Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Laski, miałyście robione drugi raz HIV ?
A jak jest z tym KTG ? Może być przy tym partner ? -
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Ja miałam drugi raz HIV, nic się nie zmieniło
Co do KTG u nas może być partner, ale zastanawiam się po coTo jest jak dla mnie strasznie nudne badanie
-
Mama36 wrote:No wlasnie.. Tam samo dla mnie.. Więc ani razu z trzech nie wpadłam żeby był Facet...
Ja mam spotkanie z położną we wtorek, więc M chce na tym być, dobrze cokolwiek wiedzieć. Przy okazji załapie się na to KTG, chce więc zabraniać nie będęDorotaAnna, Natalia-tosia, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:To myśle że bez problemu
tylko faktycznie to jest dość nudne badanie
chociaż ja leżę i całe pół godziny się gapie co tam wyskakuje xd
a ja się zastanawiam kiedy się skończy... bo leżę na plecach..i tlenu mi brakMały jest z lewej strony i jak się położę na lewym boku to nam zanika... za każdym razem zresztą zanika bo byłam już 3x i 3x musiałam dzwonić na recepcję, żeby ktoś przyszedł bo alarm zaczął pikać
Fasolka77
-
Aga2606 wrote:Ja ledwo wciskam jedna herbatkę z malin. Nienawidzę ale cóż... a macie taka do zaparzania w czajniczku czy w torebkach?
-
Już w domu. Planowałam wyprosic pierwszeństwo, ale były 2 osoby przede mną, a do tego UWAGA! zostałam przepuszcza w kolejce przez młoda kobietę! Byłam w takim szoku, że nie umiałam skierowania znaleźć na szybko
na próby albo kwasy (nie pamiętam) 6 dni będę czekała. Robiłam własnie drugi raz HIV.
Coś mi świerszczy w tym aucie, kurde
Poszłam do osiedlowego po świeże bułki, prosto po labo. Kurde ledwo doszłam do domu. Na 2 piętro po jednym schodki wchodziła, takie miałam skurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 09:13
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny