Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam od mojej ginki... KTG ok, przepływy ok, wody płodowe ok... waży 1,8 kg więc w tygodniu przybrał 200 g
dobrze czułam, że rośnie bo brzuszek mam większy... z brzuszkiem też podgonił bo ma 266
poniżej wymiary - chyba jest lepiej
ale z czym mnie ginka wkurwiła... rozmawiałyśmy o szczepieniu i okazało się, że to świeża sprawa i mam być jej pierwszą pacjentką, która się ma zaszczepić.. mówię, ze to nie takie proste i lekarze wywalają oczy na wiadomość o szczepieniu w ciąży.. mówię, że szczepionki w hurtowniach nie ma ale jest w przychodni z tym, ze dla dzieci i że każą mi się z sanepidem kontaktować, mówię, że tam się nie mogłam dodzwonić... i moja ginka na to "no przecież jest Pani na zwolnieniu to może Pani podjechać"... ogólnie wyszło, ze sprawa jest świeża a ja mam przecierać szlaki... no super.. eksperyment.. ja dziękuję.. nie będe na sobie testować...Kasiulka90, Misiabella, Mama36, mysla.nieskalana, stresant, DorotaAnna, martusiawp, MamaAga85, estrella, AniaKJ lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Karolcia, słodzinko kochana :* Dziękuję Ci za pamięć o mnie :* Faktycznie tamta nocka była tragiczna. Zastanawiałam się czy jechać na IP, bo jeszcze nigdy nie miałam tak twardego i bolącego brzucha. Miałam wrażenie, że mi dziecko wyskoczy. Nie miałam siły wstać, ruszyć czymkolwiek, nawet się odezwać. Po tej nospie max przeszło, więc dziękuję Ci za odpowiedź :*
Nie odzywam się, bo mam trudne dni ostatnio... Dowiedziałam się o bardzo poważnej sprawie i próbuję przetrawić informację, a psychicznie jest ciężko. Czytam Was na bieżąco :*
Kasiulka niech moc będzie z Wami!!! Dacie radę!Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
martusiawp wrote:Szonka a dzisiaj dobrze się czujesz? Nie miałaś skoków ciśnienia?
O to duży chłopak
Tunia super informacje po wizycie
Espoir śliczny pokój
Misiabella a jak z Twoją dieta cukrzycową w szpitalu? Karmią tak jak trzeba?
Menka witaj
Widzę że wiesz że u nas główny temat to jedzenie .
Ja poproszę chociaż zdjęcie tej bezy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4fbf4e28b8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81939347021f.jpg
Tunia76, Wiewióreczka, Misiabella, mysla.nieskalana, Mama36, Lili90, DorotaAnna, Fasolka77, martusiawp, MamaAga85, estrella, B_002 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Mama36 wrote:Szonka dobrze ze zdrowy
Chodź nie powiem.. Ja też się boję takich wieści w poniedziałek na usg.
Basia.. Od kiedy brzuch mi opadł, a propo jedzenia.. Jem takie ilość że szok.a słodkie nie do opamiętania. A tak mało przytyłam ostatnio to teraz na koniec dowale.
No i nie oszukujmy się. Od słodkiego mały na pewno nie schudnie
Fasolka Faworyta mega!!
Jutro Żona
wizytujesz Mama18 w poniedziałek? Trzymam kciuki!ja dziś miałam meeeega apetyt... mam nadzieję, ze to jednodniowy wyskok... guru nie odwołał dziś wizyty więc pewnie mnie jutro przyjmie i jak powie, że jest ok to opierdolę 2 pączki na miejscu w cukierni po wizycie !
też byłam w szoku! zajebisty film a tak się niepozornie zapowiadał!malutka_mycha, stresant, Mama36 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Menka888 wrote:Beza jeszcze się piecze, susza ja cała noc w piekarniku ale mogę pokazać zdjęcie z zeszłego tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4fbf4e28b8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81939347021f.jpg -
stresant wrote:dzis skonczylam z szyciem
mam 2 kocyki hand madeKarmelka zolty by Ci do wozka pasowal
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31836123c88c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64ddf5e35bb4.jpg
masz zdrowie.. ja bym tym po 3 minutach była zmęczonaFasolka77
-
Wracam do domu!
Na początku się wystraszyłam, bo zapisał mi się mega skurcz na ktg - w skali od 0 do 100 miał 82...ale profesor powiedział, że taki pojedynczy nic nie znaczy. Wiecie co jest najlepsze? Że nic nie czułam. Lekko i bezboleśnie napiął mi brzuch, ogólnie nie zwrócilabym na to w ogóle uwagi, gdyby nie zapis.
Szyja trzyma, 3 cm
Szymon 2900 i wg tego to 36+0. Profesor twierdzi, że jak na takie chuchro jak ja, to bardzo duża waga.
No i wbił mi ćwieka, bo byłam już całkowicie nastawiona na CC u mojego gina w szpitalu za rogiem, a tu profesorek powiedział, że osobiście by robił cesarkę i zaraz po 37 tc.
No więc ten...żrę tortillę z Maka i wracamy
malutka_mycha, Kasiulka90, mysla.nieskalana, Mama36, Fasolka77, Karmelllka90, Karollinax26, martusiawp, Franka2104, Lolka30, Kasionek, MamaAga85, estrella, Anete, B_002, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Kasiulka, dobrze że się odezwałaś, niepokoiłam się, wszystko będzie dobrze! Tulę! :*
Menka, czyli jesteś najbliżej mnie ?ja też Mazury!
Wróciłam od dentysty, wyczyściła mi trochę kanały ale powiedziała że nie będzie go teraz zamykać, bo trzeba jeszcze nad nim trochę popracować, więc lepiej to będzie zrobić jak urodzę. Włożyła mi tymczasowe wypełnienie, nic nie wzięła za wizytę.
opowiedz tą historię u gina !niech się jej głupio zrobi!
Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny Młody jest owinięty 2x pępowiną.. ale w brzuszku chyba mu to nie zaszkodzi, co? ginka mówiła, że może się jeszcze odwinąć i że sama pępowina może się "ześlizgnąć"... nic mu się w brzuszku nie stanie z tą pępowinką?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Tunia, kazał przyjechać za 2 tygodnie i wtedy będą konkrety i już chyba chciałby zostawić mnie w szpitalu.
Stresant, piękne foty! Lubię Twój typ urody, mam podobną koleżankę
Fasolka, widzisz, niepotrzebny stres. Ciekawe co jutro doktorek powie.
Menka, ta beza jest z mascarpone? Uwieeeelbiam!Fasolka77, stresant lubią tę wiadomość
-
Fasolka panikarko! No widzisz,że wszysko się wyrównuje
Mój też miał ostatnio pępowine na szyi,lekarz mi wtedy powiedział,że nie ma si czym przejmować,a poza tym co drugie dziecko rodzi się owinięte pępowina.
Fiefióraaa!Same dobre wiadomościTeraz tylko dylemat kiedy i gdzie
Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny