Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina przepraszam jeżeli Cię z kimś pomyliłam, ale Ty nie miałaś wcześniej dwóch serduszek? Jeżeli tak to strasznie mi przykro...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 14:31
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny czy zdarzały Wam się omdlenia w ciąży ?
-
Aga2606 wrote:U nas córka przyniosła gorączkę bostońska:/ mam nadzieje ze się nie zarazę...
Co do łososia wydaje mi się ze wędzenie nie pozbywa toxo... ja kupuje wędzonego i smażę żeby na pewno był ok- tez jest puszny!
-
Karolina ja na początku też miałam dwa pęcherzyki i zarodki. Ale to jeszcze zanim mogłam zobaczyć serduszka. I lekarz tez mówił, że jeden może się wchłonąć i tak też się stało. U ciebie naprawdę przykro skoro już serduszka widziałaś...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Najprawdopodobniej się wchłonął. Z dzidziem jest wszystko w porządku. Ma 3,5 cm, widziałam nóżki, rączki i skakał sobie w brzuchu.
Przykro mi pewnie już się przyzwyczailiscie do myśli o dwójce. Ale musisz być silna dla tego 3,5 cm szczęścia -
DoCelu 3 wrote:To dobrze. W całym tym nieszczęściu to dobrze, że wchłonął się. Na fb dziewczyna straciła jednego bliźniaka i on zagraża drugiemu. Nie wiem jak to się skończyło bo zniknęła.
Przykro mi pewnie już się przyzwyczailiscie do myśli o dwójce. Ale musisz być silna dla tego 3,5 cm szczęścia
Przyzwyczailiśmy się ale jestem szczęśliwa, że z tym jednym jest wszystko w porządku. Fajnie sobie fikał w brzuchu
DoCelu 3, siamyrka, kamylalyt, Wiewióreczka, Natalia-tosia, india, Kasiulka90, estrella lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny mamy jednego dzidziusia.
Ja też mam stres Dziewczyny...w poniedziałek o 17 wizyta, w środę prenatalne, ale już półtora tygodnia nie byłam na USG i się martwię...tym, czym Wy wszystkie. Pocieszam się, że nie mam plamień, bólu brzucha, żadnych złych objawów. Ani w ogóle objawów, bo mdłości to ja w tej ciąży nie miałam ani przez minutę.
Ile bierzecie magnezu w przeliczeniu na mg? Ja 450 mg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 15:42
-
Monia* wrote:Chodzi o wirusa? Mój syn miał 2 razy, nigdy nie złapałam. Ogólnie podobno dorośli rzadko chorują.
Karolina najważniejsze ze jeden dzidziuś ślicznie fika!
-
nick nieaktualnyWy już macie rączki, nóżki, badania prenatalne... Aja wciąż czekam na potwierdzenie tej zakręconej ciąży
Już mnie to męczy dziewczyny. Jestem zwyczajnie zmęczona tym co się dzieje. Jestem twarda, ale każdy ma swoje granice. Oby już WTA środę się to wyjaśniło albo w jedną albo w drugą stronę bo naprawdę mam dość
Sorki, Ale musiałam się pożalić trochę -
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Do Celu a kiedy będziesz miała wyniki dzisiejszej bety? To już będzie jakis punkt zaczepienia.
Zobaczymy.