Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEspoir pięknie!!! Widać że pokoik jest bardzo duży ! Czekam na fotki pokoiku Wojtusia...
Daffi ja tak mam jak pójdę na spacer nie raz, że dobrze się czuje więc idę aż tu nagle się okazuje ze przeliczyłam swoje możliwości i muszę koniecznie siąść. Bo nie jestem w stanie wrócić chyba że z twarzą w chodniku -
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka zdrowego czlowiek brzuch boli od kaszlu a co dopiero zaciazonego......
duzo czytalam na temat przeziebien w ciazy bo tez mialam schize, ale wierz mi ze przeziebienie wplywa na nas...my sie gorzej czujemy stekamy kichamy itp. ale dziecko nie odczuwa tego w jakis drastyczny sposob... -
Karmelllka90 wrote:I to nie jest tak, że ja jestem sterylna. Absolutnie nie, mam takie swoje zasady co do bakterii nie użyje gabki, czy nie dotknę twarzy ręką która wcZesniej dotykała rurki w MPK czy w szpitalu.
A jeśli chodzi o przychodnie to boje się tej grypy. Wczoraj przepłakałam cały wieczór z bezsilności. Nie chodzi tu o mnie tylko malutka. Nie dość że cała ciążę mam to crp podwyższone jej tętno pewnie od niego jest takie wyższe to jeszcze teraz jej funduje jakies chorobsko.
Dzisiaj gardło nie boli już mam brzydki kaszel który się odrywa to chyba końcówka ?
Z tym że boli mnie brzuchtak ostro i myślę że od kaszlu ale wiecie myśli że łożysko już są. No ale przecież bol byłby chyba ciągły ?
Bardziej mi to wygląda na nadciagniete więzadła od kaszlu -
nick nieaktualnyAle pomińmy już te paskudne chorobska przeziębienia i czyhające na nas bakterie. Dzisiaj od rana już buszuje po necie więc na pewno czuję się lepiej.
Który kolor to jaskolek, wrzos czy róż? Ja jestem za różem bardziej ale mąż mówi że tyle tego różu wszędzie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42cff3cb9b12.jpg -
nick nieaktualnySzonka wrote:Ja kaszle ostro juz 3 tydzien. bylam z tym u 2 lekarzy i powiedzieli mi że kaszel w żaden sposob nie zagraza dziecku. Jedyne co jest niebezpieczne przy przeziębienie to goraczka.
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Jeju jaki mega extra pokój!! Jako mama dwóch a zaraz trzech synów jestem zachwycona! A skąd ten kosz na kółkach, taka skrzynia???
moi rodzice dla wszystkich wnuków kupują i muszę powiedzieć, że dużo tych większych zabawek się mieści...martusiawp, Mama36, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMistella wrote:Karmelka roz, moja córka ma z tego uszyta pościel do przedszkola a młodsza brzuszkowa ma rozek kokon i rogal ten wzór , jest śliczny
i chce jeszcze taki komplecik z podusia. Mam dwa komplety z minky to jeden wezmę z wafelkiem. Bo mam też sam komplet wafelkowy
-
Karmelka masz tak dużo tych rzeczy i jeszcze zamawiasz
Gdzie ci się to wszystko mieści?
Ja to ostrożnie kupuję wyprawkowe rzeczy żeby potem nie było że mam za dużo, wolę potem dokupić w razie potrzeby.
Pochwal się jak już przyjdzie zamówienie.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Ona mieszka tak blisko ciebie? Lubię ją bo jest naturalną, i chroni swoją prywatność.
siostre Ewy - Magdalenke mialam w przedszkolu, teraz juz do 7 klasy chodzi pannica...i faktycznie bardzo chronia swoja prywatnosc.....pamietam jak dzis pare lat temu jechalam do pracy do przedszkola w Wedryni i widzialam rozwalone auto jak po pijaku...wracala z oblewania matury, ale afera wtedy z tego byla..... Leszek Wronka i Halina tez niedaleko maja rodzinne domy ale to w Grodku to tak ze 20 km moze....
Kolejny chlopak od nas Albert Černy bedzie reprezentowal czeska eurowizje w przyszlym roku ..
cos tu musi byc w powietrzu, ze tyle dobrych glosow sie tu rodzimysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Karmelka masz tak dużo tych rzeczy i jeszcze zamawiasz
Gdzie ci się to wszystko mieści?
Ja to ostrożnie kupuję wyprawkowe rzeczy żeby potem nie było że mam za dużo, wolę potem dokupić w razie potrzeby.
Pochwal się jak już przyjdzie zamówienie.i bambusowy kosz Mojżesza ale to zobaczę czy w marcu czy na początku kwietnia. I jeszcze takie duperelki zapomniałam np o woreczkach na pokarm nie wiem czy będą potrzebne ale gdyby się okazało że mam pokarm wyrzucić byłoby mi szkoda
B_002 lubi tę wiadomość