Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Karmelove możliwe,że i u mnie coś tam się porobiło...
To taki glupi rodzaj bólu, że czuje jak wstaję i np.przy wchodzeniu po schodach...🤔😑
Ja mam zalecenie wklejenia tam siatki, ale dopiero jak się już wyrodzepo wsyztskich ciazach.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Mama36 wrote:Lilii no właśnie też do takiego wniosku doszłam. Ze jutro poszukam tych pasków dla pewności i tyle. Po dwóch porodach tyle wiem na pewno.. To się nie dzieje tak o.. Od razu, przynajmniej u mnie.
Ja mam zamiar przynajmniej 2 tyg pochodzić! ::
teraz jak znajomej wody odchodzily polecialm jej zrobic bo tam jedno pole zolte jest od ph wody i zabarwienie przy ph wód plodowych powinno byc niebieskie, turkusowe czy granatowe.
dla zobrazowania pokaze wam ze dziala
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b54e789f46eb.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fd3f39ef2a9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 12:12
Lili90, Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Ja dziś idę po południu na te warsztaty Mama Wie
Ciekawe czego nowego się dowiem.
-
Karmelllka90 wrote:
Na co twój tata zachorował? Przytulam cię mocno 😔😙 i mam nadzieję, że to jakis chwilowy wzrost i się wszystko unormuje. Wierzę że wszystko będzie dobrze.
Na raka jelita. Bezobjawowo. W morfologii wyszła anemia, zaczęłam dociekać...i już wiedziałam, że to to. Tylko najgorsze, że robił 5 lat wcześniej kolonoskopię i było ok. Zalecili mu następną za 10 lat. A tu w międzyczasie urosło to gówno. Stanęłam na głowie, żeby jak najszybciej to załatwić i po 3 tygodniach miał operację we Wrocku. Wycieli gada, wszystkie inne narządy były czyste. Byłam już w ciąży, ale wiedział tylko mąż, wynajęłam z mamą hotel i od rana do wieczora w szpitalu, chudłam niemiłosiernie ze stresu. Później pół roku chemii zapobiegawczej. Teraz zrobił wyniki markerów i urosły...wiem co to oznacza, choć człowiek zawsze ma nadzieję. Niedługo tomografy, więc się okaże.
Kochane moje, te skurcze to na szczęście straszaki
Przez 3 godziny były co 8-10 minut, ale prysznic pomógł. To już chyba taki czas, że będziemy tak straszone. Dziś jest OK.
Franka, mam wizytę w środę, też jestem ciekawa jak ta szyjka.
India, ale historia! Piękna i zaskakującaSzokująco szybko poszło. Czyli można urodzić bez zapisu skurczów na ktg. Ale się wzruszyłam
Haha, Nieskalana, to prawda, gdybym pisała do Was o 7 czy 9, czyli w środku nocy jak dla mnie, to znaczyłoby, że nie jest OK
Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Olymphia wrote:Dziewczyny, mam wrażenie, że kręgosłup w odcinku krzyżowym chce mi pęknąć. Co wam pomaga?
Olymphia lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
MamaAga85 wrote:India piękny opis spotkania z Polą ❤
Ja wczoraj wieczorem zdążyłam Was nadrobić a później padłam na twarz po wyprawach do miasta-panele,farby...Dziś tak bolą mnie pachwiny,że ledwo chodzę...
W ciągu 2 tyg.chce dopiąć wyprawkę do końca.
Czy któraś z Was wie od czego może być ból na wysokości pępka.Umiejscowiony podłużnie.Czuje jakby dziurę(pustkę) w tym miejscu. Pojawiło się to przy wstawaniu z łóżka wczoraj.Czy to możliwe żebym czuła rosejście mięśni?
chyba tak Aga, mnie też czasem boli w okolicy pępka... czuję jakby mi tak skóry brakowałoFasolka77
-
Fasolka77 wrote:chyba tak Aga, mnie też czasem boli w okolicy pępka... czuję jakby mi tak skóry brakowało
-
Daffi wrote:Dziewczyny a do wozkow jakas pościel macie?
W czym maluszek bedzie lezal w chlodniejsze dni?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Wiewióra, smutne jest kiedy słyszy się, że ktoś choruje na raka i nie ma na to ratunku a kiedy jeszcze dotyka to osób z rodziny i najbliższego otoczenia to tym bardziej człowiek jest załamany ... nadzieję zawsze trzeba mieć.
Mocno Cię przytulam i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! ❤️
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Wiewioreczka ja nie wiem co oni z tym ktg. Pewnie cos sie zapisywalo ale może za slabo niz oczekiwali. No i chyba wssystkich zmylilo rozwarcie na 1 cm - godzinę przed porodem
W ksiazeczce mam wpisane, ze porod trwal 1h52 - I część 1.5h II cz 22minuty. Orientujecie sie jak oni to licza?
Nie wiem kto to wpisal, bo 1.5h wczesniej to nikt mnie nie sluchal, ze chyba rodze :p na porodowce spędziłam niecałe 10 min zanim Polcia sie urodzila.
No i powiem wam, ze nie wazne co mialam spakowane w mojej szpitalnej torbie bo nawet nikt nie pomyślał aby mi ja zabarc na porodowkea akurat kocyki i ubranka dla Poli mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 13:23
Wiewióreczka, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Ja mam kocyk taki grubiutki. Miałam kupić jakis mega śpiworek, ale tak naprawdę nie sądzę zbey była potrzeba.