Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka - my też zrezygnowaliśmy ze wszystkich wyjazdów do porodu. My raczej jeździmy "w dzicz", baaaardzo dużo wędrujemy. Gdyby mi się tak zaczęła akcja w trasie na Morskie Oko to byłoby wesoło 😂
Dlatego jak już będziemy wszyscy po tej stronie brzucha to cała czwórką jedziemy nad morze. Do lasu, kawałek od morza. 2km spacerku dziennie w jedną stronę do morzaSpokój, cisza, jezioro na terenie domków 😍
mysla.nieskalana, Fasolka77, B_002, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW środę jadę do anestezjologa, w czwartek wizyta u gina. Będzie trochę ruchu w końcu.
Zauważyłam że dużo lepiej się czuję jak się ruszam. Wystarczy że jeden dzień przeleze i potem mam taki zastój że dwa dni potrzebuje na rozruch. Dzisiaj maz był od rana w domu, niedawno pojechał do pracy. Poszłam z psem wokół bloku i już mnie brzuch, wiezadla i biodro bolały.
Może jutro popraktykuje jogi trochę. Joga jest dobra na wszystko 🕉️ -
nick nieaktualny
-
Pokażę wam nasze łóżeczko
Zwykle jest przykryte folią na razie żeby się nie kurzyło ale miałam gości wczoraj więc pomyślałam że ułożę te literki żeby było ładnie, potem będą albo wisiały na ścianie albo stały na półeczce.
Tak już czekam na tą moją Zosię
Kasiulka90, DorotaAnna, Lolka30, mysla.nieskalana, Paula 90, Daffi, Fasolka77, Kiwona, Tunia76, Mama36, estrella, martusiawp, Wiewióreczka, Syska2202, Karmelllka90, Misiabella, Sansivieria, malutka_mycha lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka, to może skałki w Olsztynie? Jura krakowsko-częstochowska. Z tego, co pamiętam, chodzenia nie jest strasznie dużo, a widoki przepiękne 😊 Idealnie nadaje się na jednodniowy wyjazd. Albo ogólnie jakieś ruiny zamku gdzieś w Waszej okolicy.
Jak masz chęci, to nie rezygnuj teraz! Będziesz żałowała, a chodzi przecież o to, żeby spędzić ostatnie chwile w dwójkę gdziekolwiek poza domem. Jeśli nie chcesz daleko jechać to wybierzcie się nawet na spacer do lasu / na polanę / jakiś rezerwat przyrody na jeden dzień. Przejdziesz tyle, na ile będziesz się dobrze czuła.
Zobacz, Karmelka też pisała wczoraj, że rezygnuje, że nie jedzie na żadne targi, bo choroby, a ja wiedziałam, że i tak się tam zjawi na chwilę 😄😄 Jako jedyna jej poradziłam, żeby pojechała rano, kiedy jest mniej ludzi 😉DorotaAnna, Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Fasolka z wyjazdem nie pomogę i mysle że za jakiś czas sama chętnie skorzystam z Twoich rekomendacji takiej sielsko-anielskiej miejscówki
. A wino to z selgrosa jest półwytrawne wg mnie
.
A ja widzę na kompie emotki wszystkie, te z telefonu też!
Kasiulka ja pościeli też nie kupuję, ale czaję się na prześcieradła od nich i otulacz muślinowy.
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula ja zjadłam dzisiaj dwa cukierki xd ;(
Ale powiem Wam że coraz mniej siły mam żeby się opierać słodyczom itp. Też tak macie? Im bliżej tego końca tym jakoś to tak na mnie działa uspokajająco i sobie na coraz więcej pozwalam. Zwłaszcza że Leoś jest malutki. A mąż wręcz każe mi go tuczyć! Xd ale to tak nie działa a on tego nie rozumieKasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Mi na zgagę pomaga mleko. Ale chyba nie mam tak mocnej jak wy. Raz miałam obudziła mnie w nocy oj co za ogień ale szybko wypiłam mleko i poszłam spać.
Ja dzisiaj byłam z mężem na spacerze teraz pojechał po kolację i będzie seans z netfixem pod kocykiem.
Dzisiaj wybornie mam mokra bielizna, ale intuicja mi mówi że to nie wody. Ale martwi mnie to, że bardziej mi to wygląda na problem z popuszczaniem. Chociaż mówiłyscie o tej bardzo wodnistej wydzielinie... że jest wzmożoną chyba Lili ?? Albo Kasionek??? Ja pierdziele chyba sobie nie sikam i nie czuję?!
teraz narazie mam przezroczysty i taki normalny lekko ciagnacy sluz. jak przed owu. -
Fasolka, sory babo ale nie pomoge, choć bardzo bym chciała. Ale za to Cię ściskam wery macz, tylko nie siknij w majty
Ja też mogę do kina, chciałabym jeszcze ze 2 razy pójść przed porodem.
Laski, sprawa ważna! Pakujemy torbę i oczywiście kupione gacie z akuku w rozmiarze 40 se mogę wsadzić w buty. Za małe. Jakie Wy kupowalyscie? Nie zapisałam bo naiwnie myślałam, że będą dobre e jednak jestem wieloryb. Help, jutro jadę na zakupy to bym już kupiła.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:
B_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyA tak jeszcze się pochwalę że się ogolilam, ogarnęłam na ślicznie i siedzę taka "gotowa na wszystko". W razie gdyby poród się zaczął to pojadę w najlepszym możliwym nocnym wydaniu 😎
I od razu +50 do pewności siebie.
Co nie zmienia faktu że mam wrażenie że urodzę dopiero w drugiej połowie kwietnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 20:54
DorotaAnna, Fasolka77, Kasiulka90, martusiawp, Wiewióreczka, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Fasolka, to może skałki w Olsztynie? Jura krakowsko-częstochowska. Z tego, co pamiętam, chodzenia nie jest strasznie dużo, a widoki przepiękne 😊 Idealnie nadaje się na jednodniowy wyjazd. Albo ogólnie jakieś ruiny zamku gdzieś w Waszej okolicy.
Jak masz chęci, to nie rezygnuj teraz! Będziesz żałowała, a chodzi przecież o to, żeby spędzić ostatnie chwile w dwójkę gdziekolwiek poza domem. Jeśli nie chcesz daleko jechać to wybierzcie się nawet na spacer do lasu / na polanę / jakiś rezerwat przyrody na jeden dzień. Przejdziesz tyle, na ile będziesz się dobrze czuła.
Zobacz, Karmelka też pisała wczoraj, że rezygnuje, że nie jedzie na żadne targi, bo choroby, a ja wiedziałam, że i tak się tam zjawi na chwilę 😄😄 Jako jedyna jej poradziłam, żeby pojechała rano, kiedy jest mniej ludzi 😉
jak tylko pogoda dopisze to na bank gdzieś wyskoczymy ale już okolicę znamy od podszewkimoże dziś mam taki ujowy wieczór.. a jutro będę dalej czegoś szukać
no zobaczymy
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona ja zamawiałam te i są spoko, rozmiar ok, są miękkie, nie drapiące.
https://www.aptekagemini.pl/canpol-wielorazowe-siateczkowe-majtki-poporodowe-rozmiar-l-xl-2-sztuki.htmlKiwona lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Fasolka z wyjazdem nie pomogę i mysle że za jakiś czas sama chętnie skorzystam z Twoich rekomendacji takiej sielsko-anielskiej miejscówki
. A wino to z selgrosa jest półwytrawne wg mnie
.
A ja widzę na kompie emotki wszystkie, te z telefonu też!
Kasiulka ja pościeli też nie kupuję, ale czaję się na prześcieradła od nich i otulacz muślinowy.
mogę parę polecićnie ma sprawy
a wino kupię w środę!Fasolka77
-
Basiu ślicznie wygląda to łóżeczko Zosi
.
B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka ja nie pomogę co do wyjazdu tez mnie denerwuje jedzenie nie w domu teraz.
My dziś zrobiliśmy wypad pod miasto i był mały piknik:D (cukrzycowy;p) niby 2 h pochodziliśmy po takim lasku a baaardzo mi to poprawiło humor;)Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Paula ja zjadłam dzisiaj dwa cukierki xd ;(
Ale powiem Wam że coraz mniej siły mam żeby się opierać słodyczom itp. Też tak macie? Im bliżej tego końca tym jakoś to tak na mnie działa uspokajająco i sobie na coraz więcej pozwalam. Zwłaszcza że Leoś jest malutki. A mąż wręcz każe mi go tuczyć! Xd ale to tak nie działa a on tego nie rozumie