Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczkajedziesz dzisiaj do profesorka prawda?
Chciałabym usłyszeć, że wszystko ok i wrócić do domu, ale jak zawsze jadę spakowanamalutka_mycha, Karollinax26, Fasolka77, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Tak Kasiu, na 17 mam ktg i później wizyta. Trochę się boję, bo wyczuwam tak nisko główkę - nie na linii włosów tylko niżej, czuję, że jak się rusza to wypycha mi kość łonową. No i też od kilku dni mam takie 10 sekundowe bóle, że jak idę do łazienki to kroku nie mogę zrobić - ból kości łonowej jakby ktoś ją łamał - ale to chyba akurat może być spojenie.
Chciałabym usłyszeć, że wszystko ok i wrócić do domu, ale jak zawsze jadę spakowana
Trzymam kciuki! Daj znać!Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Tak Kasiu, na 17 mam ktg i później wizyta. Trochę się boję, bo wyczuwam tak nisko główkę - nie na linii włosów tylko niżej, czuję, że jak się rusza to wypycha mi kość łonową. No i też od kilku dni mam takie 10 sekundowe bóle, że jak idę do łazienki to kroku nie mogę zrobić - ból kości łonowej jakby ktoś ją łamał - ale to chyba akurat może być spojenie.
Chciałabym usłyszeć, że wszystko ok i wrócić do domu, ale jak zawsze jadę spakowana
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Tak sobie wlasnie mysle, czy na moj ostatni dzien w pracy nie zamowic babeczek dla wszystkich na poczestunek - bylyby z niebieskim kremem i napisem 'It's a boy!' - co myslicie? Chyba byloby milo tak na pozeganie
Czy Wy przynosilyscie cos do pracy w Wasz ostatni dzien?martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Tak sobie wlasnie mysle, czy na moj ostatni dzien w pracy nie zamowic babeczek dla wszystkich na poczestunek - bylyby z niebieskim kremem i napisem 'It's a boy!' - co myslicie? Chyba byloby milo tak na pozeganie
Czy Wy przynosilyscie cos do pracy w Wasz ostatni dzien?chce_byc_mama lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Tak Kasiu, na 17 mam ktg i później wizyta. Trochę się boję, bo wyczuwam tak nisko główkę - nie na linii włosów tylko niżej, czuję, że jak się rusza to wypycha mi kość łonową. No i też od kilku dni mam takie 10 sekundowe bóle, że jak idę do łazienki to kroku nie mogę zrobić - ból kości łonowej jakby ktoś ją łamał - ale to chyba akurat może być spojenie.
będzie dobrze WIEWIÓR!Wiewióreczka, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ooo! muszę kupić gazetę! taką codzienną?
No taka szara zwykla, ale jak masz bardzo przypalone to ja polecam kupic sztyft do czyszczenia zelazka. Wyglada jak bialy klej w sztyfcie. Moja mama zawsze go uzywala - smarujesz nim po goracym zelazku i wszystko pieknie schodziFasolka77 lubi tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Tak sobie wlasnie mysle, czy na moj ostatni dzien w pracy nie zamowic babeczek dla wszystkich na poczestunek - bylyby z niebieskim kremem i napisem 'It's a boy!' - co myslicie? Chyba byloby milo tak na pozeganie
Czy Wy przynosilyscie cos do pracy w Wasz ostatni dzien?
świetny pomysł!ja nic nie niosłam bo poszłam na L4 od września ale nikomu nie mówiłam dlaczego bo nie wiedziałam po 2 poronieniach jak się sprawy potoczą
Fasolka77
-
Dzięki, dam znać na pewno
Chce-byc-mama, u mnie jest tradycja przynoszenia słodkiego tylko jako wkupne do pracy plus odejście/przeniesienie do innego działu. Plus imieniny.
Ale myślę, że to fajny pomysł jak masz zgrany zespół i super ludziTylko nie wiem czy nadzienie brałabym niebieskie, mi się zawsze kojarzy ze sztucznym barwnikiem i nie jem takich kolorowych jak ktoś przynosi - sam napis też byłby ok.
Ale że jak to dyr ma męża?To dozwolone?
-
Fasolka77 wrote:Z tym fotelem to sprawdź sama czy dasz radę wstać z dzieckiem
bo ja nie to utkniesz aż mąż wróci z pracy
Ale w przypadku fotela bujanego rzeczywiście może być trudniej z niego wstać.Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Wiewióreczka wrote:Dzięki, dam znać na pewno
Chce-byc-mama, u mnie jest tradycja przynoszenia słodkiego tylko jako wkupne do pracy plus odejście/przeniesienie do innego działu. Plus imieniny.
Ale myślę, że to fajny pomysł jak masz zgrany zespół i super ludziTylko nie wiem czy nadzienie brałabym niebieskie, mi się zawsze kojarzy ze sztucznym barwnikiem i nie jem takich kolorowych jak ktoś przynosi - sam napis też byłby ok.
Ale że jak to dyr ma męża?To dozwolone?
U mnie wszyscy lubia slodycze - zawse ktos cos przynosi a im wiecej cukru i chemii tym lepiejMysle, ze je zamowie
A co do tego meza to ja nie wiem gdzie oni ten slub brali, ale widocznie dozwolone:) Oboje maja dwuczlonowe nazwiska wiec przejeli je od siebie nawzajem. Bylam zdziwiona bo nawet nie domyslalam sie, ze woli mezczyzn, a tu okazuje sie, ze ma meza i to jakie ciacho!opalony, wystylizowany fryzjer jak ta lala
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny