Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewiora ale 37 to juz za tydzien wedlug gina ? O kurde....
No super ze wszystko ok ale tak szybko .....
Fasolka swietne wiesci z wizyty ciesze sie z pepowina nie wiem co i jak....zapytaj jutro guru....a i kasuj mi zaraz ten cytat ze zdjeciamiWiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Fasolka to świetnie
widzisz dobrze lekarka mówiła żeby się nie stresować
A jak wizyta u guru, aktualna?
Mycha guru nic nie pisał więc chyba tak ale zadzwonię jutro potwierdzić, żebym na darmo nie jechałamalutka_mycha, stresant lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Menka888 wrote:Beza jeszcze się piecze, susza ja cała noc w piekarniku ale mogę pokazać zdjęcie z zeszłego tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4fbf4e28b8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81939347021f.jpg
Matko Bosko Częstochosko.....Wiewióreczka, Menka888 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelka, to zależy ile pracodawca odprowadzil składek społecznych i zdrowotnych - u mnie co roku jest inaczej.
Dochód z trzeciej kolumny PIT pomniejszasz o składki społeczne. To jest dochód do opodatkowania. Mnożysz x 18% i odejmujesz ulgę podatkową (kwotę wolną). Następnie odejmujesz składki zdrowotne i wychodzi podatek do zapłaty.
Mówię na przykładzie I progu podatkowego. Może weszlas w II próg i dlatego zwrotu nie ma. -
Wiewióreczka wrote:Wracam do domu!
Na początku się wystraszyłam, bo zapisał mi się mega skurcz na ktg - w skali od 0 do 100 miał 82...ale profesor powiedział, że taki pojedynczy nic nie znaczy. Wiecie co jest najlepsze? Że nic nie czułam. Lekko i bezboleśnie napiął mi brzuch, ogólnie nie zwrócilabym na to w ogóle uwagi, gdyby nie zapis.
Szyja trzyma, 3 cm
Szymon 2900 i wg tego to 36+0. Profesor twierdzi, że jak na takie chuchro jak ja, to bardzo duża waga.
No i wbił mi ćwieka, bo byłam już całkowicie nastawiona na CC u mojego gina w szpitalu za rogiem, a tu profesorek powiedział, że osobiście by robił cesarkę i zaraz po 37 tc.
No więc ten...żrę tortillę z Maka i wracamy
no to Wiewióra masz nie lada orzeszka do zgryzieniaWiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Stresant, nie tak na szczęście
Dziś mam 34+4, tylko pisałam, że waga wychodzi na 36+0, ale to nie ma znaczenia. CC chce mi zrobić jak skończę 37 tc, więc za trzy tygodnie.
aha no bo juz sie przestraszylam ze za tydzien rodziszWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Wiewiora ale 37 to juz za tydzien wedlug gina ? O kurde....
No super ze wszystko ok ale tak szybko .....
Fasolka swietne wiesci z wizyty ciesze sie z pepowina nie wiem co i jak....zapytaj jutro guru....a i kasuj mi zaraz ten cytat ze zdjeciami
się robi szefowostresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewióreczka no to super informacje. Kurde teraz nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu. Bo ze względu na tę macicę wybrałabym Poznań, bo jakoś wierzę w to, że trzeba umieć podejść do takiej problematycznej macicy. Wiewiórka wy będziecie jeszcze się starać o drugie dzieciątko?
No a tu też masz dobrego lekarza, dba o ciebie i szpital na miejscu.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Jak to? Ja też mam kredyt
Z ulgi odsetkowej mogą skorzystać podatnicy, którzy podlegają w Polsce nieograniczonemu obowiązkowi podatkowemu i w latach 2002-2006 zaciągnęli kredyt na zaspokojenie własnych potrzeb mieszkaniowychKarmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:a ja mam dzis nogi jak filary pod socjalizmem...normalnie tak napuchniete ze kostek nie widac od kolana do stopy sa rowne......
wiem ze w ciazy mozna puchna, ale to juz przesada za chwile mi sie rozstepy na nogach porobia ...
Stresant kontroluj Kochana pomiary ciśnienia! spuchnięte nogi mają z tym związekstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 i widzisz, a ty się już do szpitala kładłaś. Co do pępowiny rozumiem twój strach mi mama powiedziała że jak się urodziłam to lekarz powiedział że tak omotanego dziecka pępowina jeszcze nie widział. Co prawda byłam sina i dostałam w dupkę ale ja też byłam z zielonych wód płodowych. Dostałam 9 pkt odjęli mi za kolor ale poza tym wszystko super. Więc młody widać lubi biżuterię może jeszcze się faktycznie odplącze
Fasolka77 lubi tę wiadomość