Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
zalozcie sobie nowa grupe na FB i po problemie...z zasadami przyjmowania jakie tu ustalilyscie wczoraj....kazda sie przedstawi i bedzie wiadomo o kogo chodzi......a tu sie wcale nie dodaje gorzej fotek...ja wale wszystko przez zapodaj i raz dwa gotowe......potem kasuje posta i po sprawie......
FB tez nie za bezpieczny jest, pare razy info wycieklo gdzies do eteru..... a tu jednak czlowiek bardziej anonimowy.....chociaz ja o Was wiem juz wszystko
B_002, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Ja to mam trochę ubaw.i długo mi zajmuje dobieranie słów żeby wypowiedź była w miarę kulturalna...
A nasuwa mi się dużo brzydkich słów
Ja nawet nie spodziewałam się, że jeszcze z moim budyniowym ciążowym mózgiem, potrafię wykazać się taką elokwencją i kulturą.
Także ten... Mam nadzieję, że wkrótce zapas sił intelektualnych mi się nie skończy
A jak się skończy to poleci jeszcze kilka członkiń, które zostały pozostawione "grzecznościowo" lub "do wyjaśnienia".mysla.nieskalana, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja tego nawet nie komentuje bo dla mnie ta dyskusja jest bez sensu. Ja też może nie udzielam się najczęściej na forum, ale bez przesady. Nawet Do celu która się też u nas nie udziela, ale wszyscy ja kojarzą- nikt jej nie powiedział że nie weźmiemy jej do grupy. Wystarczy przedstawić sytuacje co i jak czemu ktoś się rzadziej udziela ale jest z nami od początku... a nie kręcić afery gdzie laska nawet nas nie zna
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
stresant wrote:zalozcie sobie nowa grupe na FB i po problemie...z zasadami przyjmowania jakie tu ustalilyscie wczoraj....kazda sie przedstawi i bedzie wiadomo o kogo chodzi......a tu sie wcale nie dodaje gorzej fotek...ja wale wszystko przez zapodaj i raz dwa gotowe......potem kasuje posta i po sprawie......
FB tez nie za bezpieczny jest, pare razy info wycieklo gdzies do eteru..... a tu jednak czlowiek bardziej anonimowy.....chociaz ja o Was wiem juz wszystkoPaula 90, Lolka30, Kiwona, B_002 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie denerwujcie się bo jeszcze worek porodowy się otworzy 😎
Co do laktatora to ja jeszcze nie mam, stwierdziłam że gdyby cos to po porodzie sie kupi, ale jakiś elektryczny bym chciala jak już.
Co do książek to ja jestem z tych co nie lubią czytać 🙊 wole seriale oglądać i faktycznie dużo roznych oglądam 😎 pamiętnik wampirów to chyba ze 4 lata temu ogladalam 😅😉 jedno jest pewne zawsze mówię że chciałabym zaczac czytać książki 😎 tzn. Jak jest jakas dobra co mnie wciągnie to i we dwa dni przeczytam ale myślę, że do tej pory to bylo ze 20 takich książek 😁
Mimo noncnej imprezy sąsiadów od rana mialam tyle energii, że wzięłam sie za sprzątanie, pranie, gotowanie 😎 ale koło 20 to jakby ktoś spuscil ze mnie to cale powietrze... -
Jutro muszę wstać skoro świt i biec pobrać krew..ale nie w moim ulubionym laboratorium za kasę,tylko w ośrodku na NFZ..I tam już ludzie stoją pół godziny przed otwarciem i robią "zapisy" w kolejkę
A dodam jeszcze,że jutro jest poniedziałek czyli u nas dzień targowy-wiecie stragany,kury,krowy,jajka,ciuchy! Będzie super
A badania muszę zrobić bo potrzebuję je na czwartek do endokrynologa.
Jak będę wracać to muszę sobie coś kupić na śniadanie,w związku z tym moje pytanie : co jutro na śniadanie??Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Jutro muszę wstać skoro świt i biec pobrać krew..ale nie w moim ulubionym laboratorium za kasę,tylko w ośrodku na NFZ..I tam już ludzie stoją pół godziny przed otwarciem i robią "zapisy" w kolejkę
A dodam jeszcze,że jutro jest poniedziałek czyli u nas dzień targowy-wiecie stragany,kury,krowy,jajka,ciuchy! Będzie super
A badania muszę zrobić bo potrzebuję je na czwartek do endokrynologa.
Jak będę wracać to muszę sobie coś kupić na śniadanie,w związku z tym moje pytanie : co jutro na śniadanie??mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
malutka_mycha wrote:Ja mam jutro wizytę
ciekawe ile Ninka waży
wg aplikacji około 3 powinna ważyć, może zrobi mi prezent i nie przekroczy tej liczby
Na 15.10 jadę. Ile na tydzień teoretycznie powinno przybierać teraz dziecko? Bo ja obstawiam, że Kazik 2200 będzie miał, przystopowal że wzrostem ostatnio.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUtworzenie nowej grupy będzie skutkowało tym że utracimy historię z tej grupy - nasze zdjęcia i komentarze. Stanowią one niemal 100% tej grupy.
A osoba, która zrobiła najwięcej zamieszania właśnie postanowiła się usunąć.Kiwona, mysla.nieskalana, Kasiulka90, KarmeLoVe, Lolka30, martusiawp, B_002, estrella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Tutaj nawet jak ktoś wrzuci zdjęcie na minutę,to można zdążyć je sobie zapisać ..i moze to zrobić ktokolwiek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 22:35
Kiwona, mysla.nieskalana, Lolka30, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:A ja też jutro wizytuje
Na 15.10 jadę. Ile na tydzień teoretycznie powinno przybierać teraz dziecko? Bo ja obstawiam, że Kazik 2200 będzie miał, przystopowal że wzrostem ostatnio.
u nas ostatnio w 2 tyg przybral 250g ale w sumie nie wiem czy to norma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 22:35
Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość