Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale macie piekne te lozeczka
Fasolka ja tez jezdze autem i zamierzam do samego porodu ale tylko w okolicy podziwiam za ploteczki z kolezankami....
Czytam na necie i oczom nie wierze....u nas w 2010 roku przestali szczepic na gruzlice....dzieci jeszcze mam zaszczepione chcialabym zeby Franek tez byl a tu dupa...nie zaszczepia i koniec nawet szczepionek nie ma w kraju...u mnie w rodzinie byla gruzlica mama chorowala (niby 50 lat temu ale chorowala) i 4 jej rodzenstwa tez....ja w liceum bylam drugi raz szczepiona bo mialam za malo przeciwcial....co teraz a to sie szczepi po urodzeniu jeszcze w szpitalu....musze sie kogos zapytac...Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka rozsmieszylas mnie z tym wozeniem probody na wyjazdy i żarciem na godzinę, choc brak w tym przesady
Wesole jest życie cukrzyka
Ja tez mam wodnista wydzieline i przeszlo mi tylko przez chwile po glowie : oby to nie byly wody. Czuje sie zdecydowanie gorzej obecnie niz w poprzedniej ciazy. Ciezko wstawac, łazic, mam jeszcze zatkany nos i nie moge go jakos wysmarkac, bo mi brzuch jakos przeszkadza. W domu mi ciezej sie wyrobic jednak z posilkami niz w szpitalu, bo tam obrabialam tylko siebie. Tam wypracowalam sobie lepsze godziny i stale na jedzenie. W domu mam obsuwy
Tyle ze obiady jem lepsze smakowo i wartosciowo.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do mojego szału kupowania. To już serio trzymam się listy.
A reszte będę na bieżąco kupować. Bo kupiłam np już pościel do lozeczka dawno mimo, że nie będzie mała na razie pod nią spala. I już mi się znudziła... Więc już nie kupuje na przód. Jak będzie czas na to że zacznie spać pod pościelą to zamówię jedną z funwithmum a druga z samiboo.
Teraz chce jeszcze tylko kupić kocyk szałwiowy i na prawdę koniec . Zacznę kupować maskotki. Bo zapomniałam że jestem zakochana w maskotkach Bukowski i już kiedyś sobie mówiłam że moja corka będzie miała ich kolekcje.a no i czas zajać się sobą...w dzień kobiet idę na zabiegi na twarz i ciało z czekolady cukrzyca ciążowa niech się wali na ryj
Kasiulka90, B_002, Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja dzis daruje sobie bo jutro wizyta to mi glupio ale jutro obowiazkowo. Mam poped.. O ile ja juz malo ruchliwa ale maz raz w życiu moze byc bardziej aktywny.. To chwilowa jego dominacja
Daffi, B_002, Wiewióreczka, Lolka30, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Ja juz bym chciala kwiecien.. Dzis mam apogeum.. Moja prawa stopa wyglada jak stopa tołdiego z gumisiow. Tak wielkiej giry nie widzialam dawno.. Maz mi pomasowal to trochę jakby się rozeszlo.
Az sie boje rana.. -
Karmelllka90 wrote:Ja ruszam się tylko jak obrabiam męża 😂🤣 potem już tylko przyjmuje dogodne pozycję...łono by mi pękło jakbym miała na nim skakać :p chodź ja ostatnio namiętnie mecze prysznic...jak mi wtedy doooobrze
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Jestem jakaś nawiedzona!?
Jakbym miała siłę i mąż w sumie...to bym się ciągle bzykała. Jak jakaś nimfomanka! 🤔🤔Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Tunia76 wrote:Mam w sypialni miodowe meble.
Nie mogę znaleźć łóżeczka w takim kolorze.
Nie wiem jakie kupić białe, sosnowe?
-
B_002 wrote:Białe jest zawsze uniwersalne i będzie pasować. Ale jeśli sosnowe będzie odcieniem zbliżone do tych miodowych mebli to też niezły pomysł.
Dzięki za pomoc. 😀B_002 lubi tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:B 002 łóżeczko to też Ikea, sundvik. Chyba identyczne jak Twoje, tylko u Ciebie ta ozdobna falbanka!
Ta falbanka jest przydatna bo nie dość że zasłania to miejsce pod łóżeczkiem to jeszcze można tam ukryć pojemnik do przechowywania różnych rzeczy.Sansivieria lubi tę wiadomość
-
Karolina nie wiem czy to na pewno refluks, bo wcześniej z tym nie miałam do czynienia ale mam czasem takie odbijanie i jakby cofajnie się kwasów, to w tym czasie co jest zgaga tylko jeszcze gorsze niestety.
Na szczęście nie tak często to mam.Karmelllka90 lubi tę wiadomość