X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Mamy spodziewajace sie synkow. Pokazcie w co ubieracie wasze skarby do wyjscia ze szpitala.
    Ja spakowałam beżowy pajacyk 56/62 z Nanaf organic, do tego czapeczka biała też z tej firmy. I w razie czego w rozmiarze 50 body, spodenki i skarpetko-buciki (kolory musztardowo-granatowe). No i zwykły rożek z pepco, żeby dziecko owinąć. Potem te rzeczy prawdopodobnie wyrzucę, więc są takie zwyklejsze, żeby mi nie było szkoda. Zdjęć nie zrobię, bo mam torbę już w aucie, wożę od tygodnia w bagażniku, żeby wszędzie była ze mną.

Daffi lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    To macie,takie wyszczuplone,z góry! :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a20eb1e933d.jpg

Zazdraszczam nosa! Też bym chciała taki mieć! 😄

A całkiem serio, super wyglądasz, masz taki zgrabny brzuch! Pokaz nam twarz! 🤔

Wiewióreczka, mysla.nieskalana, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłam :D :D :D
    No niech Ci będzie...czarne kudełki, duży cyc i piłeczkowy brzuch :) Ale z prosiaczkowym ryjkiem przegięcie haha :)

Lili, nie masz na co czekać?;) Mam 32, chętnie wrócę do 2 z przodu ;)

KarmeLoVe, Fasolka77 lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:

A całkiem serio, super wyglądasz, masz taki zgrabny brzuch! Pokaz nam twarz! 🤔
    W życiu nie pokaże, Ona inkogutto i te sprawy :P

KarmeLoVe lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili90 a czy tobie oddali ten krążek ? Gdzies czytałam ze można go użyć przy kolejnej ciazy tylko trzeba oddaje się do sterylizacji ? I tak mnie to zastanawia :P chociaż kolejnej ciazy nie planuje ;)

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przez ostatnie 2 miesiące bardzo Wam współczułam tej zgagi. Tak dużo o niej pisałyście. Ale ja miałam wrażenie, że tylko na noce narzekacie! A ja mam od 2:00 w nocy i czuję ją cały czas 😫 Jestem umęczona i wykończona psychicznie, a to tylko jeden dzień 😭 A mąż wrócił taki zadowolony, że mi od kolegi przywiózł mięso wołowe i będzie robił burgery na kolację. Wie, że uwielbiam... A mnie się płakać chce jak na to patrzę. Kupiłam sobie loda na deser i leży w zamrażarce, odrzuca mnie na samą myśl 😢

mhsvcbxmf17updrl.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 ja mam dziś tak samo okropna Zgag meczy mnie od 2.30 mi pomaga na jakiś czas szklanka mleka, ale jeszcze tak nie miała żeby cały dzień :/

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Dziewczyny, przez ostatnie 2 miesiące bardzo Wam współczułam tej zgagi. Tak dużo o niej pisałyście. Ale ja miałam wrażenie, że tylko na noce narzekacie! A ja mam od 2:00 w nocy i czuję ją cały czas 😫 Jestem umęczona i wykończona psychicznie, a to tylko jeden dzień 😭 A mąż wrócił taki zadowolony, że mi od kolegi przywiózł mięso wołowe i będzie robił burgery na kolację. Wie, że uwielbiam... A mnie się płakać chce jak na to patrzę. Kupiłam sobie loda na deser i leży w zamrażarce, odrzuca mnie na samą myśl 😢
    Współczuję...ja wiem, że to musi być straszne, ale ani razu nie miałam, więc nie potrafię sobie do końca wyobrazić...no ale jak już burgerka odmawiasz :( Wyślij męża do apteki po te specyfiki co Dziewczyny biorą, może akurat dobrze zadziała.

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia, jak się nazywa ten lek na zgagę, który brałaś kilka dni temu? Jeśli wieczorem będzie apogeum, to znowu mąż będzie jeździł po całym Opolu w poszukiwaniu apteki, jak ostatnio pędził po nospę o 23:00.

mhsvcbxmf17updrl.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na wyjście przygotowane body kopertowe na długi rękaw spodnie i skarpetki do tego kombinezon polarowy i kocyk :) mam nadzieje ze nie bd zimy. Moja mama mi opowiadała ze jak w kwietniu jechała ze mną na porodówkę to w japonkach weszła do szpitala a na wyjście było tyle śniegu ze tata musiał dowozić kurtkę zimowa 😂

estrella, martusiawp lubią tę wiadomość

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg! Mysla_nieskalana jakie oczyska!!! Piękna jesteś! 😍 No to strzelam, że Bruno to będzie cała mamusia 😍

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazała twarz! :D jakaś śliczna! I te wielkie gały! I ten kolor oczu! 🥰 mam nadzieję, że moja córka będzie takie miała po starym 😉

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka,oczy akurat w sobie lubię,resztę nadrabiam wewnętrzną zajebistością :D :D :D

Karollinax26, Kasiulka90, Mama36, Tunia76, Lolka30, B_002, Wiewióreczka, espoir lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    ja dzis mialam dlugo zgage.. pol nocy i do rana nawet pisac mi sie nie chcialo. cieszylam sie tylko co pobudka ze pika mi powiadomienie w tel a tam za kazdym razem jakas fotka Lenki.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Karolcia, jak się nazywa ten lek na zgagę, który brałaś kilka dni temu? Jeśli wieczorem będzie apogeum, to znowu mąż będzie jeździł po całym Opolu w poszukiwaniu apteki, jak ostatnio pędził po nospę o 23:00.

Kochana zaopatrz się w Gaviscon, kupiłam w tabletkach i w płynie. Spokojnie może brać, bezpieczny jest. Jeśli w ciągu dnia mnie łapie to biorę tabletkę a wieczorem codziennie wypijam 10 ml tego w płynie. Smak miętowy ale taki „inny”, niebo w gębie to nie jest ale ważne że pomaga.

Przytulam Cię, bo znam ten ból! 🤗
    Mnie się dodatkowo do tego włączył refluks, także żyć nie umierać ...

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Wyście są dobre..najpierw pokaż bez twarzy,pokaż sam brzuch,pokaż cokolwiek..teraz już twarz chcą,ja się boję co bedzie później! :D
    Nie cytujcie,bo będę usuwać :)
    Piekna kobieta!
    a oczyska masz cudne! takie duze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 17:42

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję,dziękuję,ale już dejta spokój bo mi głupio :D

ibm2j48a6easc2hs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Omg! Mysla_nieskalana jakie oczyska!!! Piękna jesteś! 😍 No to strzelam, że Bruno to będzie cała mamusia 😍
    No wyjelas mi te słowa z ust. Oczyska jak z bajki. Piękne!

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Kochana zaopatrz się w Gaviscon, kupiłam w tabletkach i w płynie. Spokojnie może brać, bezpieczny jest. Jeśli w ciągu dnia mnie łapie to biorę tabletkę a wieczorem codziennie wypijam 10 ml tego w płynie. Smak miętowy ale taki „inny”, niebo w gębie to nie jest ale ważne że pomaga.

Przytulam Cię, bo znam ten ból! 🤗
    Mnie się dodatkowo do tego włączył refluks, także żyć nie umierać ...
    Dziękuję, Kochana 😚 To ja już wysyłam męża, bo mi niedobrze i aż mam odruch wymiotny. W życiu czegoś tak nieprzyjemnego nie przeżyłam.

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Dziękuję, Kochana 😚 To ja już wysyłam męża, bo mi niedobrze i aż mam odruch wymiotny. W życiu czegoś tak nieprzyjemnego nie przeżyłam.

Oj tak, nie ma co czekać.
    Mam nadzieję, że Ci pomoże!
    Do jakiegoś czasu to i Rennie dawało radę, w końcu przestało ..

syy2roeqbhtk0nxh.png
‹‹ 2173 2174 2175 2176 2177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ