Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzonka wrote:Właśnie wyszłam z USG i już zaczynam się bać mały waży 3300g i raczej malutki nie będzie. Nie wiem, ktory to centyl, ale z wagi wyszlo 37tc2d. U mnie wszystkie ciąze byly po terminie wiec przez najblizszy miesiac moze jeszcze urosnac. W ostatni miesiąc urósł 1800g. Szok.
-
Kasiulka, dobrze że się odezwałaś, niepokoiłam się, wszystko będzie dobrze! Tulę! :*
Menka, czyli jesteś najbliżej mnie ?ja też Mazury!
Wróciłam od dentysty, wyczyściła mi trochę kanały ale powiedziała że nie będzie go teraz zamykać, bo trzeba jeszcze nad nim trochę popracować, więc lepiej to będzie zrobić jak urodzę. Włożyła mi tymczasowe wypełnienie, nic nie wzięła za wizytę.Kasiulka90, Menka888, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Wiewióreczka, martusiawp, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:dzis skonczylam z szyciem
mam 2 kocyki hand madeKarmelka zolty by Ci do wozka pasowal
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31836123c88c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64ddf5e35bb4.jpgstresant lubi tę wiadomość
-
Do szkoly rano dzwonilam dyra mila az w dupie szczypalo powiedziala ze sie ta sprawa osobiscie zajmie...popoludniu jak odbieralam core ze swietlicy to osobiscie zwrzeszczalam 2 chlopakow z tej szajki
Karolinka ja tez mam ten zab otwarty juz pol roku... czeka az urodze potem czyszczenie wypelnianie kanalow i rtg....narazie 100 mie kosztowal a jeszcze z 50 zaplacemysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 mam nadzieję że sprawa się pomyślnie rozwiąże. Stresu ci bidulko nie potrzebne teraz :*
I patrz Karolcia lekarz lekarzowi nie równy. A przecież to gin najwięcej na tobie zarabia bo chodzisz na regularne wizytyKasiulka90, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co tak mówiłyscie o tym opadającym brzuchu że ciągle oglądam go w lusterku i wkręcam sobie, że mi też chyba opada. Ale potem patrzę i stwierdzam ze chyba jednak nie....za to zrobiło mi się takie coś hmm jak fitnessoww mamy mają brzuch ciążowy to im się linia mięśni z boku odcina. Macie takie coś? Bo ja mam a przecie ja mięśni nie mam chyba że te co się rozlazły :p
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Kasiulka90 mam nadzieję że sprawa się pomyślnie rozwiąże. Stresu ci bidulko nie potrzebne teraz :*
Dziękuję Wam Kochane za wsparcie :* Nawet nie miałam pomysłu, komu się wyżalićKarmelllka90, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy to mozliwe, że co roku jakiś zwrot miałam a w tym roku 1 zł? Mój mąż już stracił w zeszłym roku kasę z rozliczenia swojego pitu a nawet dopłacił bo źle wypełnił i obstawiam że teraz zrobił to z moim. A US się nie upomniał tylko jak to się mówi okradł męża
jakby się na swoją korzyść pomylił to by go jeszcze ukarało ale że się na ich stronę pomylił...
-
Karollinax26 wrote:Kasiulka, dobrze że się odezwałaś, niepokoiłam się, wszystko będzie dobrze! Tulę! :*
Menka, czyli jesteś najbliżej mnie ?ja też Mazury!
Czytam Was od dawna regularnie i wiem, że z Ełku jesteśod mojego rodzinnego miasta to tylko 60 km :*
Karollinax26 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Fasolka77 wrote:ja farbowałam w I trymestrze sama zanim się zorientowałam, że farba ze sklepu jest *ujowa... farbuję generalnie raz w miesiącu.... ale teraz już u fryzjera.
Czy Wy też macie zwiększony apetyt? normalnie dziś zjadłabym konia z kopytami!
upiekłam właśnie te "pączki" dla diabetyków... szału nie ma... wyszły raczej jak bułeczki niż pączki... zjadłam 2 z powidłem a do tego talerz zupy pomidorowej... ciekawe co mi powie mój glukometr....
Fasolka ja dziś mogłabym jeść cały czas!! Aż zjadłam croissanty choć ja nigdy nie jem takich rzeczy (ale zaraz był spacer wiec cukier nawet ok...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy to mozliwe, że co roku jakiś zwrot miałam a w tym roku 1 zł? Mój mąż już stracił w zeszłym roku kasę z rozliczenia swojego pitu a nawet dopłacił bo źle wypełnił i obstawiam że teraz zrobił to z moim. A US się nie upomniał tylko jak to się mówi okradł męża
jakby się na swoją korzyść pomylił to by go jeszcze ukarało ale że się na ich stronę pomylił...
Karmelka ja od kąd pracuje tylkon wyłącznie na umowę o prace to nie mam żadnego zwrotu z podatku. Jak jako studentka pracowałam na zlecenie to wtedy miałam, ale jak moim dochodem jest tylko uop to nic👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
A rozliczacie się razem czy osobno? Ja się na tym kompletnie nie znam nawet nie wiem jak to wypełnić, dobrze że męża poznałam zanim skończyłam 18 lat to on to zawsze za mnie robi👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
martusiawp wrote:Szonka a dzisiaj dobrze się czujesz? Nie miałaś skoków ciśnienia?
O to duży chłopak
Tunia super informacje po wizycie
Espoir śliczny pokój
Misiabella a jak z Twoją dieta cukrzycową w szpitalu? Karmią tak jak trzeba?
Menka witaj
Widzę że wiesz że u nas główny temat to jedzenie .
Ja poproszę chociaż zdjęcie tej bezy
Kasiulka trzymaj się.
Paula co do norm w ciąży nie wiem, ale słyszałam że wyniki mogą być poza norma i to ok.
Powiedz mi jakiego Ty masz szumisia? Chyba Dawałaś tutaj kiedyś linka. Jak byś mogła raz jeszcze:)
Lolka a gdzie Ty?
Na naszej grupie IUI była (bodajże) Badorka ? Nie wiesz ona już urodziła? Albo Kiara (dzieciątko miało mieć chore serduszko) ? Rzadko wchodze tam na wątek. Mogłam pominąć .Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Fasolka ja mierzylam sobie po 30,60 i 90 min od zjedzenia pomelo i u mnie nic nie wywala
Dziś na obiadek miałam fasolkę po bretońsku i smażoną kiełbasę - jak to jadłam to pomyślałam o moim mężu i tacie bo tylko oni takie połączenia jadają...ja nie bardzo a dziś wciągnąłam jakbym nigdy w życiu nie jadła
i jak cukier po fasolce? bo mnie fasolka nie służy... 2x się zdziwiłam i mówię tu o zupie fasolowej i o zielonej fasolceFasolka77