Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pracujące, tak sobie myśle ze podziwiam Was. Ja w pierwszej ciąży pracowałam do końca 4 miesiąca ale pracowałabym dluzej, gdyby nie ta nieszczęsna szyjka. Czułam się spoko. A teraz masakra... słabo mi, mdłości męczą ciagle, nie wiem jak miałabym pracować w takiej sytuacji
-
estrella wrote:DorotaAnna tak sobie to tłumacze... Wiem, że co ma być to będzie. Chyba dzis mam gorszy humor, pogoda mnie przygnebia i takie czarne myśli krążą... Ale muszę się wziąć w garść!
Ja mam tak samo ....jeszcze ta bezsenosc dzisiejszej nocy i telepanie......juz w myslach ukladalam ze serduszko przestao bic tak jak ostatnio....a do wizyty jeszcze tydzien.....mdlosci mniejsze piersi nie bola...katastrofa..jeszcze ze chodze do pracy to przynajmniej 8 godziny nie mysle o ciazy bo tak to bym juz zwariowala
zmierzylam cisnienie rano i mialam w normie ale puls 106 bardzo wysoki po pol godziie lezenia spadl do 90 to tez wysoko......
wzielam magnez 375mg i przestalo mnie trześć...wiec chyba bede musiala brac ten magnez
Do dzis bylam bardzo pozytywnie nastawiona do ciazy ale zaczynam miec watpliwosci czy aby napewno bedzie dobrze
Do celu kiedy beta? nie martw sie ja tez raczek nie wiedzialam
-
Fakt, ze energię pożera ze mnie moja córa, ale dzielimy się opieka z moimi rodzicami, wiec mam np czas w ciągu dnia żeby się zdrzemnąć chwileczkę ... jejku już chce żeby ten pierwszy trymestr minął , czuje się do dupy. O, pozwoleń się. Do Celu, wcale Ci się nie dziwie, takie stanie w rozkroku chyba jest najgorsze życzę Ci, żeby wszystko się szybko wyjaśniło. I żeby jednak w ta dobra stronę
-
DoCelu 3 wrote:Wy już macie rączki, nóżki, badania prenatalne... Aja wciąż czekam na potwierdzenie tej zakręconej ciąży
Już mnie to męczy dziewczyny. Jestem zwyczajnie zmęczona tym co się dzieje. Jestem twarda, ale każdy ma swoje granice. Oby już WTA środę się to wyjaśniło albo w jedną albo w drugą stronę bo naprawdę mam dość
Sorki, Ale musiałam się pożalić trochę
Daj dziś znać jaka beta wyszła.DoCelu 3 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Ja mam tak samo ....jeszcze ta bezsenosc dzisiejszej nocy i telepanie......juz w myslach ukladalam ze serduszko przestao bic tak jak ostatnio....a do wizyty jeszcze tydzien.....mdlosci mniejsze piersi nie bola...katastrofa..jeszcze ze chodze do pracy to przynajmniej 8 godziny nie mysle o ciazy bo tak to bym juz zwariowala
zmierzylam cisnienie rano i mialam w normie ale puls 106 bardzo wysoki po pol godziie lezenia spadl do 90 to tez wysoko......
wzielam magnez 375mg i przestalo mnie trześć...wiec chyba bede musiala brac ten magnez
Do dzis bylam bardzo pozytywnie nastawiona do ciazy ale zaczynam miec watpliwosci czy aby napewno bedzie dobrze
Do celu kiedy beta? nie martw sie ja tez raczek nie wiedzialam
Myślę, że ważne, by nie było skurczów brzucha, krwawień, plamień, a reszta to takie uboczne objawy, które każda przechodzi inaczej. -
Wiewioreczka dzieki za pocieszenie:)
tez sobie mowie ze jak brzuch nie boli to jest ok......do tego nie biore zadnych lekow na podtrzymanie, wiec jakby serce nie bilo to bym zaczeła krwawic......i tak nic nie zrobie i co ma byc to bedzie....staram to sobie racjonalnie tlumaczyc ale ciezko.....
Dzis zamierzam powiedziec mamie.....zreszta chyba nie bede musiec bo jak zobaczy moj brzuch to sie sama domysli -
Ja rano mam minimalnie odstający (wcześniej miałam wklęsło-płaski), ale wieczorami mam niezły bandzioch...tylko, że ja futruję jak prosiak, żeby przytyć, bo mam niedowagę.
India, dawaj fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 16:46
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wszystko będzie dobrze z waszym maluszkiem zobaczysz! Ja już mam brzuszek choć to moja 1 ciąża, zaopatrzyłam się w spodnie jansowe ciążówki i dresowe Bardzo mi piersi urosły, nie dopinam niektórych koszul w biuście :o A wcześniej miałam 75B.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 17:50
-
valetta94 wrote:Karollinax26 wszystko będzie dobrze z waszym maluszkiem zobaczysz! Ja już mam brzuszek choć to moja 1 ciąża, zaopatrzyłam się w spodnie jansowe ciążówki i dresowe Bardzo mi piersi urosły, nie dopinam niektórych koszul w biuście :o A wcześniej miałam 75B.
valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny