Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:No wiem właśnie, ze punkt widzenia.... Ciężko mi się wczuć w Twoja sytuację, na prawdę
Jedyne co pamiętam jak urodziłam średniego z tą waga 4,5 to polozna mi powiedziała że po cc nie wolno mi dźwigać takiego dziecks i żebym ja wolała do podnoszenia przy karmieniu... Ani razu nie zawołałam...tylko wyszła za drzwi już poleciałam do tego koszyka.. A w domu przepraszam to kto za mnie będzie nosił?? Mimo że oczywiście to było bardzo miłe co powiedziała.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Majówki,jeśli czytacie to wygląda na to,że koleżanka Wam wróciła na forum..
Tym razem nie ma syna,tylko córkę
Trzymajcie się tam
że się Wam jeszcze chcedajcież już tej Blue spokój
chce_byc_mama, mysla.nieskalana, Tunia76, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:że się Wam jeszcze chce
dajcież już tej Blue spokój
W sensie dziewczyne ,która jest położną i mega dużo się dowiaduję mądrych rzeczy z tego co pisze
A że tamta się znów szwęda to co zrobię?Fasolka77, KarmeLoVe, ago91 lubią tę wiadomość
-
Mistella wrote:No właśnie nie wiem Mama36, trochę się zszokowałam tym i mówię - ale jak to , przecież to już zaraz? A ona się śmiała i mówi ze przy drugim porodzie nikt już nie będzie zatrzymywał akcji jelsi cokolwiek zacznie się dziać w dniu ukończenia 36 tygodnia ciąży
I ze dobrze być gotowym na ewentualny poród wlansie w tym okresie od ukończonego 36 tc -
nick nieaktualny