Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula nie dziwie sie.. masz cukrzyce jestes na insulinie.. dziwie sie ze nie masz co wizyte pomiarow. u mnie to jest mus. u mnie lekarz nie zrobi badania ginekologicznego ale USG zawsze ze zdj kosci udowej i waga szacowana dolacza mi do karty ciazy.
jutro gwalce go o KTG i skierowanie do ortopedy i okulisty.
no i chyba jutro zglosze sie w koncu do poloznej. -
malutka_mycha wrote:Właśnie lekarka mi mówiła że pod koniec norma jest 250 na tydzień więc Daffi wychodzi na to że książkowo przybiera
Karollinax26, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
A ja miałam średnia noc, jak wstałam to malz już był w trakcie robienia śniadania. Potem relaks i w południe zawinelismy się na spacer do parku pszczynskiego, syn wziął sobie rower. Stamtąd obiad u teściów (z deserem
) i wieczorem do domu. Zdążyłam jeszcze poprasowac i zrobić kolejne pranie. Jestem padnięta, ale to był dobry dzień
-
Karollinax26 wrote:Kurde, a ja nie mogę malin nigdzie dostać, Kiwonaaa!! 😩
Do biedronki mam za daleko, moje kości tego nie zniosą a w osiedlowym warzywniaku nie ma już od tygodnia 😟 -
nick nieaktualny
-
Karola, ja mam mrożone. Z mojego osiedlowego lewiatana. Do marketów mam kawałek, też nie chodzę. A w ogóle omijam markety, nawet autem. K jeździ sam, dla mnie to udreka. Byliśmy w sobotę po kilka rzeczy w galerii, odebralismy pampersy z rosmana, coś tam jeszcze. Aha, próbowałam kupić stanik w hm, ale też wszystkie albo małe albo źle wyprofilowane. A przymierza to to jest masakra, bo te klipsy i podwójne pakowanie to o dupe rozbić. Wyszłam zapocona z niczym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 22:46
-
Karmelllka90 wrote:Ja mam fazę na owsiankę na mleku z owocami i masłem orzechowym 😍
Moja mała ma czkawkę tak mocna ze mi odbyt wyskoczy 😂
synek glodomor w nocy musi sie tych wod niezle opijac ze czkawki miewa. -
Daffi wrote:Taaaka fasolka zapisuje sobie zdjecia.. drukuje i wiesza ołtarzyk nad łozkiem. Uwazajcie
to nie wiadomo kto nas czyta i po co. Psycholi nie brakuje.
Bubek, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Szonka wrote:Nigdy nie wiemy kto nas tu czyta i jaką ma intencję. Jakby nie patrzeć to jest forum.publiczne. I jak bym nie podejrzewała Fasolki, ani żadnej z was piszacych o takie rzeczy
to nie wiadomo kto nas czyta i po co. Psycholi nie brakuje.
Ale wlasnie o ile liczymy sie z tym ze nasze forum jest otwarte czytac moze kazdy.. tak na zdj mozemy miec wplyw i sprawic sobie troche prywaty.
kazdej z nas zalezy zeby zdj nie wedrowaly po calym swiecie i zeby jakis zbokol sie nimi "jarał".. -
Ej zapomniałam się pochwalić że od piątku śpię na pokładach poporodowych pod przescierafkem hihi 😂. Dobranoc z szeleszczacego łóżka dziewczyny 😁.
Karollinax26, Kasiulka90, Paula 90, Kiwona, Tunia76, martusiawp, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Ej zapomniałam się pochwalić że od piątku śpię na pokładach poporodowych pod przescierafkem hihi 😂. Dobranoc z szeleszczacego łóżka dziewczyny 😁.
martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość