Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
wooow zaczyna sie rozkręcać.
Czasem mam wrażenie, że moja mała dużo szybciej się zjawi przez to ile się rusza...
z 2 str nie wiem czy to o czyms świadczy.
w kazdym razie dołaczam sie do trzymania kciuków za rodzące
Lolka30 wrote:Bubek mamy na forum dwie dziewczyny z Wiednia. Moja kochana siostra taty też tam mieszka i rodzi w czerwcu także mamy tam silną reprezentację 😉, byłam u niej w listopadzie ale nie miałam już siły pochodzić tyle ile bym chciała.
a jakie, które, gdzieee te dziewuszki ?
Karmelllka90 - ja tez mam wrazenie ze moja ciagle tylko sie rusza i mało śpi.
-
B_002 wrote:Bubek a ty czekasz na chłopca czy dziewczynkę? Masz już jakieś dzieci?
Napisz coś o sobie
Mam w domu już jedna kwietniówkę ale z 2009 roku, teraz czekamy na kwietnioweczke z 2019
ciążę przeszlam bardzo ciezko, mialam /mam sporo problemow i w zasadzie do ok 30 tyg nie wiedzialam czy dzidzia przyjdzie na swiat.
Ciezko mi o tym pisac, nadal nie jest wiadomo czy jakichs powiklan nie bedzie.
Dlatego tez zjawilam sie tutaj dopiero dzisiaj, bo w zasadzie od niedawna potrafie czytac posty szczesliwych mam czekajacych na zdrowe dzieci...dopiero niedawno kupowalam ubranka malutkiej...
takze nie jest nam łatwo ale uszy do gory co nie ?malutka_mycha, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka pisałaś, że Ty taka zmęczona i wogóle...
ja to się zaczynam czuć jak w 1wszym trymestrze-jest mi niedobrze,mdli mnie i jestem tak zmęczona,że szok...dziś po południu położyłam się na moment a po 30min.był już mąż po pracy a ja tak zasnęłam,że ślina mi z buzi leciała😂
Potem 3 spacery i jestem totalnie zmasakrowana.
Teraz leżę i odpoczywam. -
MamaAga85 wrote:Fasolka pisałaś, że Ty taka zmęczona i wogóle...
ja to się zaczynam czuć jak w 1wszym trymestrze-jest mi niedobrze,mdli mnie i jestem tak zmęczona,że szok...dziś po południu położyłam się na moment a po 30min.był już mąż po pracy a ja tak zasnęłam,że ślina mi z buzi leciała😂
Potem 3 spacery i jestem totalnie zmasakrowana.
Teraz leżę i odpoczywam.
tak Aga, od wczoraj jakiś zjazd... tylko, że mnie dopiero teraz dopadły ciążowe dolegliwości.. do tej pory nie wiedziałam co to znaczy... I trymestr zero mdłości etc... w II może jakieś duszności czasem a od wczoraj... masakra... mam nadzieję, że to chwilowe...czego nam życzęFasolka77
-
Ja to aż takie miękkie nogi w ciągu dnia miałam😮
ze spacerem z psem nawet czekałam bo mówię sobie-ja zemdleje,psa mi ukradną i się narobi😐
no oby to chwilowe było chociaż w moim przypadku może to być wina zbyt małej ilości snu-max 4 godzinki w ciagu nocy z przerwami na siku...plus cukier ciągle zbyt wysoki...no nie wiem -
Fasolka77 wrote:tak Aga, od wczoraj jakiś zjazd... tylko, że mnie dopiero teraz dopadły ciążowe dolegliwości.. do tej pory nie wiedziałam co to znaczy... I trymestr zero mdłości etc... w II może jakieś duszności czasem a od wczoraj... masakra... mam nadzieję, że to chwilowe...czego nam życzę
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Bubek wrote:wooow zaczyna sie rozkręcać.
Czasem mam wrażenie, że moja mała dużo szybciej się zjawi przez to ile się rusza...
z 2 str nie wiem czy to o czyms świadczy.
w kazdym razie dołaczam sie do trzymania kciuków za rodzące
a jakie, które, gdzieee te dziewuszki ?
Karmelllka90 - ja tez mam wrazenie ze moja ciagle tylko sie rusza i mało śpi.
Ja,ja jestem z Wiednia na przykład 🤗😉
Gdzie będziesz rodzić?
-
Bubek na pewno Aga2606 jest z Wiednia i byka jeszcze jedna dziewczyna ale chyba dawno się nie oddzywała, zapomniałam jaki miała Nick. Niech zyje mój ciążowy mozdzek 😂.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
malutka_mycha wrote:Lili ciekawe czy po Indii to Ty się pierwsza rozpakujesz
Mnie dziś cały dzień boli brzuch okresowo i mocno szyjka daje o sobie znać. Mam nadzieję że to o niczym nie świadczy. Wprawdzie chciałabym żeby Ninka zaczęła się przygotowywać, ale POWOLI!
Ja dziś mam te skurcze BH co jakiś czas ale nie są regularne, także nie ma się czym przejmować na razie. Widocznie macica ćwiczy.
U ciebie też pewnie te bóle są z tym związane że się ciało przygotowuje do porodu. No w sumie już ten czas że powinno się przygotowywaćmalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
U mnie po wizycie wszystko zamknięte , szyjka nieznacznie skrócona ale ma wciąż 2,3 cm. Mała wazy ponad 2600, mam się więcej ruszać i więcej aktywności jeśli chce żeby coś się ruszyło bo na razie nie wróży mi lekarz porodu. Ból pod piersiami to skopane zebra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 21:40
B_002, Kasionek, stresant, Wiewióreczka, martusiawp, Kasiulka90, valetta94, Kiwona, mysla.nieskalana, Anete, estrella, DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Nistera wrote:Ja,ja jestem z Wiednia na przykład 🤗😉
Gdzie będziesz rodzić?martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Bubek na pewno Aga2606 jest z Wiednia i byka jeszcze jedna dziewczyna ale chyba dawno się nie oddzywała, zapomniałam jaki miała Nick. Niech zyje mój ciążowy mozdzek 😂.
To pewnie o mnie mowa , a ja tak tu z doskoku tylko bo termin mam z om 29.04 A usg 05.05 i u nas biorą termin z usg więc się u Majówek rozgościłam bardziej 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 21:42
-
Mistella to chyba dobrze że jeszcze się nic nie znaczyna. Bezpieczniej doczekać zawsze do skończonego 38tc, a poza tym niech sobie jeszcze maleństwo urośnie troszkę, chociaż na ten etap 2600 to chyba dobra waga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 21:42
Mistella lubi tę wiadomość
-
B_002 ja właśnie nie mam nic przeciwko żeby ćwiczyła, ale pomalutku
Jeszcze muszę iść na warsztaty "bezpieczny maluch" i jeszcze jakieś jedne. Więc do 23 marca siedzę w dwupaku. A później już niech się dzieje wola nieba
A jak odczuwasz te skurcze BH?B_002 lubi tę wiadomość
-
Karola ja tez nie dostalam dzis zyczen a to mam dwoch facetow w domu a trzeci a brzuchu
a jak sie pytalam przed chwila meza czemu mi kwiatka nie kupil? To powiedzial ze przeciez 3drzewa mi dzisiaj wycial ( od rana wycinal akacje na skraju dzialki bo plot bedziemy stawiac dojebany po calym dniu rak nie czuje bo wszystko juz pociupal ) naszczescia dzieci po szkole znosily galezie. ....a oprocz tych 3drzew ktore to niby prezentem to jeszcze mi rano skarpety ubral bo ja nie potrafie
Karolka tak wyglada nasze malzenstwo po 20latach
naszczescie ja z tych co wola zrobiona robote niz kwiatki
B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karola ja tez nie dostalam dzis zyczen a to mam dwoch facetow w domu a trzeci a brzuchu
a jak sie pytalam przed chwila meza czemu mi kwiatka nie kupil? To powiedzial ze przeciez 3drzewa mi dzisiaj wycial ( od rana wycinal akacje na skraju dzialki bo plot bedziemy stawiac dojebany po calym dniu rak nie czuje bo wszystko juz pociupal ) naszczescia dzieci po szkole znosily galezie. ....a oprocz tych 3drzew ktore to niby prezentem to jeszcze mi rano skarpety ubral bo ja nie potrafie
Karolka tak wyglada nasze malzenstwo po 20latach
naszczescie ja z tych co wola zrobiona robote niz kwiatki