Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Czy ja ostatnio żaliłam się może, że Marcelina słabo się rusza ? Wybaczcie! Żartowałam!
Karollinax26, Lili90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Ufff,wróciłam! Mam już wózek i nawet fotelik! Wreszcie..chyba najwyższa pora. Muszę domówić tylko adaptery do fotelika żeby można było na stelaż wózka zamontować w razie czego. Rozpędziłam się jak szalona,ale dzisiejsze zakupy to prezent od moich rodziców,dziadkowie się uparli,że płacą i nie było gadania.
Ale Panie obsługujące w Smyku w Futurze w Krakowie to jakaś masakra.Obrażone na cały świat.martusiawp, Lolka30, B_002, Tunia76, Wiewióreczka, india, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Ufff,wróciłam! Mam już wózek i nawet fotelik! Wreszcie..chyba najwyższa pora. Muszę domówić tylko adaptery do fotelika żeby można było na stelaż wózka zamontować w razie czego. Rozpędziłam się jak szalona,ale dzisiejsze zakupy to prezent od moich rodziców,dziadkowie się uparli,że płacą i nie było gadania.
Ale Panie obsługujące w Smyku w Futurze w Krakowie to jakaś masakra.Obrażone na cały świat.
no to teraz czekamy na fotkiWiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Ufff,wróciłam! Mam już wózek i nawet fotelik! Wreszcie..chyba najwyższa pora. Muszę domówić tylko adaptery do fotelika żeby można było na stelaż wózka zamontować w razie czego. Rozpędziłam się jak szalona,ale dzisiejsze zakupy to prezent od moich rodziców,dziadkowie się uparli,że płacą i nie było gadania.
Ale Panie obsługujące w Smyku w Futurze w Krakowie to jakaś masakra.Obrażone na cały świat.
Proszę o opinię. Bo ja nadal nie kupiłam wozka:(
-
Tunia76 wrote:To chyba w każdym smyku. Jaki kupiłaś, ten Adamex reggio. Patrzyłam w internecie i faktycznie ma ciekawy kształt gondoli.
Proszę o opinię. Bo ja nadal nie kupiłam wozka:(
Mnie się niebardzo podobają te wózki takie mydelniczkowo-okrągłe,dltaego upatrzyłam sobie ten i już inny mi się nie podobał żaden.
Do tego od razu fotelik Maxi Cosi Cabriofix wzięliśmy. A co do Pań to szkoda gadać,była lekka wymiana zdań.Ja rozumiem,że sobota,że mnóstwo ludzi,ale też pracowałam w sieciówce i wiem,że choćby skały srały to trzeba być miłym i się uśmiechać,a nie pokazywać swoje fochy.Tunia76, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Tak,kupiłam ten Adamex Reggio,wydaje mi się na razie bardzo fajny,zwrotny.Ja się za bardzo nie znam na wózkach,nie wiem co powinny mieć i jakie,ale na razie nie mam zastrzeżeń
Mnie się niebardzo podobają te wózki takie mydelniczkowo-okrągłe,dltaego upatrzyłam sobie ten i już inny mi się nie podobał żaden.
Do tego od razu fotelik Maxi Cosi Cabriofix wzięliśmy. A co do Pań to szkoda gadać,była lekka wymiana zdań.Ja rozumiem,że sobota,że mnóstwo ludzi,ale też pracowałam w sieciówce i wiem,że choćby skały srały to trzeba być miłym i się uśmiechać,a nie pokazywać swoje fochy.
Czy budka w spacerowce jest powiekszana? -
Tunia76 wrote:A dobre ma amortyzatory? Da się dziecko pobujać?
Czy budka w spacerowce jest powiekszana?Pobujać też się da,bo moja mama od razu próbowała
Co do budki to można ją otworzyć i jest siateczka taka wentylacyjna,albo w ogóle jest zamek do odpięcia jej też z drugiej strony.
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Już nie wiem jakie te fotki? Czyje,czego?
Nie no,obiecuje,że swoje Wam wrzuce,ale na prawdę nie mam na razie żadnej sensownej.
selfika wrzuć z brzuszkiem!!! bo zaczniemy podejrzewać, że jestes Bulemysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
No bo mam dylemat.. Myslalam o bodach kopertowych na dlugi rekaw na to bluzeczka i spodenki no i kombinezon misio..
Ja serio mam juz dylemat z ubiorem.
U nas aktualnie 2 burze gradowe przeszły zniszczenia paskudne.. Zbliza sie widze 3cia.. M w pracy az sie boje sama w domu.. Corka u kolezanki..
Ale rozpiescilam sie dzis zupka szczawiowa -
Mistella wrote:Ja mam body dl rękaw, spioszki, na to polarowy kombinezon i czapeczka, jeśli będzie naprawdę zimno to mam spiworek do fotelika
Edit nie śpioszki tylko no... jak to się nazywa ... pajac?
O właśnie, to jest mój drugi zestaw - bodziak na długi rękaw, na to śpiochy i kombinezon.
Mysla.nieskalaana, ani prośbą, ani groźbą?
Z Blue to żarcik Fasolki, bo byłyście w tym samym czasie przecież
No daaaaj...Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
To macie,takie wyszczuplone,z góry!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a20eb1e933d.jpgWiewióreczka, Tunia76, Karollinax26, Kasiulka90, india, Daffi, Mama36, Kiwona, Anete, Lolka30, Fasolka77, B_002, KarmeLoVe, estrella, Syska2202, malutka_mycha, martusiawp, DorotaAnna, Bubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Powiem Wam szczuplaczki na pocieszenie, że moja mama miała identycznie. Do około 30 roku życia wszystko spalała na bieżąco, wyglądała wręcz niezdrowo - około 50 kg przy wzroście 178 cm! Mówi, że bardzo chciała przytyć a nie mogła. W tym czasie była w ciąży ze mną, po porodzie nadal skóra i kości. Dopiero przy drugim dziecku przytyła w ciąży dużo (ponad 20 kg) i do tej pory musi się pilnować, bo już metabolizm nie ten. Moim zdaniem wygląda dobrze, dba o siebie, bmi w normie, ale ku wyższej granicy.
Kasiulka90 lubi tę wiadomość