X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Islandzkiego..i są naturalne! Pyszne :)
    No niech będzie islandzkiego. No u mnie było pięknie jeszcze tydzien temu ;) może jakbym nic nie dodawała do nich to byloby super...
    Sprawdzę

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

• Misiabella Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domu tez jadlam takie placki bez cukru no i bez maki pszennej i owsianej z jablkami i do tego jogurt np. i cukier byl 105 po godzinie. Ciekawe jakby bylo teraz, haha :)

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    A propo pampersow z rossmanna- ja dzisiaj dostałam @ a dokładnie dzisiaj mam 33+2
    A może jak się rejestrowałaś w klubie Rossnę to wpisywałaś inny termin który potem ci się przesunął?
    Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:34

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za objaśnienie :) Dopisze do listy następnych zakupów :)
    Kurde laski, muszę się wygadac. Napisałam do tej mojej eks przyjaciółki. Bo się wkurzylam, pozyczalam jej transporter dla kota niedawno i teraz się dopiero zorientowałam, jak znów z moimi jeżdżę, że oddała mi go z wylamanym bolcem od drzwiczek. Tam są 4 bolce, na których się trzymają drzwiczki. Na 3 się trzymają, spoko. Ale jak kot bardziej uparty, to może zrobić szpare i uciec. I pomyślcie tak, w aucie na przykład taki wydygany kot wam ucieka... No i się wkurzylam i napisałam jej to, że mi oddala taki transporter. A ta to skomentowała, że odkupi mi ten bolec (no kretynka) i że mam jej już dać spokój i że jestem chora. No czad. I zablokowała mnie na fb. Czaicie to? Napisałam jej jeszcze tylko SMS, że to w jej stylu w sumie... I też ją zablokowałam w telefonie. Co za człowiek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:41

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszła mnie wena i zrobiłam swoją pierwszą maskotkę na szydełku.
    Chwalę się :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed9dc054dc7d.jpg

Kiwona, mysla.nieskalana, B_002, Karollinax26, martusiawp, AniaKJ, Misiabella, Lolka30, Tunia76 lubią tę wiadomość

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    A może jak się rejestrowałaś w klubie Rossnę to wpisywałaś inny termin który potem ci się przesunął?
    Mi panie w Rossmannie mówiły że to po 34tc obowiązuje.

Basia, ja też wczoraj dostałam maila. Termin wpisałam taki jaki być powinien :)

Kiwona, nie cierpię takich ludzi, którzy coś pożyczą i jeszcze nie potrafią tego poszanować! Wrrr!
    Dlatego ja nie jestem chętna do pożyczania swoich rzeczy, bo wszystkie mega szanuję, a już w życiu nie pożyczyłabym książek!

Paula, bardzo ładnie to wygląda! Ja nie mam takiego talentu, zazdraszczam! :)

U mnie na II śniadanie, donut kokosowy z biedry i banan :D

Paula 90 lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko! Jak ten czas leci! Jeszcze tydzień i powinnam dostać paczki od taty! Nie mogę się doczekać ;)

Kiwona, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona - od takich ludzi to na kilometr najlepiej. Ja niczego nie pożyczam. Poginęły mi książki już i nigdy więcej nie pożyczę.

• Misiabella Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwonia, wspulczuje tak sie zawiesc. Informujesz kogos normalnie jaka sprawa, a ten od razu Cie oczernia, zamiast przeprosic i zaproponowac rozwiazanie.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    Dzięki za objaśnienie :) Dopisze do listy następnych zakupów :)
    Kurde laski, muszę się wygadac. Napisałam do tej mojej eks przyjaciółki. Bo się wkurzylam, pozyczalam jej transporter dla kota niedawno i teraz się dopiero zorientowałam, jak znów z moimi jeżdżę, że oddała mi go z wylamanym bolcem od drzwiczek. Tam są 4 bolce, na których się trzymają drzwiczki. Na 3 się trzymają, spoko. Ale jak kot bardziej uparty, to może zrobić szpare i uciec. I pomyślcie tak, w aucie na przykład taki wydygany kot wam ucieka... No i się wkurzylam i napisałam jej to, że mi oddala taki transporter. A ta to skomentowała, że odkupi mi ten bolec (no kretynka) i że mam jej już dać spokój i że jestem chora. No czad. I zablokowała mnie na fb. Czaicie to? Napisałam jej jeszcze tylko SMS, że to w jej stylu w sumie... I też ją zablokowałam w telefonie. Co za człowiek...
    Ehh ludzie tacy sa. Jak potrzebuja to po rekach caluja a jak zniszcza to oddaja udajac ze nic sie nie stalo. A wypadalo sie odezwac.. Zaproponowac rekompensatę finansowa lub odkupic nowy a tamten sobie zostawic.. To jeszcze sie obraza bo przeciez jak moglas to odkryc i jeszcze napisac.

Ja mam tak z żoną kuzyna mojego M. Pożyczyłam jej po Julce lozeczko turystyczne.. Do dzis mi nie oddala wiec kupilam Filipowi nowe. Jak corka jej sie pochorowala to Pożyczyłam jej aspirator.. To w ogole jakby przepadlo zero odzewu. A Teraz sie rozstali i sa w trakcie rozwodu to juz nawet nie smiem sie upominac mam ja zwyczajnie w d.. Mam nadzieje ze wiedzac ze jestem w ciąży przelecialo jej to chociaz przez glowe i glupio sie zrobilo.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis padam z bolu glowy :(

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masakra z tymi ludźmi. Ale szkoda nerwów, zostawiam to jej sumieniu, ja swoje mam czyste i to jest dla mnie ważne.
    Robię 3 pranie, ale to nasze i kocie, w sensie koce, poduszki, legowiska. Może uda mi się w przyszłym tygodniu zabrać za pranie ciuszków. A teraz siadam z synem do uzupełniania braków szkolnych, jupi ;)

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś dzień leżenia, bolą mnie okropnie więzadła i spojenie, jest ciężko, noce są straszne, dziś na siku chyba ze 4 razy wstawałam, z wielkim trudem.

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Ja mam dziś dzień leżenia, bolą mnie okropnie więzadła i spojenie, jest ciężko, noce są straszne, dziś na siku chyba ze 4 razy wstawałam, z wielkim trudem.

Ja mam to samo ale dopiero trzeci dzień. Jestem dzisiaj do niczego.

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona
    Ludzie to mają tupet. Pożyczą, zepsute oddadzą i jeszcze się obrażą.
    Dlatego ja nie lubię pożyczać. A książek to już w ogóle. Nie są tanie, a ludzie oddają pobrudzone albo kartki pozaginane. Poprostu krew mnie zalewa.

Paula 90 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula
    Zdolna bestia z Ciebie. Ja na szydełku robiłam w szkole okrągłą serwetke to mi się cała pofalowala Wyszła spodniczka dla małej laleczki. :)
    A co to za wozek jesli można spytać. Ciągle szukam.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Matko! Jak ten czas leci! Jeszcze tydzień i powinnam dostać paczki od taty! Nie mogę się doczekać ;)
    Muszę się przyznać, że też czekam na tą Twoją paczkę. Jestem ciekawa jakie tam są ubranka. Liczę na zdjęcia:)

Karollinax26 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Muszę się przyznać, że też czekam na tą Twoją paczkę. Jestem ciekawa jakie tam są ubranka. Liczę na zdjęcia:)

Czymś tam się na pewno pochwalę :)

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Paula
    Zdolna bestia z Ciebie. Ja na szydełku robiłam w szkole okrągłą serwetke to mi się cała pofalowala Wyszła spodniczka dla małej laleczki. :)
    A co to za wozek jesli można spytać. Ciągle szukam.
    Dziękuję :-) ciągle się uczę.
    A wózek to Bebetto Luca Pro.
    Dokładnie ten:
    http://baby-centrum.pl/luca-bebetto-nowosc

Tunia76 lubi tę wiadomość

• Aga2606 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona współczuje- ja już pisałam ze ubranka po córce dostałam zupełnie nie swoje i to głównie różowe zamiast unisexy które ja kupowałam także niezbyt przestane teraz.... ludzie nie myślą:/

Ja dostałam od koleznKi takiego bodziaka hahaha (dodam ze mąż nadal chodzi czasem w koszulkach zespołów rockowych wiec będą fajnie wyglądać)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcf903a87a8b.jpg

Daffi, DorotaAnna, malutka_mycha, Kiwona, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ