Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Do mnie dotarły ostatnie zakupy.
Łóżeczko, wózek, fotelik i kocyki.
Jeszcze laktator jedzie od szwagierki.
W przyszłym tygodniu muszę wyprać kocyki, pokrowiec z materaca i prześcieradła. W weekend może spakuje torbę, ale jakoś nie mogę się za nią zabrać.
Czy Wy prałyście pokrowiec fotelika i tą wkładke w wózku?Ja nie prałam na razie..nie wiem czy trzeba,mam kupiony ten nowy wkład to jego wypiorę i powinno wystarczyć.
-
stresant wrote:Mama podziwiam za odwage.....ja bym nie dala rady
ma nadzieje ze maz sie mna zajmie przed porodem i cala ogoli
no musze Wam wstawic zdjecia przed ciaza, zeby bylo widac roznicemialam nozki jak sarenka
w przyszlym tygodniu mam impreze z pracy i wybieralam co ubrac......o ile ubrania mam, o tyle butow nie mam....nie wsadze nogi do niczego jedynie do tych trampek a to jeszcze cisna......mi ta noga nie tylko na szerokosci ale nawet na dlugosc jakos urosla
Stresant kup crocsystresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Tunia76 wrote:Do mnie dotarły ostatnie zakupy.
Łóżeczko, wózek, fotelik i kocyki.
Jeszcze laktator jedzie od szwagierki.
W przyszłym tygodniu muszę wyprać kocyki, pokrowiec z materaca i prześcieradła. W weekend może spakuje torbę, ale jakoś nie mogę się za nią zabrać.
Czy Wy prałyście pokrowiec fotelika i tą wkładke w wózku?
Pokaz fotki! Uwielbiam ogladac co tam ciekawego pokupowalyscie
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Franka czemu mowisz, że AFI chujowe? 23 to mieści się w normie- do 25 jest norma przecież. Duży chłopak już Wojtuś super
Mój lekarz mówi ( I szpitalni też potwierdzali) że na tym etapie już nie powinno przekraczać 20. Wszedzie w wypisach mam przez to wielowodzie i dokładniejsze ogladanie na usg organów wewnętrznych dzieciaczka. -
Aaa no chyba że tak... ale mowisz stabilnie ?
Aga2606 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyNowakowa92 wrote:India Śliczna ta Twoja mała kruszynka 😍😍😍
Czy wy tez tak macie, że jednego dnia rozrywa was energia a na drugi dzień czujecie się jak kupa? Normalnie nie mam siły. Tak jak zwykle ciężko spać w nocy tak dzisiaj spałam od 1 do prawie 12 i to bez wstawania na siku. Dziwne bardzo doswiadczenie, bo teraz czuje że jeszcze bardziej nie mam siły. Bolą mnie nogi, ciagnie brzuch, pachwiny 😕 no i to spojenie.
Wczoraj poszłam z nim do ortopedy, ale pan doktor tylko pomacal popatrzył podejrzewa rozejscie i kazał zrobić usg spojenia. Zadzwonilam do mojej ginki, ta wystraszona chciala mnie już wczoraj położyć do szpitala 😳 powiedziałam że raczej wytrzymam do wizyty która mam w czwartek 21 marca, ewentualnie mam w poniedziałek zgłosić sie do Matki Polki bo będzie na dyzurze jakbym miala nie dotrwać. Choćby sie walilo to nie chce rodzic w matce polce, przeraza mnie ten szpital. A teraz opcja cesarski która pojawiła się nagle już WGL mnie przeraża bo caly czas byłam nastawiona na siły natury.
Jeszcze taka pogods do dupy, mam ochote strzelić sobie w łeb 🔫 -
Kiwona wrote:Karola, a masz jakieś dolegliwości z tym związane? Ja mam 2,poprzedni radiolog ocenił to na polipy ale ten dzisiaj mówił raczej o kamieniach. Nie pamiętam, jakie wielkości, bo dzisiaj trudno było je zmierzyć i musiałabym wygrzebac poprzednie usg.
Często boli mnie brzuch po prawej stronie. Przynajmniej dwa razy do roku mam taki mocniejszy atak, że kończy się na IP podaniem kroplówki albo zastrzykiem w dupala
Omijam szerokim łukiem, chociaż uwielbiam .. placki ziemniaczane. Po nich IP zaliczyłam dwa razy, -
nick nieaktualnyA ja dzisiaj słuchajcie dalej poszalalas.. Zrobiłam Manicure i pedicure. Zakupy. Z młodszym do fryzjera to i mi grzywke podciela. W końcu jak człowiek.pranie.. Prasowanie zaliczone.
Torba do szpitala zapakonawa do końca melduję!!
Jutro może się nie ruszę ale dziś mam jakis przypływ mocy wyrobowejLolka30, mysla.nieskalana, Tunia76, Fasolka77, estrella, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Franka tu chodzi o szczepienie na wzw b, kiedyś te oferowane przez szpital miały gorszy skład niż ten engerix. Obecnie te refundowane mają poprawione składy i nie różnią się od tej płatnej, ale pewnie mamy jak to mamy wiedzą lepiej 😉. Mówiła nam o tym neonatolog ze szpitala na SR.
Kiwona lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Franka tu chodzi o szczepienie na wzw b, kiedyś te oferowane przez szpital miały gorszy skład niż ten engerix. Obecnie te refundowane mają poprawione składy i nie różnią się od tej płatnej, ale pewnie mamy jak to mamy wiedzą lepiej 😉. Mówiła nam o tym neonatolog ze szpitala na SR.
Czyli nie ma sensu wydziwiać i można śmiało dawać tę szpitalna. Dzięki za potwierdzenie -
martusiawp wrote:Tak na szybkosci: Alicja waży 2600gram , przepływy łożysko wody ok.
Szyjka miękka , skrócona. Zapis KTG ok. Rozwarcie na palec. Ginekolog mówił że max 2tygodnie i powinno się zacząć. 😍😍😍😍😍
Na KTG zapisywały się skurcze. Tzn te spinanie brzucha tak jak opisywała B002.
Martusiamartusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Nowakowa92 wrote:India Śliczna ta Twoja mała kruszynka 😍😍😍
Czy wy tez tak macie, że jednego dnia rozrywa was energia a na drugi dzień czujecie się jak kupa? Normalnie nie mam siły. Tak jak zwykle ciężko spać w nocy tak dzisiaj spałam od 1 do prawie 12 i to bez wstawania na siku. Dziwne bardzo doswiadczenie, bo teraz czuje że jeszcze bardziej nie mam siły. Bolą mnie nogi, ciagnie brzuch, pachwiny 😕 no i to spojenie.
Wczoraj poszłam z nim do ortopedy, ale pan doktor tylko pomacal popatrzył podejrzewa rozejscie i kazał zrobić usg spojenia. Zadzwonilam do mojej ginki, ta wystraszona chciala mnie już wczoraj położyć do szpitala 😳 powiedziałam że raczej wytrzymam do wizyty która mam w czwartek 21 marca, ewentualnie mam w poniedziałek zgłosić sie do Matki Polki bo będzie na dyzurze jakbym miala nie dotrwać. Choćby sie walilo to nie chce rodzic w matce polce, przeraza mnie ten szpital. A teraz opcja cesarski która pojawiła się nagle już WGL mnie przeraża bo caly czas byłam nastawiona na siły natury.
Jeszcze taka pogods do dupy, mam ochote strzelić sobie w łeb 🔫
Nowakowa jesteś z Łodzi?Fasolka77
-
Dostałam wczoraj SMS od kuzynki.
Ładnie odpisałam, długaśnego SMS. Patrzę a on został wysłany do kuzynki i do mojego gina.
Nie mam pojęcia co ja zrobiłam.
Na szczęście nic strasznego w nim nie było, ale mi głupio.mysla.nieskalana, malutka_mycha, B_002, Franka2104, AniaKJ, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny