Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polizylam sie do lozka spowrotem bo pomyslalam ze jestem niewyspana, ale nie moglam zasnac bo czulam spory glod, wiec pomyslalam zmierze cukier. Nie bylam umierajaca, ale zmeczona, bezsilna, glodna.
-
Paula 90 wrote:Dzięki Dziewczyny za troskę :-*
Tak, już jest lepiej. Będę musiała mieć to na uwadze i być przygotowana w razie czego z cukierkami chociaż.
Nie chce czytać internetu bo tam na pewno cuda napisali. Zarejestruje się jutro do diabetologa i z nim pogadam.
Ignas bryka, jest ok
daj koniecznie znać co diablo na toPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Wracam do domu!
Na początku się wystraszyłam, bo zapisał mi się mega skurcz na ktg - w skali od 0 do 100 miał 82...ale profesor powiedział, że taki pojedynczy nic nie znaczy. Wiecie co jest najlepsze? Że nic nie czułam. Lekko i bezboleśnie napiął mi brzuch, ogólnie nie zwrócilabym na to w ogóle uwagi, gdyby nie zapis.
Szyja trzyma, 3 cm
Szymon 2900 i wg tego to 36+0. Profesor twierdzi, że jak na takie chuchro jak ja, to bardzo duża waga.
No i wbił mi ćwieka, bo byłam już całkowicie nastawiona na CC u mojego gina w szpitalu za rogiem, a tu profesorek powiedział, że osobiście by robił cesarkę i zaraz po 37 tc.
No więc ten...żrę tortillę z Maka i wracamyWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Paula na pewno jest dobrze! Już ja zaczęłam czytać jak radzić sobie z kaszlem w ciąży i wpadłam w płacz bo pisali o porodzie przedwczesnym, odklejeniu lozyska i skracającej szyjce.
Teraz nasze maluchy potrzebują najwięcej energii ciągną z nas stąd to poczucie że chce nam się ciągle jeść. Na pewno jest wszystko dobrze
ja dziś właśnie tego doświadczyłam.. ssanie miałam na maksa!
i co dziwne.. te niby pączki .. dla diabetyków.. wyszły jak zwykłe bułeczki.. z mąki typ 1850... zjadłam na kolację 2 małe bułeczki, wędlina drobiowa i sałatka jarzynowa... i cukier po 1h 137... masakra...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Karmelka - no u mnie właśnie coś ostatnio słaby apetyt. I pewnie dlatego nie dojadam. Apetyt mam, ale na słodkie a nie na zdrowe
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Później was nadrobię.
Pochlonelo nas skladanie komody masakra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3446ff99b181.jpg
Juz 2 pralki prania sie susza na strychu nie mam wiecej miejsca.. A widze ze jeszcze 4 przede mną.. Rzeczywiscie przesadzilam z iloscia ubran.
M jak to zobaczyl sie zalamal :p to go lekko uspokajalam ze sa tam tez inne rozmiary. Jedno jest pewne.. FIFI nawet polowy z tego nie zalozy. A ja sie balam ze jeszcze mam za malo.. UpsKarmelllka90, malutka_mycha, Wiewióreczka, stresant, martusiawp, Fasolka77, Lolka30, Menka888, Kasiulka90, Mama36, mysla.nieskalana, Tunia76, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Fanki Kinder bueno donosze, że w PL są juz dostępne lody Kinder bueno już są w żabkach, fresh market, stokrotka Lewiatan. Rożki Kinder bueno. Jadłam je na Kanarach yumme
Jadłam! Jakieś 2 tygodnie temu! A jaka byłam zadowolona jak mi mama go do domu przyniosła!Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Później was nadrobię.
Pochlonelo nas skladanie komody masakra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3446ff99b181.jpg
Juz 2 pralki prania sie susza na strychu nie mam wiecej miejsca.. A widze ze jeszcze 4 przede mną.. Rzeczywiscie przesadzilam z iloscia ubran.
M jak to zobaczyl sie zalamal :p to go lekko uspokajalam ze sa tam tez inne rozmiary. Jedno jest pewne.. FIFI nawet polowy z tego nie zalozy. A ja sie balam ze jeszcze mam za malo.. Ups
Moja mama mnie najbardziej rozwala bo mówi że pięcioraczki bym ubrala ale sama dokupuje. Ja już nie kupuje. Ale ona ciągle coś mi przesyła, nawet jak była u mnie to kupowała -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Jadłam! Jakieś 2 tygodnie temu! A jaka byłam zadowolona jak mi mama go do domu przyniosła!
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Karmelka, mały łbem w dół, ale że głowa o dwa tygodnie starsza to mam prawo mieć takie odczucia, bo bardzo na wszystko naciska i rozpiera. Ale szyja się trzyma
Właśnie dokładnie takie mam rozterki jak wypisałaś...dzieci jeszcze planujemy. Chciałabym mieć 2 lub 3
Kasionek, teraz i jeden, i drugi gin chce cycki zobaczyća ja wciąż nie wiem któremu pokazać...poza tym mogą być nieco zawiedzeni, bo cycki są ozdobione różowymi prążkami
Paula, typowa hipoglikemia Ci się przytrafiła...współczuję. Oby nigdy więcej. Ignacy się rozruszał?