Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mysla.nieskalana wrote:Fasolka,bo Ty się z nas śmiałaś ,że my mamy ciążowe dolegliwości a Ty nie..nie chce Cię martwić,ale to chyba karma..
dopadło i Ciebie!
ależ ja się nie śmiałam!!! współczułam Wam!! i jedynie się cieszyłam, że mnie nic nie dolega!!! w życiu bym się z ciężarówek nie śmiała! żebyście mi myszy nasłały!??? Jutro biorę się w garść! i mam nadzieję, że dojdę do znajomych na ten monopol wieczorem!KarmeLoVe, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:wszystko w normie..ciśnienie bez zmian.... zastanawia mnie tylko, że wczoraj i dziś zjadłam na obiad na prawdę porządny talerz spaghetti z surówką z pekińskiej... i cukier ok 110- niby nie za niski, nie za wysoki ale porcje były naaaaprawdę spore.... bo byłam głodna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 18:24
-
Karmelllka90 wrote:Ale u mnie to samo wiesz. Wczoraj pierogi o ruskie i nutellą z malina, dzisiaj na obiad filet Ala schabowy ziemniaki marchewka z groszkiem i cukier 103
ponoć cukry się normują po 34tc... podobno.. mam nadzieję, że to nie oznaka starzejącego się łożyska czy coś w tym stylu... 8 dni temu było wszystko u mnie w normie a Ty Karmellka przecież jesteś świeżo po ginie....Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ponoć cukry się normują po 34tc... podobno.. mam nadzieję, że to nie oznaka starzejącego się łożyska czy coś w tym stylu... 8 dni temu było wszystko u mnie w normie a Ty Karmellka przecież jesteś świeżo po ginie....
-
Karmelllka90 wrote:No ja miałam USG tydzień temu w piątek, ale w poniedziałek mam wizytę na Koperniku. We czwartek mam USG pomiarowe a potem wizytę u mojej prowadzącej. A i jeszcze endokrynolog.
Za tydzień muszę jechać na drugi koniec Krakowa. Cała droga mi prawie godzinę zajmie ale za to prawie bez przesiadek to się rozsiądę w tramwaju i jakoś wytrwam.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
mysla.nieskalana wrote:Brzmi jak wiadomość od porywaczy w sprawie okupu..
Zobaczę czy się uda,ale mam na uwadze Twoje pogróżki..nawet się trochę przestraszyłam!
Jutro Cię z Fasolką przypilnujemy
Lili miała mieć ktg chyba koło 18-19.
Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się ponalowalam.. Matko, dałam jakoś radę mimo że jak. Pomyślę ile tego zmywania ehhh.. No ale dobra.. Jestem lampucera haha
Teraz gorsza czynność. Ubieranie. Chciałam jakoś ładnie ale będę szczęśliwa jak w ogóle się ubiore tak mnie dziś na dole boli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 18:51
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:to jak się odezwie jeszcze raz to podziękuj za kwiaty
A jka powie, że nie wysyłał to sciemniaj, że wielki bukiet dostałaś właśnie
Fasolka77, B_002, Karollinax26, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Ooo tak Karola, podziękuj za kwiaty
A jka powie, że nie wysyłał to sciemniaj, że wielki bukiet dostałaś właśnie
ja tak kiedyś podziękowałam ex - mężowi.. akurat miał wypad integracyjny z firmy a ja dostała bukiet tulipanów od kuriera.. dopiero był zdziwko jak się okazało, ze to nie od niego... na prawdę nie wiedziałam,że to nie od niego.. dopiero pod koniec dnia się okazało, że to od adoratoraKiwona, Wiewióreczka, B_002, estrella, Lolka30, mysla.nieskalana, malutka_mycha, DorotaAnna lubią tę wiadomość
Fasolka77