Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowakowa92 wrote:Fasolka długo mieszkałam w Łodzi, teraz obok bo w Pabianicach
no to w końcu ktoś z okolicja się w 2011 przeprowadziłam z Krk najpierw na 3 miesiące do Wawy, potem Łódź a od 2015 mieszkam koło Tomaszowa Maz. Planuję rodzić w Madurowiczu a Ty?
Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Od południa mam maluszka ze sobą
oddech się unormował. Jest słodki i kochany, bardzo grzeczny. Walczę dalej o laktację, bo mam cycki ponoć pełne mleka, ale mały średnio chwyta. Użyłam nakładek Medeli i są super. Jakieś zdjęcie wrzucę później na fb, bo tak mi będzie łatwiej - jeśli się da, może któraś skopiować je na forum.
Mały jest strasznie podobny do mnie póki co, blondas taki
Nie miałam czasu Was poczytać. Wszystkie zapakowane?
Wiewióra!!! cudownie!!ucałuj Malucha!
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:AFI się nie jest łatwo źle zmierzyć moim zdaniem. Ale ono się wchłania dziecko może mieć w brzuszku i dlatego lekarz też mi dzisiaj tłumaczył że jak my pijemy to nasza krew jest lepsza a to ona dostarcza wszystkiego dziecku. A w poniedziałek faktycznie nie piłam
ja piję cały czas tak samo a AFI ma rozrzut 10-19....Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Wiewiórka super!
Ja tez zamówiłam wanienkę z ikei:) mamy do niej stojak z Allegro ale jeszcze nie próbowałam jak działa.
Dziś byłam odwiedzić prace i wszyscy mówili ze mam wielki brzuch ale jeszcze bardzo wysoko wiec pewne pociągnę długo..., hehe zobaczymy czy maja racje. Ale jest mi mega duszno wiec czekam na to opadnięcie z utęsknieniem..Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Ja już wracam do domu po USG.
Niby wszystko w porządku jeśli chodzi o kwestie zdrowotne, ale jednak się trochę zdenerwowałam, bo mała jest o 3 tygodnie mniejsza niż wynika z terminu.
Wizytę u swojej gin mam dopiero w czwartek i nie wiem co robić, chciałabym to jednak z kimś skonsultować wcześniej.
Łożysko II stopnia ale już zaczynają być jakieś zwapnienia.
Ta lekarka dzisiejsza to jakaś taka dziwna była, próbowała mi cały czas wmówić że mam termin na 13.03 wg OM, i nie docierało do niej że mi się owulacja przesunęła o 3 tygodnie i wiem kiedy zaszłam w ciążę. Trudno się z nią rozmawiało.
Mała jest główką w dół i ta główka jest już bardzo nisko. Głowka o tydzień mniejsza a brzuch o 3 tygodnie od tego terminu z karty ciąży. Waga małej 2340g, to mało.
Ale mama mnie pociesza że ja się urodziłam w terminie (około 38tc) i ważyłam 2400g. Może to genetyczne.Kasionek, Kiwona, Fasolka77, Tunia76, stresant, martusiawp, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Misiabella wrote:Franka, tez sie zastanawiam nad ta szczepionka na wirusowe zapalenie watroby, zamiast tej szpitalnej, tylko nie wiem jak to zorganizowac, jak jeszcze nie wiem gdzie bede rodzic.
Położna mówiła, że to sie kupuje na recepte od pediatry, w domu przechowujesz w lodówce. Jak dzieciatko sie urodzi to np tata dostarcza to na oddział i podaja zamiast swojej. Z tego co słyszałam ta szczepionka nie jest podawana jakoś od razu po porodzie tylko chyba jakoś po pierwszej dobie. Chyba najlepiej byłoby zadzwonič na oddzial w danym szpitalu i dopytać jak oni to organizujaMisiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Paula skąd rolety zamówiłaś? Ja też poluję na rolety, ale nigdzie nie mogę ich spotkać
https://allegro.pl/oferta/roleta-zaluzja-przeciwsloneczna-samochodowa-2x55-7205433800?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemSharevaletta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Ja już wracam do domu po USG.
Niby wszystko w porządku jeśli chodzi o kwestie zdrowotne, ale jednak się trochę zdenerwowałam, bo mała jest o 3 tygodnie mniejsza niż wynika z terminu.
Wizytę u swojej gin mam dopiero w czwartek i nie wiem co robić, chciałabym to jednak z kimś skonsultować wcześniej.
Łożysko II stopnia ale już zaczynają być jakieś zwapnienia.
Ta lekarka dzisiejsza to jakaś taka dziwna była, próbowała mi cały czas wmówić że mam termin na 13.03 wg OM, i nie docierało do niej że mi się owulacja przesunęła o 3 tygodnie i wiem kiedy zaszłam w ciążę. Trudno się z nią rozmawiało.
Mała jest główką w dół i ta główka jest już bardzo nisko. Głowka o tydzień mniejsza a brzuch o 3 tygodnie od tego terminu z karty ciąży. Waga małej 2340g, to mało.
Ale mama mnie pociesza że ja się urodziłam w terminie (około 38tc) i ważyłam 2400g. Może to genetyczne.
Teraz sexy i schody sexy i schodyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 19:15