Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Mamy spodziewajace sie synkow. Pokazcie w co ubieracie wasze skarby do wyjscia ze szpitala.
Daffi lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:To macie,takie wyszczuplone,z góry!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a20eb1e933d.jpg
Zazdraszczam nosa! Też bym chciała taki mieć! 😄
A całkiem serio, super wyglądasz, masz taki zgrabny brzuch! Pokaz nam twarz! 🤔Wiewióreczka, mysla.nieskalana, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przez ostatnie 2 miesiące bardzo Wam współczułam tej zgagi. Tak dużo o niej pisałyście. Ale ja miałam wrażenie, że tylko na noce narzekacie! A ja mam od 2:00 w nocy i czuję ją cały czas 😫 Jestem umęczona i wykończona psychicznie, a to tylko jeden dzień 😭 A mąż wrócił taki zadowolony, że mi od kolegi przywiózł mięso wołowe i będzie robił burgery na kolację. Wie, że uwielbiam... A mnie się płakać chce jak na to patrzę. Kupiłam sobie loda na deser i leży w zamrażarce, odrzuca mnie na samą myśl 😢
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, przez ostatnie 2 miesiące bardzo Wam współczułam tej zgagi. Tak dużo o niej pisałyście. Ale ja miałam wrażenie, że tylko na noce narzekacie! A ja mam od 2:00 w nocy i czuję ją cały czas 😫 Jestem umęczona i wykończona psychicznie, a to tylko jeden dzień 😭 A mąż wrócił taki zadowolony, że mi od kolegi przywiózł mięso wołowe i będzie robił burgery na kolację. Wie, że uwielbiam... A mnie się płakać chce jak na to patrzę. Kupiłam sobie loda na deser i leży w zamrażarce, odrzuca mnie na samą myśl 😢
Wyślij męża do apteki po te specyfiki co Dziewczyny biorą, może akurat dobrze zadziała.
-
Ja mam na wyjście przygotowane body kopertowe na długi rękaw spodnie i skarpetki do tego kombinezon polarowy i kocyk
mam nadzieje ze nie bd zimy. Moja mama mi opowiadała ze jak w kwietniu jechała ze mną na porodówkę to w japonkach weszła do szpitala a na wyjście było tyle śniegu ze tata musiał dowozić kurtkę zimowa 😂
estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, przez ostatnie 2 miesiące bardzo Wam współczułam tej zgagi. Tak dużo o niej pisałyście. Ale ja miałam wrażenie, że tylko na noce narzekacie! A ja mam od 2:00 w nocy i czuję ją cały czas 😫 Jestem umęczona i wykończona psychicznie, a to tylko jeden dzień 😭 A mąż wrócił taki zadowolony, że mi od kolegi przywiózł mięso wołowe i będzie robił burgery na kolację. Wie, że uwielbiam... A mnie się płakać chce jak na to patrzę. Kupiłam sobie loda na deser i leży w zamrażarce, odrzuca mnie na samą myśl 😢
-
Kasiulka90 wrote:Karolcia, jak się nazywa ten lek na zgagę, który brałaś kilka dni temu? Jeśli wieczorem będzie apogeum, to znowu mąż będzie jeździł po całym Opolu w poszukiwaniu apteki, jak ostatnio pędził po nospę o 23:00.
Kochana zaopatrz się w Gaviscon, kupiłam w tabletkach i w płynie. Spokojnie może brać, bezpieczny jest. Jeśli w ciągu dnia mnie łapie to biorę tabletkę a wieczorem codziennie wypijam 10 ml tego w płynie. Smak miętowy ale taki „inny”, niebo w gębie to nie jest ale ważne że pomaga.
Przytulam Cię, bo znam ten ból! 🤗
Mnie się dodatkowo do tego włączył refluks, także żyć nie umierać ...Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Wyście są dobre..najpierw pokaż bez twarzy,pokaż sam brzuch,pokaż cokolwiek..teraz już twarz chcą,ja się boję co bedzie później!
Nie cytujcie,bo będę usuwać
a oczyska masz cudne! takie duze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 17:42
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Kochana zaopatrz się w Gaviscon, kupiłam w tabletkach i w płynie. Spokojnie może brać, bezpieczny jest. Jeśli w ciągu dnia mnie łapie to biorę tabletkę a wieczorem codziennie wypijam 10 ml tego w płynie. Smak miętowy ale taki „inny”, niebo w gębie to nie jest ale ważne że pomaga.
Przytulam Cię, bo znam ten ból! 🤗
Mnie się dodatkowo do tego włączył refluks, także żyć nie umierać ... -
Kasiulka90 wrote:Dziękuję, Kochana 😚 To ja już wysyłam męża, bo mi niedobrze i aż mam odruch wymiotny. W życiu czegoś tak nieprzyjemnego nie przeżyłam.
Oj tak, nie ma co czekać.
Mam nadzieję, że Ci pomoże!
Do jakiegoś czasu to i Rennie dawało radę, w końcu przestało ..