Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo prostu jak wrzucę zdjęcie małego to będziemy liczyć faldki tak jak shar pei ma hihi.malutka_mycha wrote:No wiem właśnie, ze punkt widzenia.... Ciężko mi się wczuć w Twoja sytuację, na prawdę

Jedyne co pamiętam jak urodziłam średniego z tą waga 4,5 to polozna mi powiedziała że po cc nie wolno mi dźwigać takiego dziecks i żebym ja wolała do podnoszenia przy karmieniu... Ani razu nie zawołałam...tylko wyszła za drzwi już poleciałam do tego koszyka.. A w domu przepraszam to kto za mnie będzie nosił?? Mimo że oczywiście to było bardzo miłe co powiedziała.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Majówki,jeśli czytacie to wygląda na to,że koleżanka Wam wróciła na forum..
Tym razem nie ma syna,tylko córkę
Trzymajcie się tam 
że się Wam jeszcze chce
dajcież już tej Blue spokój
chce_byc_mama, mysla.nieskalana, Tunia76, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale to nie specjalnie,ja czytam majówki bo tam mają superPuszkaFasolka77 wrote:że się Wam jeszcze chce
dajcież już tej Blue spokój 
W sensie dziewczyne ,która jest położną i mega dużo się dowiaduję mądrych rzeczy z tego co pisze 
A że tamta się znów szwęda to co zrobię?
Fasolka77, KarmeLoVe, ago91 lubią tę wiadomość

-
a jakie ma znaczenie czy 2 czy 1? nie rozumiem tego, przecież dziecko nie zaleznie które to powinno byc w brzuchu tyle samo.Mistella wrote:No właśnie nie wiem Mama36, trochę się zszokowałam tym i mówię - ale jak to , przecież to już zaraz? A ona się śmiała i mówi ze przy drugim porodzie nikt już nie będzie zatrzymywał akcji jelsi cokolwiek zacznie się dziać w dniu ukończenia 36 tygodnia ciąży
I ze dobrze być gotowym na ewentualny poród wlansie w tym okresie od ukończonego 36 tc -
nick nieaktualny

muszę dopakowac wodę do torby hehe

[