na przykład taki wydygany kot wam ucieka... No i się wkurzylam i napisałam jej to, że mi oddala taki transporter. A ta to skomentowała, że odkupi mi ten bolec (no kretynka) i że mam jej już dać spokój i że jestem chora. No czad. I zablokowała mnie na fb. Czaicie to? Napisałam jej jeszcze tylko SMS, że to w jej stylu w sumie... I też ją zablokowałam w telefonie. Co za człowiek...
    Ehh ludzie tacy sa. Jak potrzebuja to po rekach caluja a jak zniszcza to oddaja udajac ze nic sie nie stalo. A wypadalo sie odezwac.. Zaproponowac rekompensatę finansowa lub odkupic nowy a tamten sobie zostawic.. To jeszcze sie obraza bo przeciez jak moglas to odkryc i jeszcze napisac.

Ja mam tak z żoną kuzyna mojego M. Pożyczyłam jej po Julce lozeczko turystyczne.. Do dzis mi nie oddala wiec kupilam Filipowi nowe. Jak corka jej sie pochorowala to Pożyczyłam jej aspirator.. To w ogole jakby przepadlo zero odzewu. A Teraz sie rozstali i sa w trakcie rozwodu to juz nawet nie smiem sie upominac mam ja zwyczajnie w d.. Mam nadzieje ze wiedzac ze jestem w ciąży przelecialo jej to chociaz przez glowe i glupio sie zrobilo.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis padam z bolu glowy :(

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masakra z tymi ludźmi. Ale szkoda nerwów, zostawiam to jej sumieniu, ja swoje mam czyste i to jest dla mnie ważne.
    Robię 3 pranie, ale to nasze i kocie, w sensie koce, poduszki, legowiska. Może uda mi się w przyszłym tygodniu zabrać za pranie ciuszków. A teraz siadam z synem do uzupełniania braków szkolnych, jupi ;)

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś dzień leżenia, bolą mnie okropnie więzadła i spojenie, jest ciężko, noce są straszne, dziś na siku chyba ze 4 razy wstawałam, z wielkim trudem.

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Ja mam dziś dzień leżenia, bolą mnie okropnie więzadła i spojenie, jest ciężko, noce są straszne, dziś na siku chyba ze 4 razy wstawałam, z wielkim trudem.

Ja mam to samo ale dopiero trzeci dzień. Jestem dzisiaj do niczego.

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona
    Ludzie to mają tupet. Pożyczą, zepsute oddadzą i jeszcze się obrażą.
    Dlatego ja nie lubię pożyczać. A książek to już w ogóle. Nie są tanie, a ludzie oddają pobrudzone albo kartki pozaginane. Poprostu krew mnie zalewa.

Paula 90 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula
    Zdolna bestia z Ciebie. Ja na szydełku robiłam w szkole okrągłą serwetke to mi się cała pofalowala Wyszła spodniczka dla małej laleczki. :)
    A co to za wozek jesli można spytać. Ciągle szukam.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Matko! Jak ten czas leci! Jeszcze tydzień i powinnam dostać paczki od taty! Nie mogę się doczekać ;)
    Muszę się przyznać, że też czekam na tą Twoją paczkę. Jestem ciekawa jakie tam są ubranka. Liczę na zdjęcia:)

Karollinax26 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Muszę się przyznać, że też czekam na tą Twoją paczkę. Jestem ciekawa jakie tam są ubranka. Liczę na zdjęcia:)

Czymś tam się na pewno pochwalę :)

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Paula
    Zdolna bestia z Ciebie. Ja na szydełku robiłam w szkole okrągłą serwetke to mi się cała pofalowala Wyszła spodniczka dla małej laleczki. :)
    A co to za wozek jesli można spytać. Ciągle szukam.
    Dziękuję :-) ciągle się uczę.
    A wózek to Bebetto Luca Pro.
    Dokładnie ten:
    http://baby-centrum.pl/luca-bebetto-nowosc

Tunia76 lubi tę wiadomość

• Aga2606 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona współczuje- ja już pisałam ze ubranka po córce dostałam zupełnie nie swoje i to głównie różowe zamiast unisexy które ja kupowałam także niezbyt przestane teraz.... ludzie nie myślą:/

Ja dostałam od koleznKi takiego bodziaka hahaha (dodam ze mąż nadal chodzi czasem w koszulkach zespołów rockowych wiec będą fajnie wyglądać)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcf903a87a8b.jpg

Daffi, DorotaAnna, malutka_mycha, Kiwona, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ