Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Malutka_mycha a miałaś już takie plamienia w ciąży? Jakby dalej było to może wybierz się do lekarza skontrolować skąd to może być.
Czop mi się kojarzy z takim zaropialym podbitym krwią glutem - przepraszam za dosłowność ale naogladalam się.
Ale jedna dziewczyna na marcówkach ta co tak długo ma już skurcze i rozwarcie z jednej i z drugiej strony czopa już nie ma a nawet nie wiedziała kiedy jej wyszedł a to jej druga ciąża. Mojej siostrze czop odszedł w pierwszej ciąży dzień przed porodem a w drugiej ciąży przez dwa tygodnie po troszku wychodził. Przyjaciółce tak samo dwa tygodnie po troszku. -
nick nieaktualnyJakby was tu zapytać tak, żeby nikogo nie urazić haha.
Czy wasza czynność na toalecie ale nie sikujest taka sama bez zmian w konsystencji? Haha
Bo wiecie mówi że że przed porodem jest np biegunka ja nie mam biegunki ale no zauważam dużą różnicę...i akurat jem takie rzeczy jak jadłam w sumie
-
Czop to tak jakbyś dodała żelatyny do tej wydzieliny hehehe taka ścięta galareta , może odchodzić długo przed porodem może tez przed samym , tak samo jak skurcze przepowiadające - mogą przepowiadać poród za 2 h lub za 4 tyg
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelka ja raczej nie zauważyłam istotnej różnicy
Ale takie mam parcie dzisiaj jakby na szyjkę i na odbyt... szukałam w google oczywiście tam mówią ze już napewno zaraz urodzę wiec już pierdziele nie czytam, to prwnie po tej szaleńczej zabawie którą w nocy urządził sobie mój synuś👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Daffi wyjaśniłam kwestię z CHF w poprzedniej wiadomości... niestety większość ludzi myśli jak Ty.. a to błąd... ja chciałam w PLN ale w moim zajebistym kraju kilkanaście lat temu otrzymanie kredytu w naszej walucie to był cud! Także proszę- nie generalizuj
-
Karmelllka90 wrote:Na marcówkach przez weekend 2 dzidziusie, a dzisiaj dwie cesarki będą w tym bliźniaki. I ta dziewczyna z rozwarciem i skurczami jest w szpitalu i może urodzić w każdej chwili. A od piątku marzec dziewczyny
a potem kwiecień aaaaaa
Karmelllka90, Wiewióreczka, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Karmelka ja raczej nie zauważyłam istotnej różnicy
Ale takie mam parcie dzisiaj jakby na szyjkę i na odbyt... szukałam w google oczywiście tam mówią ze już napewno zaraz urodzę wiec już pierdziele nie czytam, to prwnie po tej szaleńczej zabawie którą w nocy urządził sobie mój synuś -
Fasolka jesli M ma opryszczke aktywna na ustach to nie powinien calowac dziecka. Kontakt ze sluzowka malucha moze i u niego wywolac wirusa a jak wiemy zarazasz sie raz i masz całe zycie.
Co do czopa Mistelli to faktycznie nie jechalabym na IP. On moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem ale teraz zakaz seksu i ladowania czegokolwiek dopochwowo. Ja do swojego gina jedynie dzwonilam ze odszedł czop. Tyle ze jeszcze tej samej nocy skurczy dostalam.. A moja bratowa miala 2 tyg od odejscia czopa i caly ten czas saczyly sie jej wody ale ze wzgledu na wody i lekkie skurcze w 35tc polozyli ja do szpitala. Ladnie zatrzymali wszystko a później wywolywali. -
Już zdaje relacje
ale w sumie nie wiem co ze mną. Po nocy wkładka delikatnie brudna, dużo mniej niż wczoraj. Więc może jeszcze jakieś resztki. W nocy Nina się ruszała, teraz muszę zaobserwować dopiero. Poczekam jeszcze do 13/14 i jak dalej będzie brudna to pojadę do lekarki, na szczęście dzisiaj przyjmuje więc obejdzie się bez IP
-
Od środka właśnie, tak jakby tak siedział i wiesz naciskał tak że aż to czuje w odbycie. Ale wydaje mi się ze on nadal jest głowa w górze, więc pewnie mnie tam kopie skubaniec. I dół brzucha mnie boli. Po prostu sobie poodpoczywam dzisiaj taki mam plan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:26
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Karmelka ja raczej nie zauważyłam istotnej różnicy
Ale takie mam parcie dzisiaj jakby na szyjkę i na odbyt... szukałam w google oczywiście tam mówią ze już napewno zaraz urodzę wiec już pierdziele nie czytam, to prwnie po tej szaleńczej zabawie którą w nocy urządził sobie mój synuś
Nie czytaj, ja też tak ostatnio miałamDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do kredytów to ja uważam, ze każdy swój kredyt powinien spłacać. Nie ważne jaka waluta. Nie rozumiem dlaczego z budżetu państwa mieliby dostawać. Ja brałam np kredyt kiedy moja sytuacja materialna była rewelacyjna a skąd mam wiedzieć jak będzie wyglądać jutro? Niech mi państwo spłaci kredyt... Ja to czuję że Polska skończy jak Wenezuela. Że tak powiem. Gówno mają a rozdają. Przepraszam tutaj nie chcę nikogo urazić. Ale ja np jestem bardzo przeciwna rozprzestrzenianiu się Ukraińców 60% mojego osiedla to ukraincy, którzy pracują w korpo i wszyscy kupili mieszkania.
DorotaAnna, Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mistella wrote:Mi od wczoraj wychodzi taki żółty glut co jakiś czas , po sikaniu widzę na papierze , może to nie jest zbyt estetyczny opis ale co zrobić
myśle ze to może być czop w małych fragmentach