Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Ja większe ubranka do piwnicy dałam. W komodzie i szafie mam od 50 do 68. A i tak jest tego mnóstwo. A w piwnicy mam jeszcze chyba 5 worków
Ostatnio już tam wejść nie można, tak jest zarabane. Jak mi starczy czasu to chciałabym jeszcze też tak ogarnąć przed porodem bo później może być ciężko. A jak mąż się za to zabierze to nic nie znajdę
Ja zlecam mężowi co jest do zniesienia do piwnicy, a co do przyniesienia na górę.
Jak on to mieści, jak potem znajduje to już jego problem.😄malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Heloł ja się obudziłam niedawno i jeszcze leżę i was nadrabiam, pewnie zapomniałam już do czego miałam się odnieść. A w nocy dopadła mnie zgaga i biegunka także ciuckalam Rennie na kibelku 😂.
Myślą.nieskalana ja też mam bida edyszyn niecałe dwie szuflady w komodzie to wszystko co mam z czego jedna szuflada to już większe ciuszki, czapeczki, skarpetki. Poczekam do porodu i będę kupować już w odpowiednim rozmiarze na daną porę roku.
Kiwona ja jak już się wezmę za to to gole całą na zero, nie widzę zaciec bo mi brzuch zasłania wszystko, ale ostatnio jak mi mąż pomagał to mówił że się zmasakrowalam😂.
Fasolka jak będzie ciepło to na taras wychodzimy na drugi dzień A po kilku dniach na spacer.
Menka ja mogłabym mieć teraz indiański przydomek Spocona świnia 😂. A w nocy na tych podkladach to odplywam.
Mama ja mieszkam kawałek za szpitalem na borowskiej także nim dotrę na śniadanie to padnę z głodu niestety 😣. Musimy się umówić na podwieczorek 😉.
To my jesteśmy porozrzucane po wszystkich stronach Wrocławia -
Hahaaha ja to samo.. Mieszkam tu wlasnie 5 rok i nawet nie wiem ktora piwnica moja.. Nie dosc ze widze że niska każdy schodzac po schodach musi schylic glowe juz sobie wyobrażam jak przecieram włosami pajęczyny i pajaki. Fuuj
Mama36, Tunia76, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:To my jesteśmy porozrzucane po wszystkich stronach Wrocławia
Gdzieś trzeba bedzie się po drodze spotkać
Ja w okolicach Lolki mam mój ukochany Obiadomek. Przepyszne jedzenie i catering wlqnsie na komunie stamtąd brałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 10:34
-
Co do ubranek ja mam w większości używane. Sama kupiłam nie wiele lub używki
Ewentualnie jak naprawdę już coś mi się bardzo spodobało w smyku czy hm to kupiłam, ale nówek może mam z 10 ubranek
Co do pocenia się, to mi jest wiecznie zimno:D W domu mam teraz 23 stopnie, bo mi niemiłosiernie słońce świeci w oknaA ja siedzę w dresach i bluzie
Zawszę twierdzę, że to wszystko przez tarczycę
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:A Ty Toska gdzie?
Ja w okolicach Lolki mam mój ukochany Obiadomek. Przepyszne jedzenie i catering wlqnsie na komunie stamtąd brałam!A ja w Siechnicach
-
Mama36 wrote:A Ty Toska gdzie?
Ja w okolicach Lolki mam mój ukochany Obiadomek. Przepyszne jedzenie i catering wlqnsie na komunie stamtąd brałam!Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Tunia a czemu nie wypada? Ja też mam mnóstwo używanych ciuszków, spokojnie weź takie żeby były małe i wygodne
Mama36 mi się wydaje że to były pokoje Espoir bo mi też się bardzo podobały
Ja do piwnicy nie wchodzę od kad miałam może z 10 lat. Poszłam sobie po rower a z takiej wielkiej rury która była pod sufitem skoczył na moja głowę ten wielki zielony świerszcz. Ja byłam przekonana że jakaś mysz na mnie zleciała!! Narobiłam takiego krzyku że mama przybiegła z 3 piętra do mnie i jak go już wyplatała z moich włosów to musiała mi go naprawdę długo pokazywać żebym jej uwierzyła że to nie mysz albo szczur.
A jeszcze ogólnie do śmietnika też wchodzę tylko jak jestem z psem sama nie wejdę xd boje się zawsze bo u nas nie jest zamykany na klucz i często tam jacyś zule sobie grzebią...Tunia76, espoir, malutka_mycha lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Aa Mama mi też się wydaje że to był pokoik Espoir.
martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Natalia-tosia wrote:Oooo tak Obiadomek najlepszy! Całą poprzednią ciążę się tam żywiłam, bo mieszkałam w okolicy
A ja w Siechnicach
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mama36 wrote:UWAGA POSZUKIWANA!!!
Która z Was miała taki cudny pokój dla chłopaków i mi się tak skrzynia podobała na zabawki z kółkami.. I mówiła że dziadkowie kupili i dała tu link a ja pipa nie zapisałam!!?? Potrzebuję link do sklepu jeszcze! ❤️Mama36, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Tak myślałam że mieszkasz w Siechnicach, nie wiem czemu 🙂. A nowe mieszkanie też tam kupiliscie?
Zakochaliśmy się w tej miejscowości
Zresztą Tosia zapowiedziała, że przeprowadzi się tylko pod warunkiem, że będzie mogła chodzić do tej samej szkoły
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Aaaa nie pisałam Wam. Przed wczoraj złapały mnie cholerne skurcze, nie chciały ustąpić przy zmianie pozycji, jak chodziłam, jak leżałam były co około 15 minut. No ale sobie myślę, jeszcze tak nie bolą jak przy Tosi więc to raczej nie to, idę wziąć prysznic i zobaczymy jak minie to fałszywy alarm. Była godzina 18 i mówię do mojego M, że jak nie minie to jedziemy na IP, bo może będą musieli powstrzymać skurcze, bo to jeszcze zbyt wcześnie a może coś się zaczyna. A on do mnie ok, tylko poczekaj zjem kolację, bo przecież jak tak pojedziemy to Ci tam padnę... no rozwalił mnie na łopatki
Kiwona, Lolka30, B_002, malutka_mycha, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🙂 ale pospałam, poszłam spać po 22, wstałam po 6 wyprawic młodą do przedszkola, zjadłam śniadanie i znów do łóżka. Podniosłam się po 10 😃 ostatnio mogę spać i spać... Chyba zbieram siły na poród i opiekę nad malutka 🙂
Wczoraj byliśmy u mojej mamy, pojechaliśmy po śniadaniu a wróciliśmy wieczorem. Na szczęście dałam bez problemu radę, troche mnie wieczorem kręgosłup bolał i młoda cała drogę powrotną szalała w brzuchu więc nie było mi zbyt komfortowo ale najważniejsze że ciuszki odebrane. Najlepsze, że zero nawiązania do tego z jakiego powodu się do nas nie odzywała przez tyle tygodni... Zachowywała się jakby wszystko było ok. No ale taki człowiek, już się nie zmieni... Cieszę się że córka mogła się babcia nacieszyć. A najlepsze, że jak odjezdzalismy to moja mama pyta... To co przyjedziecie za 2 tygodnie? No chyba żartuję... Powiedziałam że zobaczymy jak się będę czuła ale na bank się nigdzie nie ruszam...
A skoro mam już ciuszki to zaczynam wielkie pranie i prasowanie 😃 szkoda tylko że pogoda nie sprzyja...
Dostałam dziś info ze mam do odebrania koszule z esotiq więc jeszcze to muszę załatwić i będę się cały dzień leeenic 🙂Kasiulka90, malutka_mycha, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Rodzice wczoraj pojechali a mnie tak rozbolała prawa pachwina, że się ruszyć nie mogłam. Tak mnie coś boli od jakiegoś czasu, jakby macica na jakiś nerw naciskała. Ma sa kra! 😩 dobrze, że chociaż się dzisiaj wyspałam
Trochę Was próbowałam nadrobić, ale tyle naskrobałyście przez weekend, że cały dzień z telefonem bym siedziała. No i już nawet nie pamiętam do czego miałam się odnieść 😂
Co do ciepłoty ciała to mi jest strasznie gorąco. Siedzę na krótki rękaw i w krótkich spodenkach, okna pootwierane. A zawsze byłam zmarźluchem. Dziwne rzeczy
Jeszcze kilka dni i będzie ciąża donoszona. Chciałabym tak w pierwszym tygodniu kwietnia urodzić. Już mnie wszystko boli, że mam dość. Ale chcieć to ja mogę 🙄