Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Ja mam ten taki uszak z IKEA i też się zastanawiałam czy będzie łatwo wstać z dzieckiem, bo takie ma siedzenie lekko do tyłu pochylone. Swoją drogą bardzo wygodne i na pewno do karmienia będzie super.
Ale w przypadku fotela bujanego rzeczywiście może być trudniej z niego wstać.
Bardzo podoba mi sie ten z IKEI, ale ja go niestety nie wcisne. Nie robimy pokoiku dla malucha tylko kacik u nas w sypialni i po wstawieniu lozeczka i komody zostalo bardzo malo miejsca, a znalazlam wlasnie taki maly bujany, ktory wejdzie mi tam akurat.
Ten z Ikei bardzo wygodnyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 12:11
-
chce_byc_mama wrote:Tak sobie wlasnie mysle, czy na moj ostatni dzien w pracy nie zamowic babeczek dla wszystkich na poczestunek - bylyby z niebieskim kremem i napisem 'It's a boy!' - co myslicie? Chyba byloby milo tak na pozeganie
Czy Wy przynosilyscie cos do pracy w Wasz ostatni dzien?
Ja nie przynosiłam, ale my się spotykamy po pracy na wyjścia na przykład na piwo i teraz też mnie zawsze powiadamiają że będzie takie wyjście i chodzę się z nimi zobaczyć, przy okazji testuję różne drinki bezalkoholowe
A jak się mała urodzi i już będzie ciepła wiosna to się przejadę pod biuro z wózkiem na spacer przedstawić im córeczkę
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
chce_byc_mama wrote:Bardzo podoba mi sie ten z IKEI, ale ja go niestety nie wcisne. Nie robimy pokoiku dla malucha tylko kacik u nas w sypialni i po wstawieniu lozeczka i komody zostalo bardzo malo miejsca, a znalazlam wlasnie taki mialy bujany, ktory wejdzie mi tak akurat.
Ten z Ikei bardzo wygodny
-
Basia tez chcialam ten uszak i bylam na niego zdecydowana.....ale jak usiadlam w IKEA to mnie maz musial wyciagac z niego a to jeszcze bez dziecka na rekach....wiec ze smutkiem ale zrezygnowalam i kupilam taki fotel muszelka...czy jak sie to nazywa TULLSTA ....tez wygodny i latwo sie z niego wstaje no i mniejszy wiec sie do sypialni bez problemu zmiesci......
-
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:Tak obserwowałam..rozwiała moje wątpliwości dodając tą charakterystyczną "buźkę" z oczami
Ma tylko 10 letnią córkę tym razem
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ja musze nadrobić, bo widzę że ciekawe
malujecie włosy? Jedyna dziewczyna która może mi pomalować włosy tutaj, która w miarę nie spieprzy, nie chce mi rozjaśnić, mimo że sama rozjasnilam już, po wysyłała mi to. http://ekotropiciel.pl/styl-zycia/eko-zdrowie/item/368-farbujesz-wlosy-uwazaj
No i screen
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Ja musze nadrobić, bo widzę że ciekawe
malujecie włosy? Jedyna dziewczyna która może mi pomalować włosy tutaj, która w miarę nie spieprzy, nie chce mi rozjaśnić, mimo że sama rozjasnilam już, po wysyłała mi to. http://ekotropiciel.pl/styl-zycia/eko-zdrowie/item/368-farbujesz-wlosy-uwazaj
No i screen ale cholera, worek pokutny na łeb i wyglądać jak paszczur? Nawet w sklepie fryzjerskim, w którym siedzą fryzjerki, powiedziały, że nawet amoniak ok byleby nie dotykał skóry głowy, a też żeby bezpośrednio nie wdychac. Ja przesadzam czy ona?
Powiedziałam jej ze jak mi nalozy przecież na włosy, nie na skórę, a wfychac nie będę bo mam maseczkęi otwarte okno też mogę mieć... I że jak wychodzę na dwór to więcej bakterii z powietrza przyjmę niz z tego amoniaku przez godzinę na głowie. Weźcie albo mi coś powiedzcie albo nie wiem, wysyła mi, że rak może wyjść później, bla bla. No wykryto u niej coś na szyjce i teraz panikuje że wsyztskim, miała pobierana biopsje, ale czy nie aż za bardzo przesadza?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
stresant wrote:Basia tez chcialam ten uszak i bylam na niego zdecydowana.....ale jak usiadlam w IKEA to mnie maz musial wyciagac z niego a to jeszcze bez dziecka na rekach....wiec ze smutkiem ale zrezygnowalam i kupilam taki fotel muszelka...czy jak sie to nazywa TULLSTA ....tez wygodny i latwo sie z niego wstaje no i mniejszy wiec sie do sypialni bez problemu zmiesci......
Ten który masz też fajny, wygląda na wygodny.
Mi się tamten uszak od dawna marzył i do tego w ulubionym żółtym kolorze. No i mamstresant lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Ja musze nadrobić, bo widzę że ciekawe
No i screen ale cholera, worek pokutny na łeb i wyglądać jak paszczur? Nawet w sklepie fryzjerskim, w którym siedzą fryzjerki, powiedziały, że nawet amoniak ok byleby nie dotykał skóry głowy, a też żeby bezpośrednio nie wdychac. Ja przesadzam czy ona?
Powiedziałam jej ze jak mi nalozy przecież na włosy, nie na skórę, a wfychac nie będę bo mam maseczkęi otwarte okno też mogę mieć... I że jak wychodzę na dwór to więcej bakterii z powietrza przyjmę niz z tego amoniaku przez godzinę na głowie. Weźcie albo mi coś powiedzcie albo nie wiem, wysyła mi, że rak może wyjść później, bla bla. No wykryto u niej coś na szyjce i teraz panikuje że wsyztskim, miała pobierana biopsje, ale czy nie aż za bardzo przesadza?
-
Ja normalnie farbuje włosy zwykłymi farbami z drogerii. Nie dajmy się też zwariować.
Nie dość,że będę wyglądać jak wieloryb to jeszcze z siwym odrostem?? Oł noł!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 12:37
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Ja musze nadrobić, bo widzę że ciekawe
Ja tam farbuje. Umowie sie jeszcze w marcu zeby zrobic wlosy bo potem to pewnie nie bedzie kiedy.
Ale przynam, ze gdy chcialam farbowac w 12 tygodniu ciazy to moja fryzjerka tez mi odmowila. Powiedziala, ze decyzja nalezy do mnie, ale ona wolalaby na wszelki wypadek jeszcze troche poczekac zebym nie wdychala oparow w tak wczesnej ciazy. Tez wtedy rozjasnialam wlosy, ale finalnie przelozylysmy wizyte na 20 tydzien
-
Ja do pracy nic nie niosła ale na l4 szłam praktycznie na początku więc ciężko świętować w 8 tc. Jeszcze bym zapeszyla.
Laski jak to przelecialo, jeszcze przed chwilą się dygalam powiedzieć dyrce o ciąży a tu za chwilę poród. Ile stresu było czy ta mała fasolka da radę a teraz to wielki Babel który sie wciska gdzie możemysla.nieskalana, Fasolka77, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:63centyl to miodzio.. Ja mam. Jakiś 95 centyl:p
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
mysla.nieskalana wrote:Majówki,jeśli czytacie to wygląda na to,że koleżanka Wam wróciła na forum..
Tym razem nie ma syna,tylko córkę
Trzymajcie się tam
a jest tyle stron takich jak ta, czemu tam nie pójdzie
miałam napisać majowkom na majówkach, ale chyba mnie już nie lubią po sytuacji z samari
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Fasolka77 wrote:laski jak wyczyścić przypalone żelazko?
https://mediamarkt.pl/agd-male/srodek-do-konserwacji-metrox-sztyft-do-zelazek-30-gWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 12:47
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
nick nieaktualnyKarmeLoVe wrote:Ja się boję bo nasz mały w 27tc miał dosłownie 880g a to 10cemtyl, boję się że będzie maleńki.