Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Moja noc tragedia! Insulina 22:00 i tak mnie zmogło spanie położyłam się ale dziwne było dla mnie więc zmierzyłam ciśnienie 95/57 jak mam takie to jakaś dziwna jestem a często mam takie. I dopadła mnie zgaga mleko nic nie pomogło albsolutnie. Całą noc wyneta, do tego syndrom niespokojnych nóg i okropny ból bioder niemoc przekręcania się dramat. Moja mała ma 2 aktywności krótkie w nocy mam nadzieję że na jedzonko a nie zabawy.
Jestem wrakiem dzisiaj.
Co do żeber to moja mnie chociaż w tym miejscu oszczędza i wcale w żebra nie kopie. Bardziej w bok brzucha i pod żebrami.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Wszystkiego najlepszego dla Nas wszystkich z okazji dnia kobietek 🌷🌷🌷🥰🥰🥰
Ból bioder oj znam i ja...😣😣😣czuje jakby na każdym z nich były siniaki gigantyczne i bolą na maxa...😣😣😣
zgaga się czaiła wieczorem ale guma dała radę 😁😉😁
U mnie jeszcze dochodzi meeega twardy brzuch na sam wieczór od mega długiego czasu...na bank nasila to ból jelit...
U mmie dziś godzinkę później wszystko bo córce odpadła pierwsza lekcja a ja i tak się nie wyspałam🤔😂
Fasolka77, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
To tylko ja mam w brzuchu cos w stylu "uwolnić obcego"???
Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego święta🌷🌷🌷🌷
estrella, B_002, Fasolka77, DorotaAnna, Lolka30, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiecie dlaczego dzień kobiet przypada 8 marca? Bo kobieta to 8 cud świata
Wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta 💗💗💖Karmelllka90, Daffi, B_002, DorotaAnna, Lolka30, Wiewióreczka, estrella, mysla.nieskalana, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż taki kochany 😍 wczoraj jak byliśmy na zakupach naszła mnie ochota na kanapki z avokado i jajkiem. I dzisiaj miałam je robić. Wstaje a tu na śniadanie kanapeczki z avokado i jajkiem dla mnie już gotowe. Musiał wstać wcześniej żeby je zrobić.
B_002, DorotaAnna, Menka888, estrella, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzonka wrote:a na co on jest?
Efekt (moja położna potwierdza i kilka już pozytywnych opinii o nim słyszałam) ma być taki, że nawilży i pomoże rozciągnąć żeby uniknąć nacięciamalutka_mycha, Szonka lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:kasionek kochana mam prośbę do ciebie. Zmierzysz się pod biustem i w biuście ile masz w tym biustonoszu z kapphala ? Boje się go zamówić w ciemno oni dziwnoe rozpisane mają te rozmiary
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Mam podobnie, takie przeciąganie się i rozciąganie czuję i widzę na moim brzuchu.
Nie jakieś gwałtowne ruchy tylko takie wolniejsze ale za to jak się czasem przyciągnie to mam wrażenie że skóry mi braknie w miejscu gdzie wystaje stopa
Swoją drogą śmiesznie te przebijające się przez brzuch stopy wyglądają.
Mój się dalej wierci, stuka, puka... od kilku dni zaczął się przeciągać z lewej strony i wypychać tak, że aż czasem muszę się odgiąć w drugą stronę bo tak boliFasolka77
-
Daffi wrote:To tylko ja mam w brzuchu cos w stylu "uwolnić obcego"???
Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego święta🌷🌷🌷🌷
ja też mam Daffi- tylko ja z lewej strony only...zwykle jak siadam z lapkiem na kolanach.. nie daje mi posiedzieć...
ja dziś chyba ciąg dalszy wczorajszego gorszego samopoczucia... nadal ktoś mi wyjął bateryjki i znowu mnie mdli po śniadaniu....Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyU nas też ruchy słabsze/inne.
Dzisiaj Igi obudził mnie kopniakami. Potem doszedł głód i pęcherz. Więc o 6 pobudka.
Mąż jeszcze śpi, u nas piękna pogoda, wieje jak cholera i nie ma smogu. Słoneczko świeci.
Ale cukier był ładny od rana to kupiłam sobie tartaletke z mascarpone i mam zamiar nią się delektować za chwilę przy kawie.
Wasze zdrowie Kobiety, jesteśmy niesamowite. Dopiero teraz kiedy noszę w sobie życie wiem jaka jestem niesamowita. Potrafię stworzyć nowego człowieka. Dodało mi to niezliczone punkty pewności siebie.
Bądźmy zawsze tak pewne siebie i gotowe stawiać czoła światu. Buziaki, lecę po kawę, która wzniosę toast za nas wszystkieestrella, mysla.nieskalana, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasaż krocza nie musi być robiony tym specjalnym olejkiem. To jest chwyt marketingowy jest bum na masaż krocza mówi się o tym, ktos podchwycił temat i wyprodukował olejek. Nam na SR mówili że można zrobić każdym innym ja kupiłam akurat oliwkę HiPP do ciała pod prysznic pomyślałam że może tym też mogę (?).
Ale w życiu nie pomyślę że pękłam bo nie kupiłam oryginalnego olejku haha. Ja obstawiam że mnie natną bo moja mała się zapowiada na klocusia. Moja siostra nie robiłam żadnych masaży 12 lat temu, urodziła 4360g i pękła na 1 szew. A druga siostra masowała urodziła 3735g i nacieli ja na 5 szwów.
Przyjaciółka nie masowała urodziła 3890g krocze calutkie.
Ja tam masuje krocze penisem tak jak nam radzili 😜 do tego zaczynamy normalny masaż co ma być to będzie. Jak będzie trzeba niech mnie natną byleby małej nie męczyli nic sie jej nie stało. I szybko ją wypchnąć żeby się nie stresowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 08:34
B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:K. sprawdził maila i też dostał z rossmanna oliwkę za grosz
to pewnie dlatego, że mamy inne nazwiska
no to mam 2 oliwki na rozstępy!