Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:A jeszcze pytanie na szybko. Ja do rana z siku nie wytrzymam a jutro mam laboratorium.. Jak to teraz z tym moczen zrobić? O 2 na bank ide siusiu moze udałoby mi sie juz o 4 nie isc tylko o 6.. Moze tak być?
Daffi lubi tę wiadomość
-
Zdalam sobie sprawe wlasnie ze nie jadlam obiadu ani kolacji.. Jestem bez jedzenia o wodzie juz chyba z 9 godz i ze strachem zmierzylam sobie cukier.. A ru 96.. Ale powinnam teraz coś zjesc.. Do rana chyba zniknie co? Myslicir ze twarozek przed badaniami to dobry pomysl?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:35
-
Daffi wrote:A jeszcze pytanie na szybko. Ja do rana z siku nie wytrzymam a jutro mam laboratorium.. Jak to teraz z tym moczen zrobić? O 2 na bank ide siusiu moze udałoby mi sie juz o 4 nie isc tylko o 6.. Moze tak być?
Daffi lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Nawet jeśli wysikasz się o 6 rano i pójdziesz spać to twój kolejny mocz będzie tym porannym. Ja tak trzymałam o to nie zdrowe! Wyczytałam u mamy ginekolog jak to wygląda
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Malutka, mi jest meeeeega gorąco. Śpię pod poszewką samą. A przed ciążą było mi ciągle zimno.
Karmelka, wydaje mi się, że z bezpiecznym terminem 39 tc chodziło mu o to, że wtedy nie ma już na pewno żadnych objawów wcześniactwa, nie ma mowy o inkubatorach itp. Tak przynajmniej mi mój piękny gin ostatnio mówił, że w 37 tc potrafią wystąpić objawy późnego wcześniactwa, cokolwiek to znaczy.
No właśnie niby ciąża donoszona od 37+0 bo od 38+0 jesteśmy w terminie ale właśnie ja bym chciała nie wcześniej niż 38+0 że względu że zauważyłam że dużo maluszków ma problem albo z utrzymaniem ciepła albo ze ssaniem co pokazuje że jeszcze za wczesnie dla nich było.Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Aha czyli nawet o tej 4 tej jak sikne i pojde spac to po 6tej śmiało moge oddac do pojemniczka na badanie?
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Zdalam sobie sprawe wlasnie ze nie jadlam obiadu ani kolacji.. Jestem bez jedzenia o wodzie juz chyba z 9 godz i ze strachem zmierzylam sobie cukier.. A ru 96.. Ale powinnam teraz coś zjesc.. Do rana chyba zniknie co? Myslicir ze twarozek przed badaniami to dobry pomysl?
Daffi lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Zjedz spokojnie kolację. Robisz glukozę czy próby watrobowe? Przed glukoza 8h na czczo a przed próbami wątrobowymi 12
-
nick nieaktualnystresant wrote:Dziewczyny czy te skurcze przepowiadajace to takie bole okresowe?
Co jakis czas mnie tak wlasnie zaboli a po minucie przejdzie....
2 dzieci mam a nie wiem co to skurcze saale jaja
Zeby juz bylo jutro i wizyta ....
No wlasnie te BH nie bolą.. Bo te to mam. Już od jakiegoś czasu. Ale też się tymi. Okresowymi nie przejęłam bardzo. W końcu już chyba mogą się Pojawić -
Karmelllka90 wrote:Nawet jeśli wysikasz się o 6 rano i pójdziesz spać to twój kolejny mocz będzie tym porannym. Ja tak trzymałam o to nie zdrowe! Wyczytałam u mamy ginekolog jak to wygląda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Czyli skurcze które bolą jak na okres to te przepowiadajace? Bo ja na razie miałam tylko te spiecia bezbolesne
Te okresowe teoretycznie mogą być oznaczające akcje porodowa ale jak są regularne i naprawdę długo trwają -
nick nieaktualny
-
Co to znaczyly te duszności?
Męczy mnie od wczoraj. Taki brak tchu aż się serce telepie.
Kto pyta, nie błądzi, powiedzcie, Tantum Rosa... Saszetki, ale czy irygator też? Po. Porodzie się "plukac" od razu czy tylko podmywac roztworem?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
malutka_mycha wrote:Czyli skurcze które bolą jak na okres to te przepowiadajace? Bo ja na razie miałam tylko te spiecia bezbolesne
kilka razy mnie złapały takie dziwne ciary, które moz ei były skurczem, bo nigdy czegoś takiego nie czułam, ale... Kto wie
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Wiewiórka - to co, Ty będziesz pierwsza z dzidziusiem na rękach?
Już taaaaaaak blisko!Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
nick nieaktualny