Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wogole nie mogę spać tak jak pisałam, dziś planuje zrobić relaks jakiś wieczorny, kupić ta poduszkę nowa , zapalić świeczki i wypić 10 litrów melisy i zjeść opakowanie tabletek na zgage na wszelki wypadek i może będę w końcu spać ??!!
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:To masz ciekawe zajęcie
"bo nie" nie działa?
Ale ja jej tłumaczę, że my tak nie chcemy
No ciekawe zajęcie, masz rację
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dziewczyny - a tak wogole …poscicie dzisiaj?
Nie wiem, czy jestescie wierzace, ale do tych, ktore sa:
Dzisiaj Sroda Popielcowa czyli jeden z 2 dni w roku kiedy obowiazuje post scisly, czyli jakosciowy i ilosciowy.
Ja sie wstrzymuje. Zjadlam sniadanie i czekam na obiad dopiero ok 13 ale syty posilk zjem dopiero jak bede w domu.
Normalnie buzia mi sie nie zamyka caly dzien, wiec nie jest latwo, ale skoro nie mam zadnych przeciwskazan to probuje
-
Proszę bardzo, oto kilka zdjęć z naszej sesji. Mam ich ponad 40, ale wybrałam kilka.
Będzie pamiątka
Proszę nie cytować, bo pewnie do jutra usunę.
>tu były zdjęcia<Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:40
espoir, Kiwona, Natalia-tosia, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Mistella, Mama36, Paula 90, Tunia76, Karmelllka90, Kasiulka90, MamaAga85, malutka_mycha, Daffi, estrella, Wiewióreczka, Lolka30, martusiawp, Sansivieria, Reniiata, Karollinax26, Kasionek, Misiabella, Fasolka77, Anete, Szonka lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Dziewczyny - a tak wogole …poscicie dzisiaj?
Nie wiem, czy jestescie wierzace, ale do tych, ktore sa:
Dzisiaj Sroda Popielcowa czyli jeden z 2 dni w roku kiedy obowiazuje post scisly, czyli jakosciowy i ilosciowy.
Ja sie wstrzymuje. Zjadlam sniadanie i czekam na obiad dopiero ok 13 ale syty posilk zjem dopiero jak bede w domu.
Normalnie buzia mi sie nie zamyka caly dzien, wiec nie jest latwo, ale skoro nie mam zadnych przeciwskazan to probujeKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basia super sesja...ja nie poszcze...jeszcze sie dosyc naposzcze w zyciu....pozatym u nas posty sa zniesione...jak Boga kocham....mozna jesc w piatek mieso i nie jest to grzechem......ta sama wiara inny kraj inne grzechy......
ale sie wzielam do roboty cykam zdjecia ubran po corce i ukladam w kartonach bede wystawiac na net ciekawe czy ktos kupisyndrom wicia gniazda wielkimi krokami przychodzi
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie post nie wchodzi w grę. Po pierwsze muszę jeść co 2,5-3h i nie mogę być głodna. A po drugie nie stosuję tych wszystkich "kościelnych wymysłów" w moim życiu. Posty, odpusty, spowiedź itp - to nie zostało ustalone przez Boga tylko przez kler i to bynajmniej nie na chwałę Boga, ale żeby zapełniać swoje kieszenie i wzbudzać w ludziach obawy.
Ale to moja prywatna interpretacja wiaryMama36, malutka_mycha, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Kuzynka zbulwersowana, bo do jej koleżanki rodzina się zleciała następnego dnia już
Ale ja jej tłumaczę, że my tak nie chcemy
No ciekawe zajęcie, masz rację
Niestety nie chce się przyznać ani co to za bakteria, ani czy już jest zdrowy. Nie wiem czy zaraża, czy nie.
A gotowy przyjechać do noworodka zaraz jak wrócimy ze szpitala. Tymbardziej, że to będą święta.B_002 lubi tę wiadomość