Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Od środka właśnie, tak jakby tak siedział i wiesz naciskał tak że aż to czuje w odbycie. Ale wydaje mi się ze on nadal jest głowa w górze, więc pewnie mnie tam kopie skubaniec. I dół brzucha mnie boli. Po prostu sobie poodpoczywam dzisiaj taki mam plan
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Dla mnie zasada jest prosta: nie chce absolutnie żadnej pomocy ze strony państwa, żadnych obietnic. Powinni tylko obniżyć podatki a jeżeli chodzi o dzieci to dać ulgi. I wtedy wszystkim zyloby się lepiej. To samo że składkami. Dużo bym dała żeby dostawa cała wypłatę i samodzielnie sobie składać na emeryturę. Bo teraz nie mam na co liczyć
KarmeLoVe, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dafii, Dorota kolor brazowawy, troszkę ciemniejszy od beżu. Zależy kto jaka kawę pije
Gdyby to było różowe lub czerwone też bym jechała. Ale taki kolor to już stara krew a nowej nie widać. Może szyjka, nie mam pojęcia.
nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie twardnieje. -
Karmelllka90 wrote:Jakby was tu zapytać tak, żeby nikogo nie urazić haha.
Czy wasza czynność na toalecie ale nie sikujest taka sama bez zmian w konsystencji? Haha
Bo wiecie mówi że że przed porodem jest np biegunka ja nie mam biegunki ale no zauważam dużą różnicę...i akurat jem takie rzeczy jak jadłam w sumie
mnie ten probody i te ziarenka wykańczają gastrycznieFasolka77
-
Malutka najważniejsze że to nie taka czerwona/ różowa krew. Także spokojnie odpoczywaj ale w razie co to IP.
Jeszcze marca nie ma a tu już się coś rozkręcać zaczynamalutka_mycha lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Co do kredytów to ja uważam, ze każdy swój kredyt powinien spłacać. Nie ważne jaka waluta. Nie rozumiem dlaczego z budżetu państwa mieliby dostawać. Ja brałam np kredyt kiedy moja sytuacja materialna była rewelacyjna a skąd mam wiedzieć jak będzie wyglądać jutro? Niech mi państwo spłaci kredyt... Ja to czuję że Polska skończy jak Wenezuela. Że tak powiem. Gówno mają a rozdają. Przepraszam tutaj nie chcę nikogo urazić. Ale ja np jestem bardzo przeciwna rozprzestrzenianiu się Ukraińców 60% mojego osiedla to ukraincy, którzy pracują w korpo i wszyscy kupili mieszkania.
-
Fasolka77 wrote:mnie ten probody i te ziarenka wykańczają gastrycznie
A mnie psychicznie xd
Ja próbuje teraz różne chleby z różnych piekarni i nic nie znalazłam dobrego. Mam chleb żytni z piekarni który podnosi mi cukier do 130- strasznie dużo ale jeszcze pare dni go pojem i wrócę do probody ...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Zmienilam sobie igle na 5mm i cukier rano 85. 4 mm to tylko przez internet moge zamowic. Co ile zmieniacie te igly? Po kazdej iniekcji jak radzi producent? Tutaj w szpitalu zmieniaja dopiero jak sie skonczy ampulka. Wiecie jak oni licza tu tygodnie ciazy, licza skonczone tygodnie ciazy, dlatego jak u tamtego lekarza u ktorego wyszedl mu 10 centyl to oni przeliczyli jego dane na 6sty. On policzyl mi 30 tc co bylo do przodu bo to byl 29 tc i 5 dzien, a oni szacowali to do 31 wszego, dlatego po tygodniu spadlam do 2 centyla. A mieli go nie mierzyc po tygodniu bo to niemiarodajne. Tak mnie tu nastraszyli ze boje sie wykonac krok w tyl lub w przod, ale chyba trzeba bylo sie wypisac pojsc na usg ponownie i ewentualnie po nowe skierowanie do szpitala.
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Bede generalizowac bo nie mowie tego na podstawie innych ludzi gdzieś tam swiecie a wsrod swoich najbliższych którzy mieli wybor miedzy kredytem Chf a Pln i woleli deugi bo raz ze rata niższa to większa suma. Jarali sie tym i wywzszali.. Dopiero jak sie zrobił boom i frank skoczył zaczal sie płacz. Pozatym każdy kto wzial obcą walute mial w swojej głowie świadomość ryzyka.. Nie zawsze moze byc kolorowo.. Banki przeciez nie ukrywaly tego przed swoimi klientami.. Jesli nie miałaś wyboru to jestes w innej sytuacji ale mnostwo ludzi mialo wybor i nie mogę powiedzieć zeby to byly super zamozne lub dobrze zarabiające osoby a mogly wziąć kredyt zlotowkowy ale nie.. Bo byl mniejszy woleli większy skoro rata nizsza.. Jestem absolutnie za tym by frankowicze teraz radzili sobie sami.. Ja mam kredyt w pln i moje raty nie sa stałe takze.. Nikt mi do niego nie doplaca.. Dlaczego ja mam doplacac innym?
ja nie płaczę, że mam CHF...ale nie wszystko wygląda tak jak nam się wydaje... jest też inna strona medalu, którą przedstawiłam w swojej wypowiedzi.. ja nie miałam wtedy wyboru i prosze mnie nie wciągać na listę "cwaniaczków"Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Fasolka jesli M ma opryszczke aktywna na ustach to nie powinien calowac dziecka. Kontakt ze sluzowka malucha moze i u niego wywolac wirusa a jak wiemy zarazasz sie raz i masz całe zycie.
Co do czopa Mistelli to faktycznie nie jechalabym na IP. On moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem ale teraz zakaz seksu i ladowania czegokolwiek dopochwowo. Ja do swojego gina jedynie dzwonilam ze odszedł czop. Tyle ze jeszcze tej samej nocy skurczy dostalam.. A moja bratowa miala 2 tyg od odejscia czopa i caly ten czas saczyly sie jej wody ale ze wzgledu na wody i lekkie skurcze w 35tc polozyli ja do szpitala. Ladnie zatrzymali wszystko a później wywolywali.
czyli jak nie ma to może całować? czy to jest tak jak np z ospa? można zarazić innych zanim pojawią się u nas objawy?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka mam wrazenie ze czytasz co chcesz i tak tez interpretujesz. Napisalam wyraznie ze nie pisze tego o kims w swiecie tylko o osobach ktore znam osobiscie.
Dorzucajac jeszcze ze jesli mialas taka sytuacje jak opisalas to jestes w innej sytuacji niz ta opisana przeze mnie.
Wiec nie rozumiem skad to uniesienie.. -
Fasolka77 wrote:czyli jak nie ma to może całować? czy to jest tak jak np z ospa? można zarazić innych zanim pojawią się u nas objawy?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Dla mnie zasada jest prosta: nie chce absolutnie żadnej pomocy ze strony państwa, żadnych obietnic. Powinni tylko obniżyć podatki a jeżeli chodzi o dzieci to dać ulgi. I wtedy wszystkim zyloby się lepiej. To samo że składkami. Dużo bym dała żeby dostawa cała wypłatę i samodzielnie sobie składać na emeryturę. Bo teraz nie mam na co liczyć
i zlikwidować w końcu KRUS!!!!Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny