Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj sie ogarnelam przed snem.. Dzięki Bogu bo sie tak zacielam... Jakbym dzis poszla jakbym tak dzis to odwalila. Ale systematyka poplaca bo robie to naprawde w 3-4min
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
U mnie weekend minął i imie dalej nie wybrane. Chciałabym, żeby je lubiła tak, jak ja swoje.
Chyba zostanie Bezimienna i sama sobie wybierze jak będzie pelnoletnia 😉
Też mnie czeka fryzjer. Tylko nie wiem czy już, czy bliżej porodu. Odrostu prawie nie widać, ale pojawiają się pojedyńcze siwe włosy. W domu nie nakładam farby, nie mam do tego smykałki, a na dodatek lubię kilka kolorów. No ale u fryzjera ok. 4 godziny siedzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 09:43
-
Daffi wrote:Fasolka ales zaszalala
fajnie ze tak dobrze sie czujesz chociaz jakieś wyjatki wsrod nas narzekajacych. Jesli chcesz nicka tylko pogrubic to robisz tak [ b ] fasolka[ /b ] oczywiscie bez spacji robie to tylko dla zobrazowania.
Kur... Znów mam w cholere mocna zgage ze ledwo przelykam sline.. Niech ten czas juz leci i wole mieć malego po tej str i juz sie nie męczyć.
Co do corci to wstala uśmiechnięta ale ma takie 37.2-37.4 zostaje dzis w domu i zobaczymy.
no to zdrówka dla córeczki!
i dla Ciebie.. niech ta zgaga już wypier****
a teraz test
Daffi dzięki za instrukcję!Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Daffi,no właśnie,najlepiej systematycznie i szybko leci!Ale też się zawsze zatnę.
-
Ja sobie chyba kupię hamak, może wtedy się wyśpię. Mam super hiper materac a wstaje polamana.
Ja sobie jakąś fryzurke zawsze zostawię, całkiem na lyso nie lubię
Menka nie w takim stopniu chyba jak Tobie ale też ostatnio chodzę porozbierana, otwieram okna itd. To całkiem normalnetylko wkurzajace. Wczoraj mnie mąż wkurzył, popłakałam się i z tego stresu się spocilam
myślałam że padnę. Płacz był już za dużym wysiłkiem dla mojego organizmu
moje krokusiki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 09:40
Karollinax26, Natalia-tosia, Fasolka77, Kiwona, mysla.nieskalana, Daffi, Lolka30, AniaKJ, Kasiulka90, martusiawp, estrella lubią tę wiadomość
-
Ja się golę raz albo dwa razy w tygodniu, zależy jak mi się chce i też zwykłą maszynką 😉
Dziś robię kalafior z bułką tartą i muszę odpocząć i nabrać sił przed dniem jutrzejszym, o ile mi się uda.mysla.nieskalana, Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja golę się po całości maszynką elektryczną. Nie robię na zero tylko na 1-2mm.
Jak ogole na zero to mam takie podrażnienia i robią mi sie ropne krostki, że odpuściłam.
Nam z mężem tak odpowiada. A ginekolog to ma taki przegląd fryzur, że jemu to chyba wszystko jedno.
Do cesarki ogole na zero. Wolę nie ryzykować golenia w szpitalu.mysla.nieskalana, malutka_mycha, Lolka30, martusiawp, Bubek lubią tę wiadomość
-
To ja tez sprobuje pogrubionego pisma Fasolka musialam przeoczyc ze babydream zamowilas z gemini, oliwke derma to widzilam. Pewnie cos tam przeoczylam, bo niektore rzeczy tez bralam troche inne, np wkladki laktacyjne lanisloh, bo kiedys takie mialam i byly dobre. Wzielam tez takie podpaski urologiczne tena, one sa wielkie i ich zaleta jest ze mozna je przykleic jak zwykle podpaski. Mialam wczesniej takie z firmy semi. Po cesarce nie mialam az takiego krwawienia i byly lepsze niz te wielgachne belli. Jesli bym rodzila naturalnie to tez sie przydadza np po dwoch trzech dniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 09:57
Fasolka77, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie sobie nie wyobrażam systematycznie, bo kiedy ta skór ami tma ma odpocząć? Kiedyś tak robiłam i wiecznie byłam podrazniona. U mnie skóra najlepiej reaguje jak ma odpoczynek właśnie.
Ludzie, ale mnie czyści od wczoraj! Ciągle na kibelek latam,a przecież nic nadzwyczajnego nie zjadłam. Ale z dwojga złego, wolę to niż zaparcia 😎
Zerknelismy wczoraj z K na końcówkę Big brothera, jak wchodziło ostatnich kilku uczestników. Ale żenada! Nie, żebym się napalala czy też nastawiala na ciekawy program 😋 ale to jest dno jak dla mnie, a jeszcze nie zaczęła się prawdziwa zabawa, dopiero wchodzili 😅 -
Dziewczyny, ja też sie poce i wiecznie mi gorąco. Sporadycznie łapie mnie wyziebienie stóp, wtedy muszę grubasne skarpety zakładać, ale zwykle mi gorąco. Też wietrze całymi dniami i potem kładziemy się w zimnej pościeli, ale K jakoś nie narzeka, może woli się nie narażać
-
I jeesst!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a0e73dcf969.jpg
Jeszcze paczka z lullalove i w sumie to czekac na porod. Czuje ze robie zakupy juz na sile strasznie. Jak uzależniona..B_002, Misiabella, Fasolka77, mysla.nieskalana, Lolka30, Mama36, martusiawp, espoir, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
Mój nie ma instynktu samozachowawczego. Wczoraj myślałam że mu przywale. Pierwszy raz dostałam takie mocne strzały w szyjke aż się cała spinalam, podskakiwalam. Ale nie dało się nad tym zapanować. A ten mi z tekstem że jak ja mogę nie panować nad swoim ciałem. I że mam przestać podskakiwac. Wczoraj już nie miałam siły ale dzisiaj mu powiem że jak ma się tak zachowywać to ja go na porodówce nie chce, bo po co? Żeby mnie wkurwial?
-
Ja jeszcze w łóżku leżę, no nie mogę się podnieść. O 8:30 się obudziłam, ale oczy mi się dalej kleiły do spania.
Mała w brzuchu się wierci, a od czasu do czasu brzuch mi się napina.
Noga o dziwo po dwóch dniach przestała boleć, ciekawe jak będzie później, będę obserwować.
Chyba muszę wstać bo śniadanie by się zjadło, i może zrobię te pankejki bo mi smaka zrobiłyście.
Z owoców mam banana i mrożone truskawki, mam też syrop klonowy. Coś się wymyśliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 09:56
Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
podarki z wczoraj.. czeka mnie pracowity dzień.... pralka w ruch a jutro żelazko...
a najwazniejsze jest to, że nie będę musiała potem często prać bo i tak uważam, że Bruno niektórych rzeczy nie zdąży założyć
B_002, Misiabella, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Daffi, Lolka30, Kasiulka90, Mama36, Tunia76, martusiawp, estrella, espoir, Lili90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Misiabella wrote:To ja tez sprobuje pogrubionego pisma Fasolka[\b] musialam przeoczyc ze babydream zamowilas z gemini, oliwke derma to widzilam. Pewnie cos tam przeoczylam, bo niektore rzeczy tez bralam troche inne, np wkladki laktacyjne lanisloh, bo kiedys takie mialam i byly dobre. Wzielam tez takie podpaski urologiczne tena, one sa wielkie i ich zaleta jest ze mozna je przykleic jak zwykle podpaski. Mialam wczesniej takie z firmy semi. Po cesarce nie mialam az takiego krwawienia i byly lepsze niz te wielgachne belli. Jesli bym rodzila naturalnie to tez sie przydadza np po dwoch trzech dniach.
nie nie.. babydream mam z rossmanna a dermedic z gemini... oliwkę dermę... hmm nie pamiętam... ale chyba też z rossmannaFasolka77