Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:to dziwne, że nie pomaga
acard mial rozrzedzic krew zeby chociaz troszeczke przeplywalo
Karmelka
u nas sie bardzo duzy nacisk kladzie na wychowanie muzyczne dzieci, kazdy goral spiewa tanczy i gra na czyms ...moze dlatego tak jest...szkoly muzyczne sa 3 w okolicy i za darmoche.....na rok place w przeliczeniu 500zl to na miesiac 50zl wychodzi a lekacje maja 2 x w tygodniu po 1,5 h to wychodzi 8 zl za godzine......
syn juz 6 lat gra na skrzypcach, ale zadny Vivaldi z niego nie bedzieraczej Stradivarius :)narzeka ze nie chce chodzic...ale jeszcze 2 lata go potrzymam zeby skonczyl podstawowa szkole muzyczna i mial swiadectwo bo to zawsze sie w zyciu moze przydac nawet nie wiemy kiedy.....
cora 3 rokiem na pianinie .....Franka posle na skrzypce bo mi troje lezy na strychu wiec trzeba wykorzystac....mam nadzieje ze bedzie chetniej gral niz jego bratKarmelllka90, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Ja już po wizycie. W Koperniku dzisiaj pustki były (na patologii).
Dzidzia 2200g w 31+4, ale u nich zawsze wszystko większe. Do tego z USG to 32+4. Szyjki nie mierzyli. Wogole dzisiaj jakoś to robili szybko.
We wtorek mam swojego gina, więc luzik.
Następny Kopernik 25.03. -
Tunia76 wrote:Ja już po wizycie. W Koperniku dzisiaj pustki były (na patologii).
Dzidzia 2200g w 31+4, ale u nich zawsze wszystko większe. Do tego z USG to 32+4. Szyjki nie mierzyli. Wogole dzisiaj jakoś to robili szybko.
We wtorek mam swojego gina, więc luzik.
Następny Kopernik 25.03.
fajnie Tunia, ale pannica Ci rosnie waga sporajestem ciekawa ile ten moj ma ...wszystkie Wasze dzieciaczku juz przez 2 kilo maja.......
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja mam 11 marca. Kto ci robił USG? Mi tam szyjki w ogóle nie badają może i dobrze bo takie widowisko
dziwnie sie terminy pokrywaja...... lekarze chyba maja swoje ulubione dni
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Wiam sie z Wami w ten sloneczny poranek
Ale mialam dzisiaj stracha rano… Mialam jakas taka dziwna noc, ze bylo mi mega goraco i tak sie spocilam, ze rano bylam cala mokra. Wyobrazcie sobie - wstaje, dotykam sie miedzy nogami a tam MOKRO. Mysle - kuzwa wody mi odeszly!!!! Dopiero po chwili ogarnelam, ze po prostu sie spocilam jak swinka
Alez sie wystraszylam, musialam od razu isc pod prysznic.
Espoir - piekny pokoik! Super masz ten segment do przechowywania zabawek - badzo to praktyczne - po zabawie wystarczy wszystko powrzucac do tych 'szufladek' i juz jest porzadek. Super.
Wczoraj wspominalam Wam, ze robie teraz pewien projekt dla nowego dyrektora. Jako, ze bede z nim wspolpracowac przez najblizszy tydzien to postanowilam znalezc go na faacebooku i sprawdzic czym sie interesuje itd. Zawsze tak robie bo wtedy latwiej nawiazac jakis temat niezwiazany z praca;)
I wiecie co - on ma tam mnostwo zdjec ze swojego slubu, z podrozy i w usciskach ze...swoim mezemAle mnie zaskoczyl, tego sie nie spodziewalam
Milego dnia wszystkimFasolka77, stresant, Wiewióreczka, KarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a nie mówiłam!!!!
super Daffi!!! Dzieciaki też miewają czasem gorsze dni a potem dają czadu ze zdwojoną siłą!
ale oczywiście należy wszystko sprawdzić a nie czekać aż się rozrusza!
ja zauważyłam, że jak idę na spacer to muszę rękami brzuch czasem podtrzymywać
jaką komodę zamówiłaś?
taka mi potrzebna na same ciuszki dla dziecka. Mam nadzieje ze sie pomieszcze bo zaczynam sie martwic.
musze isc do sasiadki spytac czy potrzebuje strych bo jej pranie wisi a ja go nie dotkne i nie zdejme;p a ze 3 razy bym musiala uwiesic caly strych w ubrankach zeby sie oprac w calosci i nie chce byc dla nikogo problemem.Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a najwięcej bakterii jest w tych darmowych orzeszkach etc na barach w knajpach
zwłaszcza tych e-coli... smacznego
Fujjj wyobrazcie sobie faceta, ktory idzie za potrzeba do toalety - oczywiscie dotyka wszystkich klamek, trzyma swojego siusiaka, potem nie umyje rak i siege po te orzeszki brrrrrr
-
stresant wrote:fajnie Tunia, ale pannica Ci rosnie waga spora
jestem ciekawa ile ten moj ma ...wszystkie Wasze dzieciaczku juz przez 2 kilo maja.......
Stresant nie wszystkie... mój w tym samym czasie co Tunia miał 1,6 kg
guru na razie milczy.. może walczy...i jednak jutro mnie przyjmie
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:https://allegro.pl/oferta/nowoczesna-komoda-140cm-szafka-8-szuflad-sonoma-pl-7625062014?utm_source=notification&utm_medium=buyerBuyNow&utm_campaign=transaction-notifications:buyerBuyNow&snapshot=MjAxOS0wMi0yM1QxMDoxMzo0Mi40OTZaO2J1eWVyO2I0OTMzYTAyNjMzZTExYzMwNDZlY2I2NDNiNTUxYWJiMWQ2MDcyZDI5MDJjMzExYjY5ZGI3MmU5YTA3ZjJmNzk%3D
taka mi potrzebna na same ciuszki dla dziecka. Mam nadzieje ze sie pomieszcze bo zaczynam sie martwic.
musze isc do sasiadki spytac czy potrzebuje strych bo jej pranie wisi a ja go nie dotkne i nie zdejme;p a ze 3 razy bym musiala uwiesic caly strych w ubrankach zeby sie oprac w calosci i nie chce byc dla nikogo problemem.
fajna! mam podobną z IKEA... 5 szuflad... a ta jest lepsza i pojemniejsza... i tańszaszkoda, że wcześniej nie wiedziałam
widzę,że też mają białe... lipa...
Fasolka77
-
A my się witamy z człowiekiem-czkawką!
Espoir,czadowy pokój!
Basiaaaa...aaaa,już tak bliskooo...
Karmelka,kuruj się czosnkami i imbirami.Mnie zawsze pomaga : woda ze startym imbirem (pół na pół wrzątek i zimna) plus wyciśnięta cytryna i miód.Pije takich mikstur ze 3 dziennie. Do tego zjadam kanapki z masłem ,czosnkiem i natką pietruszki.Na mnie naprawdę działa.
Daffi,to proszę nas już nie straszyć więcej!
Ja dziś nie mam żadnych planów,jedynie pójść na pocztę bo paczka z bonprixu czeka.Zamówiłam sobie kurtkę przejściową,pewnie będzie za duża jak zwykle,no ale..najwyżej będę odsyłać.
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
U mnie w 32+0 miał 1700 g. Jutro wizyta zobaczymy ile teraz waży
stresant, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
chce_byc_mama wrote:Fujjj wyobrazcie sobie faceta, ktory idzie za potrzeba do toalety - oczywiscie dotyka wszystkich klamek, trzyma swojego siusiaka, potem nie umyje rak i siege po te orzeszki brrrrrr
no tak to właśnie wygląda i są na to badania amerykańskich naukowców
https://natemat.pl/105941,nie-jedz-orzeszkow-z-baru-ani-z-bazaruFasolka77
-
DorotaAnna wrote:U mnie w 32+0 miał 1700 g. Jutro wizyta zobaczymy ile teraz waży
szyje piore i prasuje naraz.........przed niczym dobrym.....Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:fajna! mam podobną z IKEA... 5 szuflad... a ta jest lepsza i pojemniejsza... i tańsza
szkoda, że wcześniej nie wiedziałam
widzę,że też mają białe... lipa...
tzreba bylo pytac o komode wczesniej ja ją juz dawno mialam upatrzona. a tez nie jest to mebel do zabawy wiec za te pieniadze troche posluzy. -
mysla.nieskalana wrote:A my się witamy z człowiekiem-czkawką!
Espoir,czadowy pokój!
Basiaaaa...aaaa,już tak bliskooo...
Karmelka,kuruj się czosnkami i imbirami.Mnie zawsze pomaga : woda ze startym imbirem (pół na pół wrzątek i zimna) plus wyciśnięta cytryna i miód.Pije takich mikstur ze 3 dziennie. Do tego zjadam kanapki z masłem ,czosnkiem i natką pietruszki.Na mnie naprawdę działa.
Daffi,to proszę nas już nie straszyć więcej!
Ja dziś nie mam żadnych planów,jedynie pójść na pocztę bo paczka z bonprixu czeka.Zamówiłam sobie kurtkę przejściową,pewnie będzie za duża jak zwykle,no ale..najwyżej będę odsyłać.
zasluzylam na klapsa kolejny raz w ciagu hmm 2 tyg?mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
-
Oo znowu straszycie że za chwilę rodzimy
Ale ja w sumie już bym mogła gdyby ciąża była na tyle zaawansowana. Chyba wszystko mam i już mi się ten czas dluzy.
Ja dziś załatwiam jednego kota - tzn zaszczepilam. Zwierzaki też trzeba na przyjście dziecka przyszykowacFasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:no ja szukalam duzo szufladowej... mam w domu podobna na 4 szuflady wiec wiem mniej wiecej jak wymiarowo wypada. ja biore ten kolor bo wszystko mam w tym kolorze wiec nie robie juz misz masz.. ale jesli kiedys bede wymieniac mebelki to na wysoki polysk to biel lub lekka szarośc.
tzreba bylo pytac o komode wczesniej ja ją juz dawno mialam upatrzona. a tez nie jest to mebel do zabawy wiec za te pieniadze troche posluzy.
no trudnonajwyżej dokupimy drugą... ale na razie miejsca jest ok, mam jeszcze półkę pod przewijakiem. Ja mam kącik dla dziecka biały
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:no trudno
najwyżej dokupimy drugą... ale na razie miejsca jest ok, mam jeszcze półkę pod przewijakiem. Ja mam kącik dla dziecka biały
ja mam cale lozko sypialniane Julki wypchane ubrankami w pojemniku na poscieldo tego w szafie torby serio zaczynam sie bac ze te 8 szuflad mi braknie.