Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej laseczki. Ja się przeszłam... Pokrzatalam... Chciałam nawet poprasowac ostatnie pranie ale nie wyschlo jeszcze. Wróciłam. Leżę.
Kiwona jeżeli masz jakieś wątpliwości.. Rób! Zawsze uważam że należy robić jak instynkt podpowiada. Raz, że czujemy coś nie tak.. Dwa to jak nie zrobisz to będziesz myśleć i myślec o tym.Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:A moje pranie na bank wyschlo, wbijaj na prasowanko 🤩
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:Dzięki Mama, zrobię kwasy zolciowe.
Ja nie mam myśli o krzataniu się, ja jestem głodna. A rano labo, więc muszę wytrzymać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlaczego budzą o 5:00 na pobranie krwi 😤😤 doktorka mówiła, że o 6:00 mają pobrać żeby wyniki były na obchód. Ja pierdziele. I już nie zasnę bo nie moge się ułożyć.
Ale szczerze powiem bardzo mi się podoba praca położnych w takim szpitalu położniczym.
Ja już mam wszystkie badania porobione nawet dwa razy :p ale myślę że jeszcze za tydzień w sobotę zrobię przed samym porodem, wszystko co możliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 05:27
-
nick nieaktualnyCo do kocyków lullalove jestem w nich zakochana, mam już 3 i każdy ma inny splot.
Mam wełnę z bawełna - szaro miętowy,
Mam bambusowy - musztardę
Mam bambus z bawełna - szałwię
Teraz czekam na ażurowe i przy tym zamówię też mgiełkę, ( ten azurkowy jest tak śliczny że zastanawiam się czy brać taki pudorwy róż, błękit czy biały bo ten biały byłby idealny do chrztu ale jeśli byśmy chrzcili w lipcu / sierpniu to nie wiem czy jest sens kocyk do tego dopasowywać)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 05:47
-
Ja planuje chrzcic w maju. Szybko i po sprawie.
Caly czas jestem ciekawa czy doczekam chrztu naszej Aluni bo jest 7 kwietnia.
Znow mi sie snilo ze urodzilam i karmilam Filipka piersia w szpitalu. Och to pragnienie spotkania sie jest juz bardzo silne.Bubek, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja...
Wczoraj już po południu źle się czułam-brało mnie na wymioty a od samego rana bolała mnie głowa...
Pod wieczór się zaczęło...
5 razy wymiotowałam,potem mnie trzęsło z zimna i ból głowy i karku nie odpuszczał...
Teraz ledwo co po śniadaniu i już mi nie dobrze...Głowa cały czas ćmi z tylu...Ewidentnie ciśnieniowo-zaraz będę mierzyć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBubek wrote:Kiwona a co z tym drapaniem ?
a mi sie coraz czesciej mala sni...
dzis mi sie snilo np, ze ze 2 dni po urodzeniu powiedziala mi, ze ona nie bedzie pic mleka z piersi bo jej nie smakujeponieważ ja długo karmilam drugiego 16 msc.. A przy starszym bracie szybko nauczył się mówić to miał koło 3 latek i mówił że pamięta mleko z cycusia jakie było słodkie... Aż łzy miałam w oczach... Ze wzruszenia
Fasolka77, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kiwona tak jak Karmelka pisała oprócz kwasów zrób też próby watrobowe.
Daffi maj to taki komunijny miesiąc, myślisz że się uda w tym terminie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 07:27
Kiwona lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Hej, mnie męczył w nocy silny ból podbrzusza miesiączkowy taki... spać nie szło, ale za słaby żeby cokolwiek działać i jechać na IP
teraz odpuściło trochę ale zastanawiam się czy nie podejść do mojej dr żeby zobaczyła jak tam sprawy się maja bo nie miałam jeszcze takiej nocy jak dziś 🧐